- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KURAN-I KERİM'de Mİ YAZIYOR HARAM DİYE ! YENİ YENİ ADETLER ÇIKARDILAR BİZİM ATALARIMIZ HEP KAFİR GİTTİLER O ZAMAN ! PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED DE ALTIN YÜZÜK TAKARMIŞ SONRA HERKES KENDİSİ GİBİ ALTIN TAKMAYA BAŞLAYINCA KENDİSİ PLATİN YÜZÜK TAKMIŞ DİYE BİLİYORUM, ANNEMİN ARKADAŞININ EŞİ DE DİNİ BÜTÜN BİR İNSANDI SONRA BOŞANDILAR, HARAM DİYE YÜZÜK TAKMAZDI AMA ÖTEKİ KADINLARI KENDİNE HELAL KILARDI, KONUYU OKUYUNCA AKLIMA DİREK O İĞRENÇ ADAM GELDİBayanlar aslinda bu konuyu cok dert etmiyodum ama dusunmuyoda degilim hani.
Esimin evlilik yuzugu altindi.altin yuzugunu 2sene takti.
Sonra erkegin altin takmasi haram diye soylenerek takmamaya basladi.
Beraber gezerken bende gumuscuye goturdum bi yuzuk aldik gumus.
Takiyodu onu.
Ama artik takmiyo.
Niye takmiyosun lutfen yuzugunu takarmisin diyorum.
Sevmiyorum o yuzugu diyo.
Yuzuk gumus oldugu icin yer yer renk degisimi gibi bisey olmus.
Onu gosterdi bana.bak ne bicim olmus takilirmi bu dedi.
Ama esim istanbul gibi biyerde beyoglunda calisiyo.
esime guveniyorum ama bazen yanina gidiyorum cevre pek hosuma gitmiyo.ve kiskaniyorum.
Ben yine ona yuzuk alicam takarda aslinda.
Ya kizlar kendimle celisiyorum dun yilbasi icin cok yogunlardi geve geldi eve.
Belkide gec geldigi icin kafamda kuruyorum.
Ama gec geldigi icin beni cok ozledigini falan soyluyo.
Sizin esleriniz yuzuk takiyomu?
Erkek yuzuk takmalimi?
Takmiyosa zorlamalimi?
Yoksa benmi buyutuyorum...
KURAN-I KERİM'de Mİ YAZIYOR HARAM DİYE ! YENİ YENİ ADETLER ÇIKARDILAR BİZİM ATALARIMIZ HEP KAFİR GİTTİLER O ZAMAN ! PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED DE ALTIN YÜZÜK TAKARMIŞ SONRA HERKES KENDİSİ GİBİ ALTIN TAKMAYA BAŞLAYINCA KENDİSİ PLATİN YÜZÜK TAKMIŞ DİYE BİLİYORUM, ANNEMİN ARKADAŞININ EŞİ DE DİNİ BÜTÜN BİR İNSANDI SONRA BOŞANDILAR, HARAM DİYE YÜZÜK TAKMAZDI AMA ÖTEKİ KADINLARI KENDİNE HELAL KILARDI, KONUYU OKUYUNCA AKLIMA DİREK O İĞRENÇ ADAM GELDİ![]()
Dikkatli okursanız Tefsir ile Hadis-i Şerif çelişkiliŞuraya bir bakın isterseniz.
http://www.sorularlaislamiyet.com/a...-haramdir-deniliyor-bunu-aciklar-misiniz.html
Dikkatli okursanız Tefsir ile Hadis-i Şerif çelişkili
Şu da var TEFSİR somut, Hadis-i Şeriflerin bir kısmı sadece rivayettir nitekim Diyanet bile zamanında pek çok Hadi-si Şerifi sadece rivayet olarak nitelendirip insanları Tefsirlere yönlendirmiştir. Dünyada altını ziynet eşyası olarak kullananlar en çok Müslümanlardır, özellikle AraplardırDikkatli okursanız Tefsir ile Hadis-i Şerif çelişkili