arkadaşım öncel,kle geçmiş olsun ve eşinizlede hakkınızda hayırlısını diliyorum .......rest çektim bundan sonra ailesini hastaneye getirmek için benden izinsiz eve davet edemez .... çünkü o nasıl benm annemi bana söyleme yada arama gibi duyarsız kalıyorsa bende onun ailesi için evdeki rahatımı bozamam .. çok kızgınım hala ama ne fayda ki ...
sağol canım,çok şükür atlattık o günleri..canım babam evimizin direği bizimle...
babam o durumdayken eniştem tüm mal varlığıyla( maddi manevi )babamı en iyi hastanelere götürdü...Allah ondan razı olsun..
Allahın izniyle babamın kurtuluşunda emeği çok büyük..
ama eşim ertesi gün işine gücüne devam etti..tamam maddi olarak yapacak pek bir gücümüz yok ama ya manevi gücümüz?
odamı yoktu?
ya çok garip bişey oluyor insana..soğuyorsun miden bulanıyor eşinden ama bir süre sonra artık bunları beyin garipsemiyor..
oda böyle biri diyosun..yoksa yine eşimle bu badiredn sonra güldük oynadık koklaştık..
ama yinede unutmuyor insan..
bizim birçok problemimiz var eşimle ama ilk etapta acı günümde yanımda olmaması ağır basıyor..
sende elinden geldiğince burnunu sürt eşinin..tabi yine olay karşı tarafta bitiyor..
benim eşime bu olayı anlatıyorum yine olsa aynısını yaprım diyor,beni yanlız bıraktığı için özür bile dilemedi mesela..
eğer senin eşinden bir adaım attığını görürsen bence buda büyük bir gelişme olmalı..
Son düzenleme: