Merhaba kızlar; bir önceki konumda eşimle olan sıkıntım vardı şimdlik o askıda ama sanırım benm problemim kızımla aramda olan bağ yada olmayan bağ kızım 7 aylık yani 8 e giriyo ve farkındalığı olan bi bebek anne sütü alıyodu şükürler olsunki doğduğundan beri çevremde olan herkesi tanıyo sanırım çünkü yabancılara uzak eşimin ailesiyle aynı apt olduğumuz için kv hergün bi bahaneyle kendini gösteriyo aslında ben hamileyken bir tas çorba vermeyip kızıyla bir olup ilk torun bizim değil diyen iki yüzlüler şimdi torun heveslisi oldu neyse zaten kendilerinden haz etmiyorum bide hergün görmek iki kat öldürüyo asıl mesele kızım onlrdan birini gördüğünde direk atlıyo ve bütün gün el bebek gül bebek bakıp gözümü ayırmadığım kızım onlar için deli oluyo peşlerinden gitmek için yaygara koparıyo ve herşeyin ötesinde bana ettiği eziyetin binde birini yapmıyo inanılmaz üzgünüm belki yaşayan biri vardır bu durumu biliyorum büyüdükçe dahada artıcak bu durum yani kızımı bıraksam 40 yıl aramaz gibi ki markete gittim bi defa denemek için döndüğümde yanıma bile gelmedi çok acıyo içim