Eşim

ay bi an hayal ettim yatak odasin da brolaşmak nasıl olur diye :halay:
eheeheeh

Kızlar esimle bu aralar bir kaç gündur bro demeye başladik birbirimize. Sizce bu tuhaf mi.
Bebegim askim cicimlide konusuyoruz ama bazande bir iki gundur bro laşiyoruz sizce yanliş mi.
Ilerde siknti olurmu

sizde sis diyin söylemeyi keser.

Kızlar esimle bu aralar bir kaç gündur bro demeye başladik birbirimize. Sizce bu tuhaf mi.
Bebegim askim cicimlide konusuyoruz ama bazande bir iki gundur bro laşiyoruz sizce yanliş mi.
Ilerde siknti olurmu
Ahaha buda bir şey yok ki. Biz de eşimle birbirimize aşkitolam, peripellam demiyoruz. Canımız nasıl isterse öyle :) siz de nasıl isterseniz öyle deyin ikiniz için de problem değilse.

Ilerde siknti olurmu
Benimki de..... hanım der,sizin ki akıma kapılmış gidiyor

bro :brother kelimesinden mi kısaltıldı acep öyleyse eşin sana, sen ona kardeş diyosunuz :)

Ilerde siknti olurmu
Carpisma mi izliyorsunuz bende diyorum bazen esime

Aa ben dün akşam eşim sırtıma vurarak naber canım dedi diye kızdım ben senin asker arkadaşınmiyim ne vuruyorsun sırtıma diye siz bro diyorsunuz yok artık..
Bro ne demek biliyorsunuz umarım?

Yani bi kere konusu gelmiştir şaka olsun diye demiştir. Ama bu devam ediyorsa bir saçmalık vardır bu işte :D BRO BRO BRO BRO :D evde böyle dolaşılmaz yani

Back
X