- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
Size hemen konuya girerek başlamak istiyorum. Eşim bir konuşmamızda bundan 5 yada 6 yıl önce başına gelen bir olayı anlattı. Sevgiden bahsederken beni çok sevdiğini bir kaç yıl önce oldukça varlıklı bir kadının kendisine musallat olduğunu ama onun kabul etmediğini söyledi. Ben anlayışlı olucam lütfen anlat falan derken kadının adından birlikte ne yaptıklarına kadar herşeyi anlattı. Kadınla el ele tutuşmuş sarılmış kadın arabasıyla onu almış o sırada ben aramışım ürkmüş. Kadın arabada onu öpmüş. Sonra başka bişey olmadan bırakmış ve bir daha arayınca kadın,o terslemiş ve kadını uzaklaştırana kadar uğraşmış diye anlattı. Geçmiş gitmiş olay sorun etmiycem dedim ama içim içimi yiyor. Sana anlatmak zorunda değildim hepsi bu kadardı falan diyor fazlası olsa anlatırmıydım dedi ama gerçekten kötüyüm. Çıkamıyorum işin içinden. Kadına ulaşıp sorsam olayları yeniden alevlendirir miyim. Yoksa susup beklesem mi bilemedim.
Ayrılmayacaksanız şöyle yapın. Eşinize “sana geçmiş gitmiş bir olay anlatacağım. Kıskançlık yapmayacağına yemin edersen anlatırım” deyin.
Yemin edince, “Sana bir video atacağım. Konuşmamız bitince izlersin” deyip videoyu atıp, şöyle deyin: “Seni çok seviyorum. Sana hep sadık oldum ve asla aldatmadım. 2-3 yıl önce oldukça varlıklı bir adam bana musallat oldu ama ben kabul etmedim. Adı X, Soyadı Y (bulun bir isim). İş dolayısıyla tanıştık. X’le el ele tutuştuk, sarıldık. X arabasıyla beni aldı. Ama senin olayında olduğu gibi sen beni aramadın. Arabada 10-15 dakika dolaştık. Beni zorla öptü. Ben de arabadan indim. Bir daha aramalarına cevap vermedim. Çünkü seni seviyorum ve ben de senin gibi seni hiç aldatmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Asıl önemli konuları videoda anlattım, onu izle” deyin.
Videoda da şöyle deyin “tabii ki hepsi yalandı. Onları yapsaydım utancımdan ölürdüm ve asla bunları anlatıp hava atmazdım. Asıl sadakat budur. Gerçek sadakat seviyesi budur. Sen de bundan sonraki davranışlarında “lolilo’nun yapmasını ister miydim?” diye düşün, ve benim yapmamı istemeyeceğin şeyleri sen de yapma. Ben öyle yapıyorum”
Tabi o sinirle videoyu izlemeden veya gerçeği öğrenmeden size yaklaşmasına veya evden çıkmasına izin vermeyin. Kendi hava attığı şeyi sizin yaptığınızı öğrenince size zarar vermesin veya kaza vs yapmasın.
Ondan sonra sizin güveninizi kazanmak için o uğraşsın.