eşim...................

arkadaşım öncel,kle geçmiş olsun ve eşinizlede hakkınızda hayırlısını diliyorum .......rest çektim bundan sonra ailesini hastaneye getirmek için benden izinsiz eve davet edemez .... çünkü o nasıl benm annemi bana söyleme yada arama gibi duyarsız kalıyorsa bende onun ailesi için evdeki rahatımı bozamam .. çok kızgınım hala ama ne fayda ki ...

sağol canım,çok şükür atlattık o günleri..canım babam evimizin direği bizimle...
babam o durumdayken eniştem tüm mal varlığıyla( maddi manevi )babamı en iyi hastanelere götürdü...Allah ondan razı olsun..
Allahın izniyle babamın kurtuluşunda emeği çok büyük..
ama eşim ertesi gün işine gücüne devam etti..tamam maddi olarak yapacak pek bir gücümüz yok ama ya manevi gücümüz?
odamı yoktu?

ya çok garip bişey oluyor insana..soğuyorsun miden bulanıyor eşinden ama bir süre sonra artık bunları beyin garipsemiyor..
oda böyle biri diyosun..yoksa yine eşimle bu badiredn sonra güldük oynadık koklaştık..
ama yinede unutmuyor insan..

bizim birçok problemimiz var eşimle ama ilk etapta acı günümde yanımda olmaması ağır basıyor..

sende elinden geldiğince burnunu sürt eşinin..tabi yine olay karşı tarafta bitiyor..

benim eşime bu olayı anlatıyorum yine olsa aynısını yaprım diyor,beni yanlız bıraktığı için özür bile dilemedi mesela..

eğer senin eşinden bir adaım attığını görürsen bence buda büyük bir gelişme olmalı..

Son düzenleme:
sağol canım,çok şükür atlattık o günleri..canım babam evimizin direği bizimle...
babam o durumdayken eniştem tüm mal varlığıyla( maddi manevi )babamı en iyi hastanelere götürdü...Allah ondan razı olsun..
Allahın izniyle babamın kurtuluşunda emeği çok büyük..
ama eşim ertesi gün işine gücüne devam etti..tamam maddi olarak yapacak pek bir gücümüz yok ama ya manevi gücümüz?
odamı yoktu?

ya çok garip bişey oluyor insana..soğuyorsun miden bulanıyor eşinden ama bir süre sonra artık bunları beyin garipsemiyor..
oda böyle biri diyosun..yoksa yine eşimle bu badiredn sonra güldük oynadık koklaştık..
ama yinede unutmuyor insan..

bizim birçok problemimiz var eşimle ama ilk etapta acı günümde yanımda olmaması ağır basıyor..

sende elinden geldiğince burnunu sürt eşinin..tabi yine olay karşı tarafta bitiyor..

benim eşime bu olayı anlatıyorum yine olsa aynısını yaprım diyor,beni yanlız bıraktığı için özür bile dilemedi mesela..

eğer senin eşinden bir adaım attığını görürsen bence buda büyük bir gelişme olmalı..

eşim tartıştıktan sonra annemi aradı .. gecmiş olsun .. yapabileceğim bişi falan var mı dedi .. ama benm hatırlatmamla olan işin ne önemi olabilir ki benm için ...

sen üzülme diye söylememişler diyeceğim ama anlattıklarına bakılırsa o kadar da ince fikirli değiller ki bu anne mutlak ve mutlak söylenmesi gerekir evde tek basına yasayan bir kadın hangi akla hizmet yaptılar anlamış değilim evlenınce aile ile tüm bağlarımız kopuyo sanki haber vermiyorlar valla yerınde olsam kaynanaya bişiy olsun kılımı kımıldatmam

canım cok haklısın bence..madem eşin senın tedırgın olmmaman ıcın dememıs sana o guzel okonuda haklı ama ınsan bı arar gecmıs olsun anne nasılsın der elın oglu ıste ne kadarda olsa el oglu ne dıcen kızmakta haklısın...bence bundan sonra sende aynı seı ona yap gorsun nasıl oluyor cok ayıp

eşine açıkça artık aileme verdiğini anladım artık benden ailene değer bekleme de kesinlikle katılıyorum böyle birşey hadi sana söylemedi ök..z insan bi arar anne be o anne

Açık açık söyleyin. "Sen bana laf ederken niye aramadın ailemi vs diye senin böyle yapman sadece terbiyesizliktir. Şerefine de yakışıyorsa bu durum böyle devam et arama sorma ama benden de bekleme de". :19: Bu laflarlardan sonra da o hatasını düzeltene kadar konuşma bence.
Erkekleri sürekli alttan alarak ya da hemen affederek bir sonuca varamazsın, varsanız da bu kısa süreli bir sonuç olur hemen sonra en başa döner. Bu yüzden yaptığının tamamen yanlış olduğunu anlaması için süründürmeniz lazım yoksa iki çift laftan anlamıyorlar ne yazıkki.

Back
X