- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi jasperjade
Yani ? Biz bir sey beklemeyiz. Sen bir cözüm dusundun mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ? Biz bir sey beklemeyiz. Sen bir cözüm dusundun mu ?
Yani neler yapabilirim anlaminda yazdim kizlar anlayin sizdeAynısını ben yazacaktım yemin ederim , biz ne bekleyelim diye.
![]()
Kusura bakma gülüm , birden komik geldi . Amacım tabii ki derdin ile dalga geçmek değil.Yani neler yapabilirim anlaminda yazdim kizlar anlayin sizde
Ne güzel imkânlarıda varmış mutsuz olduğunuz hep kötü hissedeceğiniz bir evliliktense eğer daha iyi olacaksaniz tabi ayrilmayi deneyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAilemin imkani var aslinda daire verirler bana oturmam için ancak esim annemede borclu 1 daire borcu var daha o daire teslim etmedi tapusunu falan almadilar daha offf cok karisik olaylar ayrintiya giremiyorumki en kisa halden anlatiyorum size
Çözüm hayranlık uyandırıcı olmuş.Tsk ederim kizlar Allahtan hayirlisini diliyorum artik yapacak bisey yok
Pek yok aslinda ama daha küçük tereddütlerim o yonde
Ne zamandan beri böyle?Slm kizlar esim surekli kufur beddua hakaret edici konusuyor 2 yasinda oglumuz var ne yaptiysam duzelmiyor 1 gun iyi 1 gun kotu biktim artik bu davranislarindan ailesini tutuyor surekli iyi de desem yanlis anliyor geri kafali ne yapmami beklersiniz sorumsuz bide kendi halinde hep yokmus gibi artik bitirdi benide normal dusunemiyom
Basit seylere ediyor agiz aliskanligi edinmis uyarıyorum hos degil lutfen etme diye tutamıyorum kendimi agzimdab cikiyor diyorNeden küfür ediyor?
O küfürleri tetikleyecek birşey yapıyor musunuz?
O küfredince nasıl karşılık veriyorsunuz?
3 yillik evliyiz tuhaf yani kendi dw pisman oluyor ama soyluyor issteKaç yıllık evli olduğunuz önemli bi soru bence şu aşamada oturmamış yebi sayilabilecek bir evlilik olduğunu düşündürdü bana bende böyle bir süreç yaşadım ama atlattığıma inanıyorum..
Kendi de pişman olan biriyse cozulebilir bence alıp karşınıza konusun bak benim kişiliğine karakterime işime gücüme sevgin olmayabilir saygı duymak zorundasın onu da yapmıyorsan yetistirdigimiz çocuğumuz yarın öbür gün bizden aldığı davranışlardan oluşacak kendine çeki düzen ver sen artuk bi babası bunun bilincine var artık diye düzeltene kadar bir kaç olayda uyarın ve bence böyle kufüre meyilli insanlarla kavga içine girmeyin onun yaptığının aksine daha sakin kalmayà çalışın3 yillik evliyiz tuhaf yani kendi dw pisman oluyor ama soyluyor isste