esim ve yine bir dert :(( siz ne yapardiniz??

sensizolamam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
25
0
36
Avusturya
selam arkadaslar...

ne yapacagimi bilmiyorum insallah sizin tavsiyelerinizle belki dogru yöne yönelebilirim.... Ben 21 yasinda 1,5 senedir evliyim.. büyük bir askla evlendik 6 aylik ta bir oglumuz var.. hersey cok güzel gidiyor aslinda.. avusturyada güzel giden bi evliligimiz var taki kocamin ara sira kumar düskünlügü olmasa.. özünde cok iyi bir insan.. ben ne istersem yapiyor.. bana cok iyi davraniyor ve cok iyi bir baba..

2-3 defa yine ayni hatayi yapti.. ben biraz cikiyorum dedi ve sabaha kadar eve gelmedi.. bankaya bi bakiyorum para cekilmis.. kumara verilmis.. 2 gün önce yine yapti aynisini. büyük kiyamet koptu.. eve geldiginde ona (bana asla yakismadi ama ) tokat attim tekmeledim... o ise sustu... dedim esyalarini al defol bosaniyoruz... sonra paranin 80% birakti ve gitti.. harcamamis o kismini esyalarini aldi ve gitti. annesi cok zorladi eve geri geldi.. annesinede bana evden gitmemi söyledi demis... aksam annesindeydik.. o da oglumuzun uyudugu odaya gidip yanina yatmis ve aglamis annesi görmüs.... ben sonra evime döndüm... askam bavulunu aldi geldi ama konusmuyorum onla..

annem bankayla konusup onun kartini kitletmemi ve bütün hesaplari benim (zaten kontroll hep bende) yapmami iste.. yani onun eline asla banka karti verme dedi...
ben nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum.. sozial bir yer var oraya basvurup terapi olmasini saglicam kumari biraksin diye.. erkek milleti bunaltmayim kahveye yollayim diyorum sonunda böyle olaylar oluyor.. siz yerimde olsaniz ne yapardiniz...???? simdiden cok tesekkür ederim...:19:

canım ALLAH yardımcın olsun eşin iyi biri demek ki yaptığından pişman ki eve gelmiş ağlamış sana karşılık vermemiş başka erkekler neler yapıyor eğer kart vermez sen bu alışkanlığını bırakacaktır sen ona vurdun o karşılık vermedi ne kadar hatalı da olsa çoğu erkek karşılık verir bence eşinde yaptığında pişmanlık duyuyor vazgeçmesi de kolay olacaktır..

yapılacak herşeyi yapmışsınız zaten. o da yaptığından pişman olmuş görünüyor. asla tavizx vermeyin bu tutumunuzdan. terapiye de gitsin mutlaka inşallah vazgeçer bu huyundan. kolaylık ve sabır diliyorum size...

Canım Allah yardımcın olsun..

İnşallah düzelir diye dua ediyorum ama bu alışkanlığın bırakılması çok zor hatta imkansız arkadaşım..

Dediğin gibi tedaviye başlayın inşallah faydasını görürsünüz..

Benim halam bu sorunu boyle cozmustu. Esinin kumar zaafi yuzunden gecen kabus dolu zamanlardan sonra aile butcesinin kontrolunu tamamen eline aldi. Banka kartlari, hesaplar..Esinin maasini aliyor ve ona her ay yetecek bir miktar harclik veriyordu. Dolayisiyla esi bir daha kumar oynayamadi. Eger senin esin de zaafinin farkindaysa ve cozum bulmak istiyorsa kabul edecektir bu yontemi.

Back
X