- 12 Şubat 2018
- 80
- 6
- 86
- 34
- Konu Sahibi rahablug91
2,5 yillik iliskiydiNe kadar süre birliktelikten sonra evlendiniz? Bir yıldan kısa mıydı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2,5 yillik iliskiydiNe kadar süre birliktelikten sonra evlendiniz? Bir yıldan kısa mıydı?
Değişmez. Bence şu soruyu sorun kendinize: "Ben bir ömür bu adamı böyle çekebilir miyim?" ya da "Ben bu adamın bu tavırlarına ne kadar dayanabilirim?"Merhaba; ben genellikle eşimin ilgisizliğinden şikayetçi biriyim. Lutfen konuyu okuduktan sonra bosanma gibi olumsuz önerilerde bulunmayin. Sadece dogru bir tavsiye istiyorum. Esimin ust uste bir suru ailevi problemi oldu. Maddiyat ile ilgili.. hepsinde yaninda oldum destek olabilecegimizi söyledim. Tatil satin almistik Hemen ardindan bir cenaze oldu (eşimin akrabasi). Herneyse tatili iptal edelim dedim yok dedi. Atlattigini düşündüm çünkü keyfi yerindeydi. İsine gitti geldi vs vs. Aradan zaman gecti tatile geldik. Biz bir kac aylik evliyiz nereye gitsek napsak benimle ilgilenmiyor. İlgiden kastim mic mic olmak değil. Yuzume bakmaz etrafla ilgilenir sigara icer alkol içer. Böyle cani istediğinde cok keyifli olur sohbet eder. Ama sohbet etmiyor. İlgi yok. Millet icinde eyy sstt diye konusuyor benimle falan. Herneyse denizdeydim denize gel dedim yok bira ociyorum falan dedi. Ben denizde tek yuzup ciktim ciktigim gibi o girdi. Bende sinirlendim artik senin sorunun ne dedim. Cenazem var saygi duy dedi bana. Halbuki gayet iyiydi cenaze onu üzdüyse benimle neden paylasmiyor. Benden o konusmadan surekli onu anlamami bekliyor. Herneyse tartistik. O kadar inatci biriki cocuk gibi triplere girip 2 gun tatildr muhattap olmadi benle. Bana istedigim ilgiyi gosteremezmis. O böyleymiş. Yemin ederim ben cicek bocek mic mic isteyen kadinlardan degilim. Bi yuzume baksin sohbet etsin ici cekilmis resmen. Ama bu bana boyle. Telde biriyle konusunca gayet iyi. Bana gelince cenaze gundeme geliyor. Bu konu uzerinden girdim ama esim genelde ilgisiz biri. Eli ayagida duzgun biraz kendini begenmis ego sahibide biri. Ama onun hayatinda o asla yanlis yapmsz. Parmak hep beni gosterir.
Eşinizin bu hâline alışacaksınız ya da boşanacaksınız böyle adamlar zor düzelir, olmadi bir çift terapisine gidin belki düzelir...Merhaba; ben genellikle eşimin ilgisizliğinden şikayetçi biriyim. Lutfen konuyu okuduktan sonra bosanma gibi olumsuz önerilerde bulunmayin. Sadece dogru bir tavsiye istiyorum. Esimin ust uste bir suru ailevi problemi oldu. Maddiyat ile ilgili.. hepsinde yaninda oldum destek olabilecegimizi söyledim. Tatil satin almistik Hemen ardindan bir cenaze oldu (eşimin akrabasi). Herneyse tatili iptal edelim dedim yok dedi. Atlattigini düşündüm çünkü keyfi yerindeydi. İsine gitti geldi vs vs. Aradan zaman gecti tatile geldik. Biz bir kac aylik evliyiz nereye gitsek napsak benimle ilgilenmiyor. İlgiden kastim mic mic olmak değil. Yuzume bakmaz etrafla ilgilenir sigara icer alkol içer. Böyle cani istediğinde cok keyifli olur sohbet eder. Ama sohbet etmiyor. İlgi yok. Millet icinde eyy sstt diye konusuyor benimle falan. Herneyse denizdeydim denize gel dedim yok bira ociyorum falan dedi. Ben denizde tek yuzup ciktim ciktigim gibi o girdi. Bende sinirlendim artik senin sorunun ne dedim. Cenazem var saygi duy dedi bana. Halbuki gayet iyiydi cenaze onu üzdüyse benimle neden paylasmiyor. Benden o konusmadan surekli onu anlamami bekliyor. Herneyse tartistik. O kadar inatci biriki cocuk gibi triplere girip 2 gun tatildr muhattap olmadi benle. Bana istedigim ilgiyi gosteremezmis. O böyleymiş. Yemin ederim ben cicek bocek mic mic isteyen kadinlardan degilim. Bi yuzume baksin sohbet etsin ici cekilmis resmen. Ama bu bana boyle. Telde biriyle konusunca gayet iyi. Bana gelince cenaze gundeme geliyor. Bu konu uzerinden girdim ama esim genelde ilgisiz biri. Eli ayagida duzgun biraz kendini begenmis ego sahibide biri. Ama onun hayatinda o asla yanlis yapmsz. Parmak hep beni gosterir.
Sakın çocuk yapmayın eşiniz düzelmeden, bence eşiniz sizi elde edene kadar iyiymiş...:)) yok daha iyiydi evlenince bi odunlasti halbuki 4 aycik daha
Ya bununla cenaze ne alaka ya bu cenaze bahanesiyle bunu nasıl kabullenirsiniz ya çok ayıp ve kaba bir davranış bence, insan gibi adınızı söylesin.Millet icinde eyy sstt diye konusuyor benimle falan
Bunların sadece tek sebebi sizi sevmemesi maalesef, insanın sevdiği kişi olduğu zaman ister cenazesi olsun, ister dünya yıkılsın yine de sevgi dolup kalıyor teselliyi yine o kişide buluyor. çok üzüldüm adınıza, inşallah işinde gücünde birisinizdir onu pişman edersiniz. Çünkü boşandıktan sonra sizi mumla arar bu hiç şaşmaz.Telde biriyle konusunca gayet iyi.
O zaman bunu hatirlatin bu coddi bir durum. Boyle devam ederse siz asabi biri olacaksınız o da bu kez sen sinirlisin bilmem ne diye suçu size atacak.Hayir ilgiliydi baya iltifat eden falan
Demişsin ya ben çiçek böcek mic mic isteyen kadınlardan değilim diye heh işte oyuzden durum böyle..Merhaba; ben genellikle eşimin ilgisizliğinden şikayetçi biriyim. Lutfen konuyu okuduktan sonra bosanma gibi olumsuz önerilerde bulunmayin. Sadece dogru bir tavsiye istiyorum. Esimin ust uste bir suru ailevi problemi oldu. Maddiyat ile ilgili.. hepsinde yaninda oldum destek olabilecegimizi söyledim. Tatil satin almistik Hemen ardindan bir cenaze oldu (eşimin akrabasi). Herneyse tatili iptal edelim dedim yok dedi. Atlattigini düşündüm çünkü keyfi yerindeydi. İsine gitti geldi vs vs. Aradan zaman gecti tatile geldik. Biz bir kac aylik evliyiz nereye gitsek napsak benimle ilgilenmiyor. İlgiden kastim mic mic olmak değil. Yuzume bakmaz etrafla ilgilenir sigara icer alkol içer. Böyle cani istediğinde cok keyifli olur sohbet eder. Ama sohbet etmiyor. İlgi yok. Millet icinde eyy sstt diye konusuyor benimle falan. Herneyse denizdeydim denize gel dedim yok bira ociyorum falan dedi. Ben denizde tek yuzup ciktim ciktigim gibi o girdi. Bende sinirlendim artik senin sorunun ne dedim. Cenazem var saygi duy dedi bana. Halbuki gayet iyiydi cenaze onu üzdüyse benimle neden paylasmiyor. Benden o konusmadan surekli onu anlamami bekliyor. Herneyse tartistik. O kadar inatci biriki cocuk gibi triplere girip 2 gun tatildr muhattap olmadi benle. Bana istedigim ilgiyi gosteremezmis. O böyleymiş. Yemin ederim ben cicek bocek mic mic isteyen kadinlardan degilim. Bi yuzume baksin sohbet etsin ici cekilmis resmen. Ama bu bana boyle. Telde biriyle konusunca gayet iyi. Bana gelince cenaze gundeme geliyor. Bu konu uzerinden girdim ama esim genelde ilgisiz biri. Eli ayagida duzgun biraz kendini begenmis ego sahibide biri. Ama onun hayatinda o asla yanlis yapmsz. Parmak hep beni gosterir.
Merhaba; ben genellikle eşimin ilgisizliğinden şikayetçi biriyim. Lutfen konuyu okuduktan sonra bosanma gibi olumsuz önerilerde bulunmayin. Sadece dogru bir tavsiye istiyorum. Esimin ust uste bir suru ailevi problemi oldu. Maddiyat ile ilgili.. hepsinde yaninda oldum destek olabilecegimizi söyledim. Tatil satin almistik Hemen ardindan bir cenaze oldu (eşimin akrabasi). Herneyse tatili iptal edelim dedim yok dedi. Atlattigini düşündüm çünkü keyfi yerindeydi. İsine gitti geldi vs vs. Aradan zaman gecti tatile geldik. Biz bir kac aylik evliyiz nereye gitsek napsak benimle ilgilenmiyor. İlgiden kastim mic mic olmak değil. Yuzume bakmaz etrafla ilgilenir sigara icer alkol içer. Böyle cani istediğinde cok keyifli olur sohbet eder. Ama sohbet etmiyor. İlgi yok. Millet icinde eyy sstt diye konusuyor benimle falan. Herneyse denizdeydim denize gel dedim yok bira ociyorum falan dedi. Ben denizde tek yuzup ciktim ciktigim gibi o girdi. Bende sinirlendim artik senin sorunun ne dedim. Cenazem var saygi duy dedi bana. Halbuki gayet iyiydi cenaze onu üzdüyse benimle neden paylasmiyor. Benden o konusmadan surekli onu anlamami bekliyor. Herneyse tartistik. O kadar inatci biriki cocuk gibi triplere girip 2 gun tatildr muhattap olmadi benle. Bana istedigim ilgiyi gosteremezmis. O böyleymiş. Yemin ederim ben cicek bocek mic mic isteyen kadinlardan degilim. Bi yuzume baksin sohbet etsin ici cekilmis resmen. Ama bu bana boyle. Telde biriyle konusunca gayet iyi. Bana gelince cenaze gundeme geliyor. Bu konu uzerinden girdim ama esim genelde ilgisiz biri. Eli ayagida duzgun biraz kendini begenmis ego sahibide biri. Ama onun hayatinda o asla yanlis yapmsz. Parmak hep beni gosterir.
Size acı ama gerçek bir kaç bilgi vereyim. Eşiniz muhtemelen sizi kendine layık görmüyor. Cenaze acı bahane. Birayı içerken keyfi yerinde size gelince kapı duvar. Erkekler zor zamanlarını atlattıktan sonra feraha erdiklerinde yanındakini değiştirmek yok etmek isterler. İlerleyen zamanlarda size ne olacağını da söyleyebilirim. Sana karşı birşey hissetmiyorum. Soğudum. Duygu hissetmiyorum. Sen söylesin sen böyle hatalisin. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri ileri sürerek sizi suçlayacak. Sonrada ben böyleyim. İşine gelirse der. Amaç rahatı yerinde işleri tıkırında. Size gerek kaldı mı artık hayatinda? Umarım anlayabilmişimdir.. çözüm derseniz bilmiyorum. Allah bu erkek milletine akıl fikir versin...Merhaba; ben genellikle eşimin ilgisizliğinden şikayetçi biriyim. Lutfen konuyu okuduktan sonra bosanma gibi olumsuz önerilerde bulunmayin. Sadece dogru bir tavsiye istiyorum. Esimin ust uste bir suru ailevi problemi oldu. Maddiyat ile ilgili.. hepsinde yaninda oldum destek olabilecegimizi söyledim. Tatil satin almistik Hemen ardindan bir cenaze oldu (eşimin akrabasi). Herneyse tatili iptal edelim dedim yok dedi. Atlattigini düşündüm çünkü keyfi yerindeydi. İsine gitti geldi vs vs. Aradan zaman gecti tatile geldik. Biz bir kac aylik evliyiz nereye gitsek napsak benimle ilgilenmiyor. İlgiden kastim mic mic olmak değil. Yuzume bakmaz etrafla ilgilenir sigara icer alkol içer. Böyle cani istediğinde cok keyifli olur sohbet eder. Ama sohbet etmiyor. İlgi yok. Millet icinde eyy sstt diye konusuyor benimle falan. Herneyse denizdeydim denize gel dedim yok bira ociyorum falan dedi. Ben denizde tek yuzup ciktim ciktigim gibi o girdi. Bende sinirlendim artik senin sorunun ne dedim. Cenazem var saygi duy dedi bana. Halbuki gayet iyiydi cenaze onu üzdüyse benimle neden paylasmiyor. Benden o konusmadan surekli onu anlamami bekliyor. Herneyse tartistik. O kadar inatci biriki cocuk gibi triplere girip 2 gun tatildr muhattap olmadi benle. Bana istedigim ilgiyi gosteremezmis. O böyleymiş. Yemin ederim ben cicek bocek mic mic isteyen kadinlardan degilim. Bi yuzume baksin sohbet etsin ici cekilmis resmen. Ama bu bana boyle. Telde biriyle konusunca gayet iyi. Bana gelince cenaze gundeme geliyor. Bu konu uzerinden girdim ama esim genelde ilgisiz biri. Eli ayagida duzgun biraz kendini begenmis ego sahibide biri. Ama onun hayatinda o asla yanlis yapmsz. Parmak hep beni gosterir.