Eşim yurtdışına çalışmaya gidiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
57
0
36
Aksaray
Esim yine yurt disina calismya gidiyor biktim vallahi biktim ne bitmek nilmez bir is benim gibi olanlar varmi esim iki ayligina calismaya gidiyor ya adam daha uc gun oldu baska ulkeden geleli yine gidiyor ya ne bu benim yanlizligim

meraba benimde eşim ukraynada bir fırına ortak olmuş izin vermeyeceğimi bildiği için benden gizlemiş öğrendim tabi çok kızdım ama elimden bir şey gelmiyor :25:senede bir 15 günlüğüne giderim diyor :18:biraz tartıştık seçimini yap ya rusya ya ben dedim:14:bişey demedi birkaç gün konuşmadık şimdi konuşuyoruz ama ukrayna lafını açmadım:18:korkuyorum ukraynanın kızları uff neyapacam ben yardım edin nolur bana bir çare

aslında çok klasik olcaka ama iş için sonuçta. başlığı açan arkadaşın durumu daha zor benimde arkadaşımın eşi kaptandı aynı sıkıntıları yaşıyordu gttimi en azından 6 ay yok geliyor 15-20 gün burda sonra yine yok aslında yapılcak çok da fazla bişi yok bu durumda ya işini bırakacak yada bu durumlara alışaaksınız :(

merhaba

Eşim Katar ve Libya'da çalıştı. Senede 1 kez 1 ay izni oluyordu. 1 ay izinse en iyi ihtimalle. Geçen sene yaşanan siyasi karışıklıklar nedeniyle tahliye uçaklarıyla Türkiye'ye geldi yoksa hala ordaydı yani.

Yaz mevsimine doğru tekrar gidecek, 2 ay sonra falan. üstelik hamileyim ve gün sayıyorum. bebeğim hemen hemen 2 aylıkken gitmek zorunda kalacak. bunun sebebi ise malum maddi durum.
Allah sabır versin diyelim

Malesef benim babamda 8 sene önce gitmişti hala yurtdışında.Aklını yüreğini annemden ayırdı gidince dilim varmıyor söylemeye.Ki annem 4 aylık bebeğiyle kalmıştı.Yüce Rabbim tez kavuştursun.Mümkün olmadıkça salmayın yurtdışına.

benim eşim de uzun süreli olmasa devamlı şehir dışında veya yurtdışında oluyor
haftanın yarısı evde yarısı dışarıda şeklinde
ama babam kaptandı
sanırım o yüzden alışığım ben
iş için dısarıda olmasına
babam bir de değil cep telefonu her evde ev telefonu bile olmayan zamanalarda kaptanlık yapıp
bazen senede bir eve ugradıgı olurmus uzun seferlerde
ekmek parası işte nerden gelecegi belli olmaz
annem babam bizler icin cok fedakarlık yapmıslar
saolsunlar simdi sayelerinde rahat bir hayat yasıyoruz
siz de alışmaya calısın cok kolay degil ama
kendi rizkınız evladınızın rızkı icin calısmaya gidiyor
Allah kolaylık versin evden uzakta calısanlara

benimde eşimin bir arkadaşı yaklaşık 6 yıl önce ukraynaya gitti. Güya 6 ay sonra eşini oraya aldıracaktı.
6 yıl geçti hala eşini götürmedi. yılda 1 defa geliyormuş.
Geçenlerde eşimle sohbet ederken böyle bir konu açıldı ve sordum. Noldu arkadaşın aldırmadı mı eşini oraya diye.
Meğer msn de sohbet ederken adam anlatıyormuş. Böyle daha iyi, burdaki kızlar dururken ne diye eşimi buraya getirip düzenimi bozuyum diyormuş.
Tabi herkes aynı değildir ama gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor galiba..

annem tam 7 yıl yaşadı bunu...
ama seninki gibi arada gelip gitmeli değil...
7 yıl boyunca 1 kez bile gelmeden görmeden...
çok çok zor bi durum..
eşimde bi ara kalkışmıştı öyle bişeye...
beynini yedim adamın..
kabul etmedi işi...

Son düzenleme:
Esim yine yurt disina calismya gidiyor biktim vallahi biktim ne bitmek nilmez bir is benim gibi olanlar varmi esim iki ayligina calismaya gidiyor ya adam daha uc gun oldu baska ulkeden geleli yine gidiyor ya ne bu benim yanlizligim

ya benim eşimde italya ya gidecek bende istemiyorum bir ay kalacağım diyor; ancak en az 2 ay sürer biliyorum. bir yandan korkuyorum da hadi orda birisini felan bulursa diye. gerçi beceremez de , hani kadınlar fena:)
birde ben eşime diyorum ki, sen italyaya gideceksen bende dil eğitim için ingiltereye gideyim 4 haftalığına ordan da italya ya gelir 1 hafta kalırım yanında diyorum. öyle de adamın işten kazandığı para benim masraflarıma gidecek ama zorlarsam biliyorum bu dil eğitimi için gönderir beni. sizce ne yapmalıyım sonuçta çalışmıyorum ve bebekte yok şimdilik. o yurt dışına giderken hem ben ona güveniyorsam, oda bana güvenecek. o italyadayken, ben de ingiltere de olacağıım.
iyi fikir dimi. ne yapayım burda kaynanamların dibinde onu mu bekleyim o italyalar da sürterken. sonuçta bir arap ülkesine gitmiyor ki.

meraba benimde eşim ukraynada bir fırına ortak olmuş izin vermeyeceğimi bildiği için benden gizlemiş öğrendim tabi çok kızdım ama elimden bir şey gelmiyor :25:senede bir 15 günlüğüne giderim diyor :18:biraz tartıştık seçimini yap ya rusya ya ben dedim:14:bişey demedi birkaç gün konuşmadık şimdi konuşuyoruz ama ukrayna lafını açmadım:18:korkuyorum ukraynanın kızları uff neyapacam ben yardım edin nolur bana bir çare

ee şu an durum nasıl.

ee şu an durum nasıl.

geçen sene gitti 10 gün kaldı geldi yaz geliyor yine gider kızıyorum surat asıyorum fayda etmiyor
ben tatilde çocuklarla birlikte annemlere gidiyorum
oda ukraynaya:41:
bu sene bende gelecem diyorum ama götürmez biliyorum
olsun yinede başının etini yicem gittiğine gideceğine pişman olsun
tavsiyen varsa söyle bir çaresi varmı
hayır oraya ihtiyacımızda yok burda işi gücü iyi
onun maksadı tatil yapmak offfffff sinirlendim şimdi :41::41:

Back
X