Eşim

Yani neler yapabilirim anlaminda yazdim kizlar anlayin sizde
Kusura bakma gülüm , birden komik geldi . Amacım tabii ki derdin ile dalga geçmek değil.
Biz ne desek boş , kocanı en iyi tanıyan sensin . Herkes başka . Evlilik öyle birşey ki ; insan bekarken yapmam dediği bir çok şeyi yapıyor . İnsan başına gelmeden , sadece yorum yapabilir , tahmin etmeye çalışır. Ben ne diyeyim şimdi ? Boşan mı ? Yoksa kovandır Çek mi ?
Ama ben bir kadının mutlaka gururlu olmasından yanayım, ağzı lağım gibi pislik olan kadın olsun erkek olsun yanımda şimdiye kadar yeri olmadı .
İlerde o çocukta karısına -kocasına öyle olacak muhtemelen ... çünkü bunu öğreniyor , evliliği öyle zannediyor .. ne desem bilemedim... sen biliyorsun doğrusunu ...

Ailemin imkani var aslinda daire verirler bana oturmam için ancak esim annemede borclu 1 daire borcu var daha o daire teslim etmedi tapusunu falan almadilar daha offf cok karisik olaylar ayrintiya giremiyorumki en kisa halden anlatiyorum size
Ne güzel imkânlarıda varmış mutsuz olduğunuz hep kötü hissedeceğiniz bir evliliktense eğer daha iyi olacaksaniz tabi ayrilmayi deneyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bir derde derman olmayan size yükten başka bir vasfı olmayan çocuğuyla da ilgilenmeyen himbillari sırtınızda taşımayın artık. Hayat kadınlar için yeterince zor zaten. Az evvel bir Türk filmi izledim kan beynime sıçradı o sinirle yazıyorum

Çocuğu için ruh hastalarına sabredenlere de hastayım.
Çocuğun için ayrılman gerek, sabretmen degil. Olayı biraz yanlış anlamışsın.

Boşan demek istemiyorum aslında ama oğlum için sabrediyorum demişsin peki oğlunun babasını örnek alarak büyümesini ister misin ?
Huzursuz kavgalı gürültülü saygının olmadığı bir ortamda büyümesini ?

Kaç yıllık evli olduğunuz önemli bi soru bence şu aşamada oturmamış yebi sayilabilecek bir evlilik olduğunu düşündürdü bana bende böyle bir süreç yaşadım ama atlattığıma inanıyorum..

Neden küfür ediyor?
O küfürleri tetikleyecek birşey yapıyor musunuz?
O küfredince nasıl karşılık veriyorsunuz?

Slm kizlar esim surekli kufur beddua hakaret edici konusuyor 2 yasinda oglumuz var ne yaptiysam duzelmiyor 1 gun iyi 1 gun kotu biktim artik bu davranislarindan ailesini tutuyor surekli iyi de desem yanlis anliyor geri kafali ne yapmami beklersiniz sorumsuz bide kendi halinde hep yokmus gibi artik bitirdi benide normal dusunemiyom
Ne zamandan beri böyle?

2 yaşındaki çocuğun sizin kavgalarınızı, yediğiniz kötü lafları anlamadığını sanıyorsanız yanılıyorsanız.
Böyle böyle çocuğunuz da sizin gibi bağıranlar karşısında sinmeyi, pasifliği öğrenecek. Asıl kötülüğü bu ortama maruz bırakarak siz yapıyorsunuz.

Benim de 28 aylık bir oğlum var. Eşimle birbirimize sesimizi yükselttiğimizde bizi susturmak için çığlık atar.
Yemek sofrasında biraz yüksekten konuşsak yüzümüze dik dik bakar.

Maddi olarak kendinize güvenmemenizi anlarım. Ama
"çalışıp üç kuruş kazanıp iç huzuruyla idare etmek mi? yoksa evli kalıp çalışmadan yaşayıp oğlunun bozulan psikolojisi mi?" diye sorsalar hiç düşünmeden birinciyi seçerim..

3 yillik evliyiz tuhaf yani kendi dw pisman oluyor ama soyluyor isste
Kendi de pişman olan biriyse cozulebilir bence alıp karşınıza konusun bak benim kişiliğine karakterime işime gücüme sevgin olmayabilir saygı duymak zorundasın onu da yapmıyorsan yetistirdigimiz çocuğumuz yarın öbür gün bizden aldığı davranışlardan oluşacak kendine çeki düzen ver sen artuk bi babası bunun bilincine var artık diye düzeltene kadar bir kaç olayda uyarın ve bence böyle kufüre meyilli insanlarla kavga içine girmeyin onun yaptığının aksine daha sakin kalmayà çalışın
Ayrica inanç seviyeniz ne boyutta bilmem ama eşler birbirine küfür ettikçe Dini nikah düşer..
Anladığı dilden sık sık konuşun çocuğunuz dil gelişiminde suan zorunlu kullanacağı kelimeleri alıyor ama okul çağında bu küfürleri de öğrenecek elinizi çabuk tutun..

Back
X