Esim

Benim de içim cız ediyor zaten ağlayıp da gelmiştim.

Olsun, kötü niyetli değil ki konu sahibi de, imrendim sadece.
niyet okumuyorum inanin umrumda da degil sert tepkim bu yuzden iste gecenin bu vakti okudunuz aglamisiniz da simdi insan boyle birsey gorup içi ciz etmesi beni cok ofkelendiriyor burasi dert sayfasi adi ustunde insanlari uzmek aman ben kocamla cok iyiyim deme yeri degil kim bilir kac kadin daha okuyup içi gidiyor neden diye sorguluyor Allah sizede tez zamanda ferahlik versin eviniz yuvanız sen olsun insallah

Haha:KK19: gelince boynuna yapış ilan-ı aşk et işte. Allah ayırmasın (amin). Benim kocada Antalya’da bir hafta yok bu haftada annemlerde kaldık ettimi 2 hafta:sampiyon: Ama benim keyfim tıkırında oh erkek dırdırı yok.

Allahim kotu bisey yazmadim kotu niyetlede yazmadim gercekten niye kiziyosunuzki tabiki herkadin cok ozel sevilmeye layik Allah herkesin gonlune gore versin ins.ama butun ozlemimi mutlulugumu kursagimda biraktiniz ...
kalabilir inan hic muhim degil dedigim gibi adi üstünde bak burasi bdv esinin ilgisiz sevgisizliginden aglayan ici yanan onlarca kadin okuyor burayi o yuzden kusura bakmayin niyetiniz burdan pekte iyi görünmüyor

kalabilir inan hic muhim degil dedigim gibi adi üstünde bak burasi bdv esinin ilgisiz sevgisizliginden aglayan ici yanan onlarca kadin okuyor burayi o yuzden kusura bakmayin niyetiniz burdan pekte iyi görünmüyor
Yani nediyim Allah biliyo icimi sizde beni tanimiyosunuz haklisinin on yargili olmakta

Yani nediyim Allah biliyo icimi sizde beni tanimiyosunuz haklisinin on yargili olmakta
bakin onyargili degilim anlatamadigim yada israrla anlamak istemediginiz su bende 7 senelik evliyim evet esimi cok cok seviyorum evet bir yere gittiginde gözüme uyku girmez vs vs vs ama bunu buraya yazmaya anlam veremiyorum cunku kavga da ediyoruz uzup uzuldugumuz anlar da oluyor burasi bdv adi ustunde dert kupu onlarca kadinin icine ben kocami cok ozledim yazmak bilemedim bana ters geldi

Mune Mune konumu kapatirmisiniz
Istemeyerek uzdugum birileri varsa cok ozur diliyorum hakkinizi helal edin.

Ya inanin kotu hissettirmek icin yazmadim herzamanki gibi bilmeden patavatsizlikmi yaptim ne yine.. ozur diliyorum boyle dusunen herkesten :dua: ben sadece ozledim ya ne biliyim yazmak geldi icimden.

Yok siz üzmediniz, hayatımdaki hayvanlar üzdü :)
Umarım hep mutlu olursunuz, ben takılmadım ama belki başka arkadaşlar üzülmüştür
Forumda böyle güzel hikayeler için, aşkını yazmak için bir bölüm olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
Belki oralara falan yazabilirsiniz

niyet okumuyorum inanin umrumda da degil sert tepkim bu yuzden iste gecenin bu vakti okudunuz aglamisiniz da simdi insan boyle birsey gorup içi ciz etmesi beni cok ofkelendiriyor burasi dert sayfasi adi ustunde insanlari uzmek aman ben kocamla cok iyiyim deme yeri degil kim bilir kac kadin daha okuyup içi gidiyor neden diye sorguluyor Allah sizede tez zamanda ferahlik versin eviniz yuvanız sen olsun insallah

Çok tatlısınız, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Umarım sizin de hayatınız şen şakrak olsun, hepimize de nasip olsun böyle güzel zamanlar :KK200:

Back
X