Esim ve sürekli hakaretleri bn bıktım galiba kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hifaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hifaa Hifaa canım üzüldüm durumunuza :(
Eşin kendine çeki düzen vermeli herşeyden önce evde bebek var. Ona nasıl örnek olacak?
Ama ailesi nasıl değişecek bilmiyorum. Kaç yaşına gelmiş insanlar çok zor. Ben Hifaa için üzülüyorum. Hepsi kötü örnek.

Ya hepiniz yorum yapiyorsunz.Degilmi bende siddete karsiyim tabiki.Insanin göruslrine saygi duymaniz lazim tskler...!

Görüşünüze saygı duymadığım kanısına nasıl vardığınızı açıklar mısınız? İyi bir temenni de bulundum size :silah:

Bir daha küfür ederse ağzına acı biber salçası dolu kaşığı daya! Ağzı bozuk erkeklerden nefret ederim.

Görüşünüze saygı duymadığım kanısına nasıl vardığınızı açıklar mısınız? İyi bir temenni de bulundum size :silah:
Ben diger arkds icin söyledim sizi etiketlemisim yanlisikla.Tsk edrm iyi dileklerin icin.Benim demek istedigimde bu yanağimin acisi gecr.Ama küfure karsiyim:KK20:

Hifaa Hifaa canım üzüldüm durumunuza :KK43:
Eşin kendine çeki düzen vermeli herşeyden önce evde bebek var. Ona nasıl örnek olacak?
Ama ailesi nasıl değişecek bilmiyorum. Kaç yaşına gelmiş insanlar çok zor. Ben Hifaa için üzülüyorum. Hepsi kötü örnek.
Canim bnde onun icin çözüm yolu bulmaya çalışıyorum gecen hafta babasina da kizdim senin cocuklarin kufre alismis olabilir ama bnm kızım alismayacak sozlerinize dikkat edin baba dedim ama anlayana

Bir daha küfür ederse ağzına acı biber salçası dolu kaşığı daya! Ağzı bozuk erkeklerden nefret ederim.
Haklisin.
Çocukken biz annem kötü söz soledigimizde surerim derdi ve surerdi de biz onun sayesinde unuttuk öle sozleri esimde cocuk gibi bide ona deneyim evde de bayaa acı biber salcasi var :) iyi aklima getirdin

sen de ona küfret en ağır şekilde ama bunu 7/24 yap, her şey için yap. su mu istedi başla yedi ceddine saydır.
sonra alıştım yeaa dersin.
Ay aslinda fena fikir değil de kızım bide bnden duysun istemiyorum :KK20:

Ay aslinda fena fikir değil de kızım bide bnden duysun istemiyorum :KK20:
zaten eşin en fazla 3 saat dayanabilir. düşün her lafın küfür. gak dese küfrediyorsun, guk dese küfrediyorsun.
işten dönüp kapıyı açtığında kapıya küfürle başlayıp, sofraya koyduğun çatala kadar küfür. herhalde katlanamaz. empati yapar belki.

Haklisin.
Çocukken biz annem kötü söz soledigimizde surerim derdi ve surerdi de biz onun sayesinde unuttuk öle sozleri esimde cocuk gibi bide ona deneyim evde de bayaa acı biber salcasi var :) iyi aklima getirdin

Yap, yap. Hem çocuğunda varmış, kötü örnek olmasın. Bugün çocuk parkının yanından yürüdüm, hayatımda duymadığım küfürleri duydum. Nereden öğreniyor bu veletler diyordum, babalarından öğreniyorlar işte.

Evet evet simdi tamda onu yazıyodum farkında bile degil gündelik normal söz gibi kullanıyor bn sana küfretmiyorum diyor
Yeni jenerasyon bu konuda gümbür gümbür maaşallah. Her cümlenin sonuna bi mk iliştiriyolar. Komik oluyo güya o cümle. Böyle böylede alışkanlık oluyo galiba

Yeni jenerasyon bu konuda gümbür gümbür maaşallah. Her cümlenin sonuna bi mk iliştiriyolar. Komik oluyo güya o cümle. Böyle böylede alışkanlık oluyo galiba
Hah aynen ole bunu kullanip adam olduk zannediyolar

Yap, yap. Hem çocuğunda varmış, kötü örnek olmasın. Bugün çocuk parkının yanından yürüdüm, hayatımda duymadığım küfürleri duydum. Nereden öğreniyor bu veletler diyordum, babalarından öğreniyorlar işte.
Aynen ole milketin agzinda olagan bi soz gibi sakiz olmus bu laflar bnde kizim icin unutmasini istiyorum

zaten eşin en fazla 3 saat dayanabilir. düşün her lafın küfür. gak dese küfrediyorsun, guk dese küfrediyorsun.
işten dönüp kapıyı açtığında kapıya küfürle başlayıp, sofraya koyduğun çatala kadar küfür. herhalde katlanamaz. empati yapar belki.
Kızım uyurken deneyim bir bn bunu :KK59:

A****na koyuyum si***** şeref**** kani***uk gibi son zamablarda cocuk gibi salak manyak gerizekali yi da kelime dagarcinda yer veriyor kendileri
Size mi diyor bunları? :KK57: Gerçekten çekilmez; psikolojinizi bozar; zamanla kendi gözünüzde de kendi değerinizi kaybedersiniz.

Çocuğunuz yok sanırım; olursa maalesef o da bunları duyar ve tekrar etmeye başlar.

Bence ilk önce beraber psikolojik yardım almayı teklif edin. Hiç değişmezse ayrılmanın sizin için ciddi bir opsiyon olduğunu bilsin.

Size mi diyor bunları? :KK57: Gerçekten çekilmez; psikolojinizi bozar; zamanla kendi gözünüzde de kendi değerinizi kaybedersiniz.

Çocuğunuz yok sanırım; olursa maalesef o da bunları duyar ve tekrar etmeye başlar.

Bence ilk önce beraber psikolojik yardım almayı teklif edin. Hiç değişmezse ayrılmanın sizin için ciddi bir opsiyon olduğunu bilsin.
Konusurken film izlerken ortaya sölüyormus güya bi kızımiz var 11 aylik zaten tahammülüm yok artik herseye asiri tepki vermeye basladim bunu ona da soledim 2 gundur duzeldi bakalim insallah devamli olur bu düzelme

Back
X