Eşim

hesna35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
586
811
303
Arkadaşlar şuan hamileliğimin son ayındayım. İlk çocuğumu birden su kesemin patlamasıyla erken doğurdum.Şuan ailemden çok uzakta bir şehirdeyim burda kimsemiz yok. Eşimin cok yakın bir arkadaşının babası vefat etmiş beni aradı ne yapsam ayıp mı olur gitmek mi lazım diye (Bu arada gitcegi yer 18 saat uzaklıkta bir yer) Benim durum belli oda biliyor.Ararsın anlayış gosterir dedim ama inanılmaz sinirlendim git desem gitcek sanırım.Abartıyor muyum sizce ?

abartmıyorsun
kaldı ki arkadaşına söylese gelme diyecektir
bu işin ayıbı olmaz zaruri bir durum sonuçta
sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah :kahve:

cok zormus gercekten,
bence cok da yuklenmeyin esinize,
siz gitme demissiniz gitmemis,
ama cok yakin arkadasinin yaninda olmak istemesi de elbette anlasilabilir,
sizin kaygi duymaniz da normal,
kotu bir donem olmus.

Sinirlenme kuzum bebeğine yansır tabiki gitmesin 1 saatlik bir yer degilki gitsin gelsin...
Sen yalnızsın ve hamilesin arasin baş sağlığı dilesin...
Erkekelr bizim gibi ince düşünmüyor...

Tabi ki gitmesin.
Ya o yokken doğurursanız?
Allah sağlıklı doğum nasip etsin.

Haklisin ama dusunememistir belki, sinirlenmene gerek yok bence. Guzelce acikla , anlayacaktir. Hayirli dogumlar

Tamam gitmiyor işte neden bu kadar sinirlendiniz ki sonuçta oda arkadaşına destek moral olmak istemiştir erkekler düz mantık detaylı düşünemiyor uzatmaya lüzum yok.
Git desem koşa kosa giderdi eminim. Bana sorması bile hata gibi geliyor . Bu arada bir eğitim çıkmış istanbulda bana söyledi gene dedim hamileyim karım hamile dersin onlarda 1 ay sonraki eğitime alırlar seni git desem onada gitcek gibiydi

Git desem koşa kosa giderdi eminim. Bana sorması bile hata gibi geliyor . Bu arada bir eğitim çıkmış istanbulda bana söyledi gene dedim hamileyim karım hamile dersin onlarda 1 ay sonraki eğitime alırlar seni git desem onada gitcek gibiydi
En azından sana soruyor
Ben gidicem diyen adamlar da var
Eğitim olayını bilemem ama arkadaşına destek olmak istemiş olması aşırı normal
Kızacağına canım çok isterdim yanında bulunmanı ama durumum malum sen uygun bi dille söylersin doğum riskim var ya falan de sinirlenmen hem sana zarar hem de aranızı bozar ne gerek var gerilmeye değmez

ne değişik kaprisleriniz var ya
Gerçekten kapris mi bu. İlk oglumda yaşadığımız sıkıntılari bilseniz böyle düşünürmüydünüz bilmiyorum . Birde burada yeni doğan yoğun bakımı yok . 1.5 saat yol gitmemiz lazım hastane için . Normalde hiç sıkmam istediği yere gider gelir.Şuanki durum çok farklı böyle gitsem mi demesi bile sinir ediyor beni

İlgili sayılmaz ama şuan tek ben söz konusu değilim karnımda bebeğimiz var insan hiç mi düşünmez bide ilk çocugumuzun durumu belli. Her hareketiyle umrunda değiliz imajı çiziyor

düşünememiş heralde yine

Arkadaşlar şuan hamileliğimin son ayındayım. İlk çocuğumu birden su kesemin patlamasıyla erken doğurdum.Şuan ailemden çok uzakta bir şehirdeyim burda kimsemiz yok. Eşimin cok yakın bir arkadaşının babası vefat etmiş beni aradı ne yapsam ayıp mı olur gitmek mi lazım diye (Bu arada gitcegi yer 18 saat uzaklıkta bir yer) Benim durum belli oda biliyor.Ararsın anlayış gosterir dedim ama inanılmaz sinirlendim git desem gitcek sanırım.Abartıyor muyum sizce ?
Sizin aileniz ya da eşinizin ailesinden birinin yanınızda olması gerekirdi bence madem erken doğum riski var. Eşinize çok yükleniyorsunuz gereksiz kapris yapıp canınızı sıkıyorsunuz.hamileliğin verdiği bir alınganlık sanırım.eşinizin yakın arkadaşının babasının cenazesine gitmek istemesi gayet normal sonuçta size sormuş.bende çok sıkıntı yaşadım benzer şekilde ama bana arkadaşlarım kardeşlerim ve ailem destek verdi.eşimde verdi tabi ama inanın eşler bazı şeyleri beceremiyor istese de çok duyarlı ve düşünceli olamıyorlar.Allah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Şimdi akrabalar bile birbirlerinin cenazesine gitmez olmuş tamam çok iyi arkadaş olabilirler ama çok önemli bir nedeni var.Kesinlikle yalnız bırakmamalı .Ve hayır abartmıyorsun .
.

Sabah uçakla gidip akşama dönebilirdi. Bence çok absürt bi şey sormamış. Sıfır sancı ile su patlayıp doğuma giremezsiniz sanırım. İlla ki belli olur.

Gerçekten kapris mi bu. İlk oglumda yaşadığımız sıkıntılari bilseniz böyle düşünürmüydünüz bilmiyorum . Birde burada yeni doğan yoğun bakımı yok . 1.5 saat yol gitmemiz lazım hastane için . Normalde hiç sıkmam istediği yere gider gelir.Şuanki durum çok farklı böyle gitsem mi demesi bile sinir ediyor beni

Bence de kapris. Bebeği siz taşıyorsunuz, sizin korkularınız tabi ki daha büyüktür. Eşiniz de yine sadece akıl danışmış, emrivaki yapmamış.
Bence hamilelik hormonları yüzünden takılıyorsunuz bu duruma, yoksa takılacak birşey yok. Biletini alıp uöakla aynı gün gidip gelebilirdi de

Back
X