eşim yine hapse girdi

İşin aslı ortaya çıksın bi bakalım.Gerçekten yapmamısta olabilir.Ben biraz daha beklemen gerektiğini düşunuyorum.Yuva öyle hemen yıkılmaz.Tekrar ederse evine bakmazsa ondan sonra boşan bu sureç 6 ay olsun az cok anlarsin zaten.

Cnm boşanmayacağını bilsemde yazayım senin tek sorunun özgüven eksikliği bence ama anlamıyorum bir kadının hayatında illa bir erkek olmalı mı?Git annenle yaşa evladın var onunla meşgul ol zayıfla işe gir çalış yanii daha ne diyelim çirkinim başka erkek bana bakmaz diyerek böyle bir adamla birlikte olmak çok ilginç nasıl bir ruh halidir bu bilemedim:KK59:

Yanlış anlamayın ya bizimle dalga geçiyorsunuz yada hakikaten çok temiz kalplisiniz.
Eşiniz işe diye çıkıyor ama arkadaşıyla üniversite evlerinin orda arkadaşıyla gezerken bu olay oluyor.Yalanlarını yakalıyorsunuz ama bu sefer doğru söylüyor. Yine hapse giriyor. Para olunca kendine harcıyor. Size anneniz bakıyor. O kamera kayıtları varsa eğer bi bakın hakikaten (bakmaya gerek yok gerçi). Bence siz işe girin yazık şimdi eşinize sigarasız falan kalır.

Beni çok sevdiğini söylüyor.gözümün içine bakıyor.ben hemen yelkenleri suya indiriyorum.
Peki sevgi karın doyuruyor mu? Sizi sevdiğini söylüyor ama size ve oğlunuza bakabilmek için bir işe girip çalışmıyor, eline biraz para geçerse de gidip kendine üst baş alıyor. Size anneniz bakıyor. Ama sizin gözlerinizin içine bakıp seni seviyorum diyor. Anneniz de boşanmanızı istemiyor galiba, halbuki tam tersi olur. Evlilik, çocuğunuz hariç size ne kazandırdı, boşanırsanız hayatınızda ne eksilir, ne kaybolur bunları tartın bence. Aklınız, mantığınız ne söylüyorsa onu yapın. Allah yardımcınız olsun.

Back
X