Eşim ve takıntıları beni çileden çıkarıyor

Dilruba2387

Rabbime sonsuz şükür ki seni bana verdi..ipeğimmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
226
73
18
37
Herkese iyi akşamlar .benim sorunum eşim ve son zamanlarda tuhaflaşan hateketleri takıntıları ..11 aylık bebeğimiz var hersey bebeğimiz hasta Olana kadar çok iyiydi.bir hafta önce Boğaz enfeksiyonu ve grip oldu her bebeğin olacağı gibi.eşim de beni suçluyor annemlere gitmeme bile laf etmeye başladı kaldı ki gerçekten küçük beneğim ar mikrop kapmasın diye topluluk yerlere götürme taraftarı değilim .tek sosyal aktivitem annemler.sen sürekli dışarıdasın yol kuaför yok arkadaşın düğünü nişanı Annenlere gidip gelmekten çocuk mikrop kaptı dedi.havalar soğudu farkındayım sakınıyorum yavrumu ben annenin benden iyi bilemez sonuçta.geçen doktor kontrolüne gittik annemlere bırakırdı normalde hep dönüşlerde.bizi de annemlere bırak bir haftadır dışarıya çıkmadık dedim bunaldık .ne annemler dedii artık kış geldi evde otur artık onlar gelsinler drdi on beş gündür sadece bir defa doktora gitmek içün evden çıktım.krndisi arada dışarıya çıkıyor kafa dağıtıyor.beniç bir iki komşu dışında hiçbir şey yaptığım yok kızlar .cıldırmak üzereyim .öncedeb böyle değildi ağladım artık bunaldım sıkıntıdan .anneme anlatmak istemedim ama beni ağlarken gördü mecbur anlattım.çocuğu hasta hassaslaşmıştı r üzülme düzelir dedii.nereeyse her gün anneme gitsem ses çıkarmazdı ne oldu anlamıyorum ve çok zoruma gidiyor kızlar.üstğne gidince ters teper böyle Bi insan çünkü.ne yapmalıyım sizce??

Herkese iyi akşamlar .benim sorunum eşim ve son zamanlarda tuhaflaşan hateketleri takıntıları ..11 aylık bebeğimiz var hersey bebeğimiz hasta Olana kadar çok iyiydi.bir hafta önce Boğaz enfeksiyonu ve grip oldu her bebeğin olacağı gibi.eşim de beni suçluyor annemlere gitmeme bile laf etmeye başladı kaldı ki gerçekten küçük beneğim ar mikrop kapmasın diye topluluk yerlere götürme taraftarı değilim .tek sosyal aktivitem annemler.sen sürekli dışarıdasın yol kuaför yok arkadaşın düğünü nişanı Annenlere gidip gelmekten çocuk mikrop kaptı dedi.havalar soğudu farkındayım sakınıyorum yavrumu ben annenin benden iyi bilemez sonuçta.geçen doktor kontrolüne gittik annemlere bırakırdı normalde hep dönüşlerde.bizi de annemlere bırak bir haftadır dışarıya çıkmadık dedim bunaldık .ne annemler dedii artık kış geldi evde otur artık onlar gelsinler drdi on beş gündür sadece bir defa doktora gitmek içün evden çıktım.krndisi arada dışarıya çıkıyor kafa dağıtıyor.beniç bir iki komşu dışında hiçbir şey yaptığım yok kızlar .cıldırmak üzereyim .öncedeb böyle değildi ağladım artık bunaldım sıkıntıdan .anneme anlatmak istemedim ama beni ağlarken gördü mecbur anlattım.çocuğu hasta hassaslaşmıştı r üzülme düzelir dedii.nereeyse her gün anneme gitsem ses çıkarmazdı ne oldu anlamıyorum ve çok zoruma gidiyor kızlar.üstğne gidince ters teper böyle Bi insan çünkü.ne yapmalıyım sizce??
Adam dolmus sonunda patlamis.

Bence onun derdi sizin annenize gitmeniz
Ne mantıksa annenize gitmenizi istemiyor enteresan
Çok ayıp yapıyor eşiniz
Siz çocuk bakıyorsunuz sıkılıp bunalabilirsiniz evde bütün gün bebişle annenize gitmeniz arkadaşlarınızla gezmeniz kuaföre gidip kendinize vakit ayırmanız kadar doğal bir şey Yok hakkınız yoksa psikolojiniz bozulur bebeğinize verimli olamazsınız
Eşiniz gezsin tozsun siz evde oturup çocuk bakın oh ne güzel
Kesinlikle sert bir şekilde konuşun kendime vakit ayırmak anneme gitmek kuaföre gitmek gezmek benim de hakkım karışamazsın psikolojimi bozamazsın ben evde oturup duran hizmetçin değilim bir bireyim deyin bence

Annenlerden birinde grip enfeksiyonu varsa onlar da gelse yine hasta olur bebeğin , dışarıya çıkartıp hava aldirman iyi ama.

sende biraz idare et daha küçük birde salgın öyle ki hemen geçmiyor , küçük bebeği olanlar hep öyle.b ende esin gibiyim yanı evladimi aşırı sakiniyorum dışarı çıkartırım ama evden eve dikkat ediyorum çok

evvvet bir takıntılı ebebeyn türü daha
hasta olmadan büyüyen çocuk ben hiç görmedim
sorun annesine bakalım kendisi hiç hasta olmamış mı?

Son düzenleme:
terbiyesizlik ediyor
her bebek hasta olabilir bu annenin bebeğini korumadığını ve iyi annelik etmediğini göstermez
geçen başka konuda da vardı bu
çocukla ilgili her şey annenin üstüne
hasta mı oldu anne hasta etmiştir yemek mi yememiş anne yediremiyordur çocuk şımardı mı anne eğitememiştir
bu ne ya:sinirli:

babaların görevi ne burada işler istediği gibi gitmediğinde bıt bıt söylenmek mi :sopa:

Genelde anneler takar ama çok tuhaf geldi yani madem çok takıyor tümüyle verin kendi ilgilensin sanki siz hastalanmasını istiyorsunuz gibi. Ayrıca evde besleyip kafese mi koycakmışsınız, nasıl okula göndercek ya büyüyünce?

biraz da sen fedakarlık etmelisn her gün anneye mi gidilir ben koca olsam bende derim bu ne böle diye gitmeyiver sende kış geldi zatn çocuğu düşünmk zorundasın fazla şımarıklık ediyrsun gibi geldi 15 gün olmuş çıkmamışsın sorun bu mu yani evlat sonuçta bu zor gelmicek hiçbişey annesin sen artk

onun ailesi sorunlu diyosunuz oda farkinda diyosunuz belkide siz gitmek istemiylsunuz oda gidelim diyemiyo ama sizde surekli anneme gidelim diyosan sonunda patlamistir benimde 1 bucuk yasinda kizim var ben pek gitmem annemgle cunku gercekten cok soguk benim gezmemden onemli cocugum esimden once ben karsi cikarim aslinda pek kalabaliga girmemeye falan kv yde annemgilede ayni sklikta gidiyorum hem oda sonucta esimin ailesi ki kvgil cok kalabalik ve cocukda var kizima dirlikte vermiyo ama mecburuz 1 saat de olsa gonulleri olsun

biraz da sen fedakarlık etmelisn her gün anneye mi gidilir ben koca olsam bende derim bu ne böle diye gitmeyiver sende kış geldi zatn çocuğu düşünmk zorundasın fazla şımarıklık ediyrsun gibi geldi 15 gün olmuş çıkmamışsın sorun bu mu yani evlat sonuçta bu zor gelmicek hiçbişey annesin sen artk
sana katiliyorum bugun esimlede bunu konustuk artik sogdu havalr kapiyi ortup oturcam ya soguk artik gelen eve gelir dedim tabiki cocuklusun ve hamilesin once kendinizi dusunun dedi illaki cikarsiniz canim konu sahibine soyluyorm

O zaman siz de arada sen evde bebeğe bak ben dışarı çıkayım çok sıkılıyorum deyin.hasta olacak diye disari cikarilmayacaksa hep siz mi başını bekleyeceksiniz biraz da o beklesin.h atta bunu inadına gibi değil de çaktırmadan yapın.once evet cikartmayalim hasta deyin.sonra iş icat edin çocuk hasta cikaramayiz sen bak da ben gideyim deyin.ya da çocuğu dışarı cikaramayiz hep evde oturalim deyip o dışarı cikacaginda gitme sen de çok canım sıkılıyor beraber oturalim deyip onu da salmayin.b ence sonra o da dışarı çıkarılmasına birşey denemeye başlar.bunlari inadına değil de yavaş yavaş çaktırmadan yapin

Back
X