Esim ve sürekli hakaretleri bn bıktım galiba kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hifaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hifaa

13.10.2015 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4.837
11.561
208
31
Evet derdim tam da bu kızlar ya devamlı aynı bu etrafı babası abisi ve akrabaları ailenin erkekleri hep aynı küfür hakaret dillerinde tesbih gibi bnm adam en dili düzgünleri aralarında ama bn bıktım konuşuyorum kavga edeyorum az düzenliyor sonra yine aynı ne yapsam düzelir ki ?
Duzelmezse bu is bosanmaya gidecek bn kaldıramıyorum çünkü artik :KK4:

Iııııy ...
Herkes bazen sinir anında falan sövebilir de , sürekli olunca gerçekten iğrenç.
Kocayı boşar mısın bilemem de , mesafe koy çok görüşme yani.

Iııııy ya herkes bazen sinir anında falan sövebilir de , sürekli olunca gerçekten iğrenç.
Kocayı boşar mısın bilemem de , mesafe koy çok görüşme yani.
Ya zaten bi babasıgili haftada bir görüyor digerleri bayramdan bayrama babası gecen tembihliyor kufretme diye bi güldüm orda da sinirlerim bozuldu

En nefret ettiğim erkek tipi. ''Küfürbaz''

Küfür edince biz kadınların gözünde ne kadar kıymetsiz olduklarını bilseler.

Tövbe ederler.
Devamlı diyorum gözümde küçülüyorsun uzaklaşıyorm senden diye ama bi özür bi yalvarma sonra dön dolaş yine aynı :bicak:

Evet derdim tam da bu kızlar ya devamlı aynı bu etrafı babası abisi ve akrabaları ailenin erkekleri hep aynı küfür hakaret dillerinde tesbih gibi bnm adam en dili düzgünleri aralarında ama bn bıktım konuşuyorum kavga edeyorum az düzenliyor sonra yine aynı ne yapsam düzelir ki ?
Duzelmezse bu is bosanmaya gidecek bn kaldıramıyorum çünkü artik :KK4:
Dayak yesem zerre umursamam.Ama küfüre karsiyim.Bir süre ailenin yanina git belki akli basina gelir:işsiz:

Katlanamadığım şeylerden biri eşim hiç küfretmez bazen şakasına veya maç izlerken ağzından kaçar o yüzden bile kavga ederim :kusmuk::kusmuk:
Haklısın bn bu adamla nisanliyken bana lan dedi diye kac gün kavga etmistim ama evlendikten sonra ne kadar kavga etsem de sonu ayni yere varıyor

Dayak yesem zerre umursamam.Ama küfüre karsiyim.Bir süre ailenin yanina git belki akli basina gelir:işsiz:
Daha önce buna bnzer bi konudan ailemin yanına gittim ama fayda etmedi bi sure düzeliyor yine aynı bu bi alışkanlık olmuş dönüp dolaşıp tekrar yapıyor bugün bu böle olmaz bn bosancam dedim oturdu agladi ayri yatıyoruz

Küfür eden erkek kadar iğrenç bir şey olamaz. Küfür nedir ya bide iki lafından biri küfür olanlar var onlar daha da iğrenç.:kusmuk:
Hah o iki lafindan biri küfür olan bnm kp cidden zaten hazzetmiyorum iice saygımı yitiriyorum onlara karşı:işsiz:

Hah o iki lafindan biri küfür olan bnm kp cidden zaten hazzetmiyorum iice saygımı yitiriyorum onlara karşı:işsiz:
İstesen de saygı gösteremezsin zaten , eşinizi yola getirmeniz gerek küfürle adam olunmuyor bunu bilmeli.

Back
X