- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 18
- 37
- Konu Sahibi Dilruba2387
Herkese iyi akşamlar .benim sorunum eşim ve son zamanlarda tuhaflaşan hateketleri takıntıları ..11 aylık bebeğimiz var hersey bebeğimiz hasta Olana kadar çok iyiydi.bir hafta önce Boğaz enfeksiyonu ve grip oldu her bebeğin olacağı gibi.eşim de beni suçluyor annemlere gitmeme bile laf etmeye başladı kaldı ki gerçekten küçük beneğim ar mikrop kapmasın diye topluluk yerlere götürme taraftarı değilim .tek sosyal aktivitem annemler.sen sürekli dışarıdasın yol kuaför yok arkadaşın düğünü nişanı Annenlere gidip gelmekten çocuk mikrop kaptı dedi.havalar soğudu farkındayım sakınıyorum yavrumu ben annenin benden iyi bilemez sonuçta.geçen doktor kontrolüne gittik annemlere bırakırdı normalde hep dönüşlerde.bizi de annemlere bırak bir haftadır dışarıya çıkmadık dedim bunaldık .ne annemler dedii artık kış geldi evde otur artık onlar gelsinler drdi on beş gündür sadece bir defa doktora gitmek içün evden çıktım.krndisi arada dışarıya çıkıyor kafa dağıtıyor.beniç bir iki komşu dışında hiçbir şey yaptığım yok kızlar .cıldırmak üzereyim .öncedeb böyle değildi ağladım artık bunaldım sıkıntıdan .anneme anlatmak istemedim ama beni ağlarken gördü mecbur anlattım.çocuğu hasta hassaslaşmıştı r üzülme düzelir dedii.nereeyse her gün anneme gitsem ses çıkarmazdı ne oldu anlamıyorum ve çok zoruma gidiyor kızlar.üstğne gidince ters teper böyle Bi insan çünkü.ne yapmalıyım sizce??