- Konu Sahibi tatlicadi034
adama,fındık,fıstık,ceviz ve et ürünleri yedirmiyeceksln bunlar erkeği azgınlaştırıyor :)
bende mi yesem acaba fındık fıstık falan:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adama,fındık,fıstık,ceviz ve et ürünleri yedirmiyeceksln bunlar erkeği azgınlaştırıyor :)
ben o niyetle yapmadim aslinda cidden yetmedigi icin yaptim son 3 kez hergun isteyip 15 dkda ohh rahatla. yok oyle dedim.
4 gundur yorgunum uykum var diyor adam![]()
![]()
konuşuyorum yeri geliyor iyi geçiyor istediğimiz gibi sonra gene eskiye dönüyoruz...
Hiç kendini paralama arkadaşım...git aktardan ŞAP al yemeklerine kat ...biraz temposunu düşürsün.ohh ne ala sışarda çalış,evde çalış,bebek büyüt,bir de adamı ihmal etme...Ağır konuştugunda sineye çekme...Sen böyle konuştukça o isteksizlik 10 la çarpılıyor de...
ayy bunların topunun köküne kibrit suyu...sen makine degilsin.her istegi her istenildigi an yapmak zorundada degilsin.ne kadar kolay baskı altına giriyorsunuz.Özellikle şu cinsellik konusunda sınırlarımızı iyi çizmemiz lazım.Beden benim ruh benim.Cinsel meta degiliz.İstemiyorsak istemiyoruz...o zaman bir zahmet ev işi-çocuk bakımı gibi durumlarda senin yükünü azaltsın...
tek derdiniz bu olsun valla ablacım. Umarım bi yolunu bulursunuz. Çünkü bu bi dert değil aslında.![]()
ahh tatlım ahh bence sen hiç üzülme ve elinden geleni yapmaya calış her fırsatta hemde. yorgun da olsan yarım saat gec uyu bence. işini hallet. yoksa benim ki gibi ilgisiz koca olmasından sa öyle olması daha iyi. bence hiç yakınma.
Hiç kendini paralama,sen makine degilsin.her istegi her istenildigi an yapmak zorundada degilsin.ne kadar kolay baskı altına giriyorsunuz.Özellikle şu cinsellik konusunda sınırlarımızı iyi çizmemiz lazım.Beden benim ruh benim.Cinsel meta degiliz.İstemiyorsak istemiyoruz...
bir dahakine her seferinde esin isini bitirdiginde yetmemis gibi yap.tekrar deneyip iyice kanter icinde kalsin 2-3 kere boyle yaparsan kendi yoorgun oldugu zamanlarda teklif etmeye korkar![]()
bu sorun bizde de var ilk sene normal yeni evliyiz dedim sorun etmedim sonraki senelerde zaten bebek düşünüyoruz die ilişkimiz zaten sıktı özellikle yumurtalama haftasında o hafta sık olunca diğer haftalar benim canım istemiodu ama eşim aynı şekil devam etsin istiodu bu arada çalışıyorumda sabah 06.30 çıkıyorum akşam 19.30eve giriyorum her gün 45dk yol gidiyorum bide 45dk geri geliyorum bide bunların üstüne 2defa hamile kalıp düşük yapınca daha da soğudum sanki isteksizlik var bende erkekler hergün olsun istiyolar ama bizi düşünen yok istemiyorum yorgunum dediğimde hep bölesin zaten millet öle böle demeye başlıo o öle dedikçe benim şarteller hepten atıo sana kalsa hiç olmasada olur dio
Esin olayina degilde cocugun uyku olayina tavsiyem olabilir canim... Benim iki evladim var biri 6 biri 1.5 yasinda ikisinide saat 19.30 yatiriyorum sabah 7-7.30 gibiye kadar uyuyorlar...tabiiki ilk baslarda alistirmasi zor oluyor ama biraz direndinmi basarabirsin, benim ufaklik bide öglen 12 en az bi saat uyuyor... Her aksam 19.10 gibi ufakligi hazirlamaya basla iste alt alma pijama giyme dis fircalama,sonra yatagina koy ben bide biberonla süt icirtiyom, ufak bi hayvan bezi var oda ona arkadaskokluyo tutuyo oynuyo, sonra öp ve odadan cik...ilk zamanlar agliyacaktir tabii uyumayacaktir, ozaman ara ara git op biraz oksa kucagina alma yine yatma potisyonuna getir ve cik odadan...cok agliyacaktir sen pes etme ilk baslarda sIk sIk yanina git ama arayi herdefasinda uzat, yani 5 dakka sonra 6 sonra 8 sonra 10 falan gibi... Zamanla alisacaktir yanina gitmele onun terkedilmedigini hissetmesi tekrardan odadan cikmaniz onun yanliz uyumaya alismasi icin...bi 1 hafa on gün sürecektir ama rahat ediceksiniz, pes etmemeniz lazim... Cocuk uyku düzenine alistimi sizde o vakitleri istediginiz gibi degerlendirirsiniz... Allah kolaylik versin...
fırsat yaratmaya çalışıyorum akşam da günün yorgunluğu üzerime çöküyor