Eşim

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Ben iyiysem o da iyi ben kotuysem o daha kötü heo istiyor iyi olayım ona bir şey demliyeyim.kavga çıkmasın gürültü olmasın . herşey yolundayken en iyi insan yemin ederim.ama bır zıtlık olsa şeytan resmen
Bıktım konuşsam anlamıyor.
Tükendim.
Onu Allaha have ediyorum
Psikolojik olarak çok yoruyor beni

Ben iyiysem o da iyi ben kotuysem o daha kötü heo istiyor iyi olayım ona bir şey demliyeyim.kavga çıkmasın gürültü olmasın . herşey yolundayken en iyi insan yemin ederim.ama bır zıtlık olsa şeytan resmen
Tükendim.
Onu Allaha have ediyorum
Tartışmayın.Huyundan vazgeçmiyorsa tartışmak çözüm değil susarak tepki verin.

böyle bir adamla ömür mü gecer onu düsünün. oturup konusun biseyleri degistirsin. insan mutsuz oldugunda veya kötü oldugunda esi alttan almali - moral vermeli - konusmali bence . insanin esi en iyi arkadasi da olmali. yoksa cok yipranirsiniz

Tükendim.
Onu Allaha have ediyorum
Aynı benimki 😒 bunların türünde bi sıkıntı var bence

böyle bir adamla ömür mü gecer onu düsünün. oturup konusun biseyleri degistirsin. insan mutsuz oldugunda veya kötü oldugunda esi alttan almali - moral vermeli - konusmali bence . insanin esi en iyi arkadasi da olmali. yoksa cok yipranirsiniz
Defalarca konuştum ben böyleyim diyor söz dizelicem diyor tamam diyor beş dk sonra yine aynı biktimm

Tükendim.
Onu Allaha have ediyorum

Boşanmak için neyi bekliyorsun?

Boşanmiyor.Aileme söylediğimde bizi bir daha bu konu için arama dediler.
Atanmaya çalışıyorum.
Paramı kazanırsam ilk isim ondan ayrılmak olacak

Ozaman maddi özgürlüğünüzü alana kadar nekadar zorda olsa muhattap olmamaya çalışın.

Back
X