- 19 Nisan 2018
- 382
- 612
- 18
Eşimle cok severek evlendim hala seviyorum oda sevdiğini söyler ama ben artık eskisi gibi sevmediğini düşünüyorum. Bakışlarında aşkı göremiyorum beni begenmiyor gibi iltifat etmez hiç eskiden iltifatsız günü geçmezdi hergün sevgisini haykırırdı evetskkar biyerde sonra hergün öyle seyler ama 1senelk evliyim yokyani bazen yanına uzanmak istesem aşkım ya otur orda bile der anlamıyorum neden böyle oldu eleştisi çok ihanet falan oldugunu düşünmüyorum öyle biri değil arkdas ortamı yok işte ailesiyle işten cıksa haberim oluyor elbet duyuyorum oda haber verir güvenim tam oyuzdn sormuyorum ama kendmi kötü hissediyorum sevilmeyen begenilmeyen kadın gibi dillendirsem off diyo kızıyo bana birde çocuğum olmuyor hep hastalıklarm var Blmiyorm bana karsı sevgisi cok azaldı gibi geliyo. Muhabbet az ediyoruz baskalaryla daha iyi sohbet eder benmle sarmıyor sanırım. Bakarım ailesiyle içten kahkaha atar benmle öyle kahkahalara nadir girer sık sık dillendirmem bunaltmam ama sanırım ben çok aşığım gözümü alamıyorum ondan o bana öyle bakmaz hiç . Oda bana sevgiyle baksın muhabbet etsin begendiğini söylesin istiyorm ama yok.hiç Bu beni üzüyor napmam lazım yardım edin
birde daha yeni evliyim senem yeni doldu