Eşim yaşlı, ben genç

Cranberry1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
7
1
1
Merhaba arkadaşlar, severek takip ettiğim bu foruma yeni üye oldum.

Severek evlendim, her şey çok güzel. Başlıkta belirttiğim gibi eşim yaşlı, ben genç. Ancak bu dediğim durum biyolojik yaş ile alakalı değil, zira aramızda 2 yaş var sadece. Benim kastettiğim ruhsal yaş.

sanki böyle emeklilik hayatı yaşıyormuşuz gibi hissediyorum. ben evde pop müzik açıyorum, o emel sayın, zeki müren falan açıyor. onları açmazsa kült olmuş yabancı müzikleri dinliyor. ben beraber gitmek için konser bileti kovalıyorum, o benimle fasıla gitmek istiyor. ben hiç olmazsa ayda 2-3 kere akşamları dışarı çıkalım istiyorum. o benim istediğim tarzdaki gece gidilen mekanlarda bulunan ortamlardan, müziklerden, hoşlanmadığını söylüyor.

birçok olaya tamamen mantık çerçevesinde ve gelecek kaygısıyla bakıyor. yani atıyorum ben girdiğim bir işten ortamını sevmediğim için 3.günde istifa ederken, o iş hayatında yardımcı olabilir diye işiyle ilgili yeni şeyler öğrenmeye çalışıyor. ben daha plansız, programsız, kafama estiği gibi yaşayan biriyim.

mesela uyku düzenlerimiz bile çok farklı. ben gece 2'den önce yatmazken, o saat 1'e gelmeden hadi uyuyalım diye gelir bana takılır, uyuyormuş taklidi yapar ve en sonunda da gerçekten uyur :)

böyle olan var mı başka?

Merhaba arkadaşlar, severek takip ettiğim bu foruma yeni üye oldum.

Severek evlendim, her şey çok güzel. Başlıkta belirttiğim gibi eşim yaşlı, ben genç. Ancak bu dediğim durum biyolojik yaş ile alakalı değil, zira aramızda 2 yaş var sadece. Benim kastettiğim ruhsal yaş.

sanki böyle emeklilik hayatı yaşıyormuşuz gibi hissediyorum. ben evde pop müzik açıyorum, o emel sayın, zeki müren falan açıyor. onları açmazsa kült olmuş yabancı müzikleri dinliyor. ben beraber gitmek için konser bileti kovalıyorum, o benimle fasıla gitmek istiyor. ben hiç olmazsa ayda 2-3 kere akşamları dışarı çıkalım istiyorum. o benim istediğim tarzdaki gece gidilen mekanlarda bulunan ortamlardan, müziklerden, hoşlanmadığını söylüyor.

birçok olaya tamamen mantık çerçevesinde ve gelecek kaygısıyla bakıyor. yani atıyorum ben girdiğim bir işten ortamını sevmediğim için 3.günde istifa ederken, o iş hayatında yardımcı olabilir diye işiyle ilgili yeni şeyler öğrenmeye çalışıyor. ben daha plansız, programsız, kafama estiği gibi yaşayan biriyim.

mesela uyku düzenlerimiz bile çok farklı. ben gece 2'den önce yatmazken, o saat 1'e gelmeden hadi uyuyalım diye gelir bana takılır, uyuyormuş taklidi yapar ve en sonunda da gerçekten uyur :)

böyle olan var mı başka?
yaşlı deyince insan arada bayağı yaş farkı olduğunu düşünüyor

2 yaşmış

kafa yapılarımız farklı desen daha doğru olurdu sanki başlık yanıltıyor

Eşinin ruhu yaşlı değil zevkleriniz farklı.
Daha planlı programlı yaşamak da onun karakteri ile alakalı.
Evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyor muydunuz?

Bizde eşimle hemen hemen sizin anlattığınız gibiyiz ama ben onu bu haliyle seviyorum ve zevklerine saygı gösteriyorum.

evlenmeden önce hangi saatte uyur..ne tür müzik dinler bilirmiydiniz
yani demek istediğim burda 1-2 saat önce uyuması değil. bilmiyorum hiç dikkat etmemiştim açıkçası saat kaçta uyuduğuna, kimsenin de böyle bir şeye dikkat edeceğini pek sanmıyorum. ama işte diğer şeyler de yaşanınca birden "aa böyle bir durum da var" diye aklıma geldi o sadece.

Flört ederken napıyodunuz ? Bunlarda bir garip esi supriz yumurtadan cikmis gibi konusuyorlar bazilari :KK70:
flört ederken kimse karşıdakinin uyuduğu saate dikkat etmez sanıyorum. dinlediği müzikleri ben de dinliyorum, ara ara fasıla da giderim. demek istediğim şey evlendikten ve işler biraz rayına oturduktan sonra farkettim ki ben biraz daha 20'li yaşları yaşamak istiyorum.

Zevklerin yaş ile alakali olduğunu sanmıyorum. Benim çok sevdiğim bir kardeşim var sizden de küçük ama aynı bu yazdıklarınızın hatun hali. Yaşı 25. Siz apar topar hiç tanımadan mi evlendiniz hiç ortak yönleriniz yok mu.

Yaa uyuduğu, uyandığı saatler bir şekilde batmaz da yaşam tarzınız uyuşmuyor sizin sorun bu.

Sen gece hayatı severken adam sevmiyor flört döneminde buna nasıl dikkat etmediniz?
Yani bu taa o zaman aranızda sorun olmalıydı apaçık bir uyumsuzluk var.

Haa şimdi ne yapılabilir artık ona bakalım.
Seviyorsan eğer o adım atacak sen adım atacaksın orta yolu bulacaksınız.

Ya da birbirinizden vazgeçeceksiniz..

flört ederken kimse karşıdakinin uyuduğu saate dikkat etmez sanıyorum. dinlediği müzikleri ben de dinliyorum, ara ara fasıla da giderim. demek istediğim şey evlendikten ve işler biraz rayına oturduktan sonra farkettim ki ben biraz daha 20'li yaşları yaşamak istiyorum.

Ben 22 eşim 30 yasinda ve sizin kadar zıt degiliz .Nezaman yatip kalktigini ne sever ,hangi etkinliklerden hoslanir nelerimiz zıt hepsini biliyordum ustelik biz evlenmeden sadece 1 bucuk ay kadar flört ettik :) bizimde zıt yönlerimiz var ama supriz olmadı yani ..
Neyse beni ilgilendirmiyor evlenirken cogu kiz akil tutulmasi yasiyor zaten goruyoruz burada
Gecmis olsun.

Back
X