• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM YURTDIŞINDA ÇALIŞIYOR 2 ÇOCUKLA YALNIZIM

sevgi sevecen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
20
6
1
43
Merhabalar, 16 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Eşim sürekli yurtdışına gidip geliyor, bu durumu normalleştirmeye çalışmışım yıllarca. 36 gündür eşim Yunanistan daydı. Büyük sevinçle bekledik, sanırım psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Yaşadıklarımın tanımını yapamıyorum kabullendiğim için. En son geldiğinde anladım ki mutlu değilim ve çok üzgünüm kilo veriyorum. Anneliği çok sevmeme rağmen mutlu olmayan biri nasıl çocuklarına faydalı olabilir ki ?

Merhabalar, 16 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Eşim sürekli yurtdışına gidip geliyor, bu durumu normalleştirmeye çalışmışım yıllarca. 36 gündür eşim Yunanistan daydı. Büyük sevinçle bekledik, sanırım psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Yaşadıklarımın tanımını yapamıyorum kabullendiğim için. En son geldiğinde anladım ki mutlu değilim ve çok üzgünüm kilo veriyorum. Anneliği çok sevmeme rağmen mutlu olmayan biri nasıl çocuklarına faydalı olabilir ki ?
Biraz daha açabilir misiniz? Büyük bir sevinçle beklediniz ve geldiğinde ne oldu?

Bizde de var yurt dışında çalışan sadece özlem çekiliyor. Buradaki mevzuyu anlamadım

Hep mi boyleydiniz, kac yillik evlisiniz, ilgi anlaminda nasil biri ve en onemli zorunlu musunuz bu sekilde olmasina? Son olaydaki fark

Uzaktan her zaman yanımızdaymış gibi görüntülü arıyor. Yalnızken yaşadığım zorlukları anlamıyor sanırım. En son geldiği gün iyiydi, aslında yurtdışımdayken bana hakaret etmişti, nedenini anlamadım, geldikten 1 gün sonra tavırlıydı sesini yükseltiyordu nedenini bilmiyorum, annesiyle sık sık konuşmuş. O oradayken annesi aramıştı açmamıştım, sorunlar da o dönem başladı. Annesi mutlaka hemen arayıp şikayet etmiştir daha önce öyle yapmıştı. Eşime bişey mi yaptım noldu dediğimde sebebini anlatmıyor? 2 hafta kaldı burada çocuklarıma belli etmeden kötü davranışları çok uğraştım. Çok kötü 2 haftaydı. Şimdi 1 haftalığına gitti mesafeliyiz.

Benim eşim de sürekli yurtdışında hatta iyi bile oluyor özlüyoruz birbirimizi. Dönüşü evde bayram havası estiriyor siz neden şikayetçisiniz? Çocuklarla yalnız ilgilenmekten mi? Yoksa evliliğinizden mi?

Benim eşim de sürekli yurtdışında hatta iyi bile oluyor özlüyoruz birbirimizi. Dönüşü evde bayram havası estiriyor siz neden şikayetçisiniz? Çocuklarla yalnız ilgilenmekten mi? Yoksa evliliğinizden mi?
Bizimde aynı şekilde oluyor ama bu geldiğinde yada ailesiyle ilgili bir durum olduğunda beni yanımdayken de yokluğunla cezalandırıyor. Bu çok zoruma giderdi zaten. 36 gün sonra böyle davranması bu sefer gerçekten canımı acıttı.

Geldiğinde de beni yokluğunda cezalandırdı, genelde bir sorun olduğunda böyle yapıyor , artık tahammül edemiyorum. Evde yokmuş gibi konuşmuyor, surat asık bazen yanımda yatmıyor…

Anlamadım ne cezası, çocuk musun ki konu sahibesi .. adam absbayağı başkasını hatta başkalarını bulmuş gezmiş tozmuş şimdi de sana surat yapıyor ... 36 gün uzakta olan adamdan her şey bekleniyor, sürtüp sürtüp gelmiş şimdi de seni beğenmiyor işte.

Böyle evlilik olmaz ki adam iki hayat yaşıyor bekar hayatı da var resmen. Siz çocuklara bakıcılık yapıyorsunuz o sadece para gönderiyor.
Sizce siz eş misiniz?
Aslında yıllarca sorgulamadan yaşadım, ama çok mutlu gibi davransamda içim çok kırgın ve üzgün. Mutsuz olunca çocuklarımı üzüyorum en çok bu etkiledi beni. 😞

Geldiğinde de beni yokluğunda cezalandırdı, genelde bir sorun olduğunda böyle yapıyor , artık tahammül edemiyorum. Evde yokmuş gibi konuşmuyor, surat asık bazen yanımda yatmıyor…
Oldu günlerce, aylarca adamı bekleyin ve o geldiğinde trip atsın, yatak ayırsın.Evlilik böyle bir şey değil ya.Herkes kabullenemez bunu.

Back
X