Eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilmemneyleyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
5
3
1
29
6 yıllık evliyim. Her geçen yıl biraz daha uzaklaşıyoruz sanki birbirimizden . İstiyor ki ben dilsiz sağır saf salak biri olayım. En son 4 gün önce doğum günümü unuttu. Sonra söylediğimde de hiç bir suçluluk pişmanlık görmedim. Hatta o günün akşamı arkadaşları ile okeye gitti. Sonraki günlerde de gönlümü almak için bir şeyler yapmadı. Kırgın ve mutsuzum. Nasıl düşüneyim ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum.

P
6 yıllık evliyim. Her geçen yıl biraz daha uzaklaşıyoruz sanki birbirimizden . İstiyor ki ben dilsiz sağır saf salak biri olayım. En son 4 gün önce doğum günümü unuttu. Sonra söylediğimde de hiç bir suçluluk pişmanlık görmedim. Hatta o günün akşamı arkadaşları ile okeye gitti. Sonraki günlerde de gönlümü almak için bir şeyler yapmadı. Kırgın ve mutsuzum. Nasıl düşüneyim ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum.

Neden böyle bi evliliği sürdürmekte ısrarcısın?
Seni görmezden gelen biriyle ömürmü geçer?

Dışarda o kadar sevilen sayılan biri ki. Bu düşüncelerim aileme de çocukça gibi geliyor. Gerçi artık kimseye dert anlatamadığım için anlatmamaya başladım. O yüzden burda yazmak istedim. Bilmiyorum. Kızım da var babasından uzak kalsın da istemiyorum. Ama bu duygusal sürüncemeden çıkamıyorum.

Neden ama ? İlişki nasıl başladı,nasil bu hale geldi?

Çok koştu çok uğraştı evlenmek için. Ama dışarıya bağımlı gibi. Arkadaşları ile zaman geçirmek için fırsat kolluyor diyebilirim. Ya aslında böyle kutlama filan istememiştim yani sadece hatırlanmak ya da gönül almak gibi bir şey istemiştim sadece. Ne düşüneceğimi bilmiyorum ki.

Siz kendinizi bu kadar değersiz görürken, eşiniz nasıl size değer verip saygı duysun?

Kutlama istememiştim ne demek? 6 senedir hayat arkadaşınız ve ortak bir evladınız var. Tabi ki kutlamak isteyeceksiniz.

Boşanmayacağınız için size önerim kendinizi yükseltin. Siz şifalanıp kendinize sevgi ve saygınız arttıkça, adam da mecburen sizin alanınıza girecek.

İnsanlar başkalarının ağzından çıkacak cümle veya eylemle değerli olmaz. O bir haldir, bilinçtir. Adama da muhtaç gibi, bir cümlesinden havalara uçacak gibi davranmayın sakın çok rica ediyorum. Kendinize yetebilecek, sağlam duruşu olan ve sağlam basan bir kadına dönüşmeniz tamamen sizin elinizde.

Belli ki boşanmayacaksın bekle artık muhtemelen o bir yerden sonra böyle olmuyor diye boşanma talep edecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X