- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Evden sıkıldım aileme kalmaya geldim.bugun eşimde geldi kalmaya.bi muhabbet olsa da terslesem diye bakıyor resmen.halbuki ben eşim gelip burada kalacak diye sevinirken ...en sonki olay şu.evin en serin yerinde uyumak istedi yorgun geldi işten.sonra üzerine kıyafet verdim yatağını hazırlamaya başladım.yatacagi odada çamaşırlık vardı.bunu alalım dedi.aldik diğer odaya taşıyalım dedim.kurumus bunlar topla dedi.ic kısımları hala ıslak dedim diye ne kadar iddacimisim aksiymisim filan neyse duymazdan geldim ardından yatağa çarşaf sercem ayağının altında toplaniyormusta falan filan.en son yastığına temiz kılıf takcam hemen bir günde kirlenirmiymis ne olurmuş astarlı yastıkta yatsa.bende temiz temiz yatsın diye takıyorum düşünün aklıma gelmeyen şeyler söylüyor.hani bir aşağılık kompleksi var gibi.genel olarak da sinirli bir insan ama son günlerde cekememeye başladım artık ve psikolojik yönden beni çok etkilediğini düşünmeye başladım.napacam bilmiyorum eşimle.hem seviyorum hem dayanamayıp yeter buraya kadar diyesim geliyor...