• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ragy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım ama yalana sen itiyorsun eşini.İçmeyen için tahammül edilemez bir şey olmasını anlıyorum bu arada.İçtiğini bildiğini söyleyebilirsin kızmadan bağırmadan.Dışarda iç evde içme benim yanımda gibi bişey söyleyebilirsin.İçmeyeni anlıyorum ama içeni de anlıyorum.Zorla bıraktıramazsın bu mereti.Bir orta yol bulmak lazım.

Ne kadar abartmissiniz,yazik adama gizli gizli icmek zorunda kaliyor ,size yalan soylemek zorunda kaliyor.

Dip not erkekler bluz giymez
Ben zaten içtiğinden çok yalan söylemesine kızıyorum. Bana söyleseydi keşke... kazak, tişört, bluz ne farkederki şuan. Ben neyle uğraşıyorum siz neye takılmışsunız. Ama teşekkür ederim her sigara meselesinde bluzu de hatırlarım artık

Ben zaten içtiğinden çok yalan söylemesine kızıyorum. Bana söyleseydi keşke... kazak, tişört, bluz ne farkederki şuan. Ben neyle uğraşıyorum siz neye takılmışsunız. Ama teşekkür ederim her sigara meselesinde bluzu de hatırlarım artık
Takilmadim,bluz deyince bir an sizi erkek uye sandim,dedim adama bak karisinin bluzunu kokluyor ;)

Bence çok büyütüyorsun
Sigara içip içmemesini aldatmaya eş tutman da ayrı bir komik olmuş. Korkuyordur çekiniyordur bırakmış olarak bildiğin için bozmak istemiyordur. Alt üstü bi sigara ya açıkça söyle yalana teşvik etmezsin o zaman
Yada olduğu gibi kalsın..
bu kadar üzülecek ne var allasen :)
Bişeycik olmaz söyle sigaraya başladıysan canım abartma kokusunu alıyorum ara sıra içmen sorun değil ama pakete başlamanı istemem şahsen
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben şimdi bi kere yalanını yakaladım ya güvenim sarsıldı. En çok yalan söylemiş olması beni üzüyor. Ve sağlığına zarar vermesi. Kocamı seviyorum sonuçta..İntikam bile almak istiyorum neredeyse. Ben hayatımda sigara kullanmadım. Bir paket sigara alıp ona yakalanasım var içerken. Eminim o da benim için üzülür. Gözlerinde o şaşkınlığı göresim var.

Eğer çok konustuysaniz sigara konusunda adamı bunalttiysaniz nasıl söylesin ki başına gelecekleri bile bile. Ben de sigara kullanıyorum iyi bir şeymiş gibi yansıtmak gibi olmasın. ama çevre baskısıyla bırakması imkansız gibi bisey insanın içinden gelmesi gerçekten sigarayı bırakmak istemesi gerek birakabilmesi için. Bence çok üstünde durmayin güzellikle sorabilirsiniz içip icmedigini. İçiyorum derse de sigara içmesi konusunda değil yalan söylemesi konusunda kırgınlığınizi belli edin.

Kusura bakmayın ama zamanında bu konuda nasıl bezdirip bıktırdıysanız sizden saklamak zorunda hissetmiş eşiniz. Onun sağlığını düşündüğünüzü biliyorum ama bir yerden sonra kendi sağlığı ve bedeni bırakıp devam etmek kararı kendine ait olmalı... Eşlerin bu tarz hayat müdahalelerinden hiç hoşlanmıyorum.
Kaldı ki içmeyen bilmez ama eşiniz tekrar başlamışsa bütün gün birarada olduğunuz zamanlarda psikolojik olarak nasıl sıkıntı çektiğini tahmin bile edemezsiniz. Canı isteyipte içememek çok zor oluyor,gün boyunca aklında sürekli duruyor..
Bence konuşun eşinizle sağlığını düşündüğünüzü,onun için endişeleneceğinizi anlatın ve kararı ona bırakın. Emin olun azaltmaya yada bırakmaya çalışacaktır. İş yerindede evde nasılsa saklamak zorunda kalıcam yada hiç içemiycem diye daha çok kullanıyordur emin olun. Bende sigara kullanıyorum ve eşimin her baskı yapışında 1 içeceğime canım 5 tane istiyor.

Kusura bakmayın ama zamanında bu konuda nasıl bezdirip bıktırdıysanız sizden saklamak zorunda hissetmiş eşiniz. Onun sağlığını düşündüğünüzü biliyorum ama bir yerden sonra kendi sağlığı ve bedeni bırakıp devam etmek kararı kendine ait olmalı... Eşlerin bu tarz hayat müdahalelerinden hiç hoşlanmıyorum.
Kaldı ki içmeyen bilmez ama eşiniz tekrar başlamışsa bütün gün birarada olduğunuz zamanlarda psikolojik olarak nasıl sıkıntı çektiğini tahmin bile edemezsiniz. Canı isteyipte içememek çok zor oluyor,gün boyunca aklında sürekli duruyor..
Bence konuşun eşinizle sağlığını düşündüğünüzü,onun için endişeleneceğinizi anlatın ve kararı ona bırakın. Emin olun azaltmaya yada bırakmaya çalışacaktır. İş yerindede evde nasılsa saklamak zorunda kalıcam yada hiç içemiycem diye daha çok kullanıyordur emin olun. Bende sigara kullanıyorum ve eşimin her baskı yapışında 1 içeceğime canım 5 tane istiyor.
Evet haklısınız. Teşekkürler yorumunuz için

kızlar eşim benden gizli sigara içiyor galiba:KK43: nişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü :KK43: şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor:KK43: artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum:KK43:
allah baska dert vermesin

kızlar eşim benden gizli sigara içiyor galiba:KK43: nişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü :KK43: şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor:KK43: artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum:KK43:
Yalana tesvik ediyorsunuz adami. Sizden cekiniyor belli ki.

Sanırım siz sigara kullanıyorsunuz. Sigara içenler böyle yorum yapıyor genelde... yanlış anlamayın kızmıyorum. Ben içmediğimden içenin halinden anlamayabilirim.
Aynen canim cok haklisin. Esimin bir kac arkadasi var esinden korktugu icin paket almaz ama esimden ister oda verir icer esi birsey demez. O yuzden oyle dedim. Eger maddi yonden istemiyorsaniz konusun giderlerinizi. Saglik yonundeyse istememen onu ne kadar anlatsan da anlamaz.

valla ben karışıyorum ya eşimin sigarasına. hani hayatının geri kalanının hiç bir şeyine karışmam ama o sigara dumanı ebni astım krizine sokuyor. öpüşüyoruz ağzında iğrenç nikotin tadı. el ele bile tutuşsan elinde ki sigara kokusu bana bulaşıyor. sevgililiğimizin sigara içtiği dönemlerinde buluştuğumuzda öyle bir tüttürürdü ki o duman saçlarıma kadar sinerdi.
ha yinede ben bırak demedim kendisi bıraktı ben sadece destekledim. ama rahatsızlığımıda her fırsatta dile getirdim.bence sigara en karışılası konu evlilikte. beraber geçireceğimiz ömrü kısaltıyor herşeyden önce.
Evet bu sizin dusunceniz. Ben hamileyken biraktim sonra tekrar basladim.esim bana hamileyken hic birak yada birakma demeden kendim biraktim. Esim belkide birak diye baski yapsaydi birakmazdim. Sigara her turlu kotu. Bunu ii diye savunan yokdur. Ama iste oyle birakmak xok kolay olmuyor. Yoksa kim isterki gunluk 10liran cope gitsn..

Teyzem 15 yil sözde eniştemden gizli içti sözde diyorum çünkü eniştem bildiğini çaktirmiyordu,abartmaması için. Geçen sene iç dedi izin veriyorum zehirle kendini teyzem şu an sigarayi birakti:))
Siz de eşinize baskı yapmayın bence cazip hale getiriyorsunuz

Bence bildiginizi hic belli etmeyin. Yoksa evde de icmeye baslar o zamam iyice delirirsiniz. Simdi hic olmazsa gozunuze gorunmuyor evin disinda yapiyor. Sadece sigara konusu oldukca nefret ettiginizi tahammul edemeyeceginizden filan bahsedin yuzlesmek sadece onu daha arsiz yapar bu konuda.

Adamı yalan söylemeye mecbur bırakmayın, içiyosa içiyodur demekki sizden korkup yalana başvuruyo.Bir daha sigara koktuğunda "Eğer sigara içiyosan bunu benden saklama senin kararın sadece az içmeni istiyorum abartmadan"de. Tamamen bırakmasa bile en azında azaltabilir

Bu yontemi 50 kez denedim hicbir ise yaramiyor o 5 le basliyor minimum 1 pakete 1 ayda çıkıyor... Bir de nasil olsa biliyor diye once balkonda sonra mutfakta icmeye basliyor. Ev les gibi kokuyor...

Belli etmeyin. Öğrenirsiniz attırır ve daha rahat içmeye başlar.
Belki böylece bırakır.

Evet bu sizin dusunceniz. Ben hamileyken biraktim sonra tekrar basladim.esim bana hamileyken hic birak yada birakma demeden kendim biraktim. Esim belkide birak diye baski yapsaydi birakmazdim. Sigara her turlu kotu. Bunu ii diye savunan yokdur. Ama iste oyle birakmak xok kolay olmuyor. Yoksa kim isterki gunluk 10liran cope gitsn..
Orasi öyle tabi canim. Sigara icen birakmak istemedikce etraf ne derse desin umursamıyor insan. Esimde birakmak istemese birakmazdi. Ama yinede ben sevdiklerime mudahil olamadan duramiyorum sigara konusunda. Napayim hersigara sanki aramizdan 2 gunu goturecekmis gibi geliyor.

Back
X