Eşim yüzük takmak istemiyormuş muş muş

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm kızlar

3 yıldr evliyim eşim ilk zamanlardan beri takmasam yüzük takmayı sevmiyorum filan diye hep söylerdi.
Ama yine hep takardı söylene söylenede olsa.

Ama son 1 aydır hiç takmıyor hatta bahsini etmeye yeltensem hır gür.

Dün akşam iş kıyafetlerini hazırlarken yüzüğünü de bıraktım iyi ara verdin artık yarın takmaya başlarsn dedim tabi hıır gür.

Madem öle ben de takmıycam dedim nasıl esip gürlüyor takıcaksın bi takmadığını göreyim hele bak ne oluyor.

Kavgaya dönüşmesin diye uzatmadım ama bu ne perhiz ne lahana turşusu.

Bi yorumlarmısınz???:sus::KK35:

Slm kızlar

3 yıldr evliyim eşim ilk zamanlardan beri takmasam yüzük takmayı sevmiyorum filan diye hep söylerdi.

Dün akşam iş kıyafetlerini hazırlarken yüzüğünü de bıraktım iyi ara verdin artık yarın takmaya başlarsn dedim tabi hıır gür.

Madem öle ben de takmıycam dedim nasıl esip gürlüyor takıcaksın bi takmadığını göreyim hele bak ne oluyor.

Benim eşimde takmıyor
Ama bende takmıyorum

Sana takmanda ısrar edip takmaması çok saçma

Aman tartışmayın hiç ,sizde takmayıverin söylenirsede sen takarsan bende takmayı düşünürüm belki deyin sakince

Ben de istemiyorum takmak.
Zaten kaybediyorum, kırıyorum.
Gebelikte de alıştım takmamaya, aklıma bile gelmiyor.

Yani eşinize güveniyorsanız yüzük ne ki?
Güvenmiyorsanız yine yüzük ne ki?

Ama size esip gürlemesi ne oluyor.
Anca beraber kanca beraber deyin.

Kişi kendinden bilir işi.
Neden senin takmanı istiyor? Evli olduğun anlaşılsın diye.
Bunu düşünen adam takmıyorsa art niyet ararım.

Diğer türlü aman taksak ne olur takmasak ne olur?
Karakteri önemli... Aldatan her türlü aldatır. Takar kadının yanında çıkarır. Yeterki niyeti aldatmak olsun.

Slm kızlar

ya ben bu yüzük konusunun bu kadar büyütülmesini anlamıyorum biz yıllardır takmıyoruz, saçma olan eşinin sana zorla yüzük taktırması, bi tutarsızlık var, onun nedenini sorman lazım bence

Takmamasi degil ama takmamak icin olay cikarmasi ve sizin takmamaniza tepki vermesi dusundurucu...
Ben de takmiyorum bu arada, ama niye takmiyorsun sorusunun karsiliginda hir gur cikarmam.

Bence eşiniz kötü niyetle takmamazlık yapmıyor, ilk günden beri diyormuş zaten takmayı sevmiyorum diye. Evde takıp dışarıda çıkarabilirdi başka niyeti olsa

Bende takmiyorum bazen taksamda eve gelince hemen cikariyorum. Yuzuk beni boguyor sanki birde icine su giriyor ya ben cok bi tuaf oluyorum :63: esimle tartisiyoruz bizde bu konuda ben sende takma o zaman diyorum:KK54:ama o takicam sende takicaksin diyor:mapus:bende unutmadigim surece takiyorum disari cikarken gelince ilk is yuzugu cikartmak oluyor:süslü:o hic cikartmaz o yuzugu parmagindan ameliyatla alicaz yakinda:KK45:

İlk üç paragraf adama hak verdim, olabilir sevmiyordur dedim ama sizin takmamaniza kızması fikrimi değiştirdi. Demek ki o amaçla takmıyor o da diye düşündüm.

Benim esim sadece dügün gunumuzde takti:KK53:..
Ve ben hic problem etmedim...
Bende ara sira takarim...
Yüzuk bazi seylere engel olmuyor

Back
X