Merhaba Hanımlar,
Eşimle birşeyler yolunda gitmiyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Eşim kendi işini kurdu sürekli çalışıyor tatili olmuyor. Bir tane kızımız var ve kızım da babasını çok özlüyor. Eşim sabah çıkıyor gece geliyor. Gece geldiğinde kızım uyuyor sabah gittiğinde kızım yine uyuyor oluyor gece emmeye kalktığında bile babası uyurken gördüğünde çok seviniyor hemen sarılıyor öpüyor babasını öyle uyuyor kızım 18 aylık. Oturduğumuz yer İstanbul’un dışında ve ulaşımı çok sıkıntı olan bir yer. O yüzden bende kızımı bir yere götüremiyorum anca parka markete gidiyoruz. Çocuk evde çok sıkılıyor sürekli atta diye ağlıyor. Yılbaşında arkadaşına bırakmış restoranı erken çıkmış nereye gidelim dedi bende benim gezmem önemli değil kızım çok sıkılıyor onu avm ye oyun alanına götürelim dedim bu sırada kayınvalidem aradı amcası yılbaşı yemeğine çağırmış gidelim dedi amcasının evinin orda avm var oraya gidelim ordan amcama geçeriz trafiğe girmeyim dedi gittik orda da oyun parkı kapanmış avm de biraz yürüdük çıktık amcasına gittik çok geç döndük gece de arkadaslarımla buluşucam sürekli çalışıyorum zaten dedi tamam dedim sabah 5 te eve gelmiş yatmış kardesim eşiyle gelecekti eşimi sordular eşimde aşkım başbaşa olalım sizi çok özledim dedi bende kardeşime eşimin uyuduğunu söyledim gelmediler ve o gün akşam 9a kadar uyudu kaç kere kaldırmaya çalıştım kalkmadı sonra zaten çocuğun uyku saati geldi. Ve çok zoruma gitti her gün arayıp kızımı çok özledim diye sızlanan adamın yaptığına bak. Çalışmadığı dönemde böyleydi hep ya arkadaslarıyla ya uyuyor. Bu yüzden çok kızdım özür dilerim haklısın dedi bu kadar hep özür diliyor zaten. Ve ben eşimden çok soğudum. Ama ne yapcam bilmiyorum