• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim zaman zaman saygısızlıklar yapıyor ne yapmalıyım ?

babandor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
5
0
36
Antalya
Merhaba arkadaşlar , 1,5 yıllık evliyim, eşimle daha önce de 2 yıl flört etmiştik çok severek evlendik, hala da birbirimizi çok severiz, eşim çok iyi bir insandır sevgisini belli eder, her konuda fikrimi alır ve genelde benim isteklerimi yapar , ev işleri konusunda da yardım istediğimde nazlansa da beni kırmak istemez yapar , fakat bir problemimiz var eşim konuşmasına hiç dikkat etmez ben kırılıyor muyum üzülüyor muyum hiç düşünmez , cok affedersiniz salak gerizekalı onun için sıradan cümleler , cok sacma şeylere sinirlenir ve bu çirkin ifadeleri kullanmaktan hiç çekinmez , defalarca uyardım aşkım neden böyle söylüyorsun lütfen dikkat et konuşmalarına beni kiriyorsun diyorum tamam aşkım Özür dilerim der ama 2 gün sonra yine aynı , küsüyorum konuşmuyorum 2 gün 3 gün yanıma gelip zorla sırnaşıp defalarca kez Özür dileyerek veya başka jestler yaparak bana sözler vererek gönlümü almayı başarır , aile yapısı da biraz öyle herkesin hatta kayinvalidemin dahi arasıra ağzında küfür duyarım, kayinbabam özellikle sürekli alışkanlık olmuş bir şekilde küfürlü ama benim yanımda etmez tabi , kocamda da aynı problem alışkanlık haline gelmiş flört dönemimizde yoktu , ayrıca baskalarinin yaninda da beni kucuk dusurucu sozler soyler ama kendisi hic farkinda bile degildir ne soylediginin beni kirdiginin, üstelik bu adam iyi bir üniversitenin çok iyi bir bölümünden mezun, boyle kabul edip aldiris etmeden de duramiyorum her seferinde canim yaniyor , ne yapmalıyım ben kızıyorum olmuyor , küsüyorum olmuyor , ona kibar davranıyorum benden görsün yapmaz belki diye yine olmuyor lütfen biri bana akıl versin

Ben olsam saygısız bir adamla evli kalamazdım.
Küfürbaz olmak sevdiğine kötü cümleler kurmak değildir.
Sıkıyorsa iş yerinde müdürüne,trafikte polise küfretsin.

agzına vura vura (mecazi anlamda ) her dediğinde kafı agzına tıkayacaksın hayır ben senin askerlik arkadasım değilim diyeceksin . bende kfür edeyim ozman diyeceksin hatırlatacaksın sürekli

Back
X