eşim...

İşte sorun da tam burada psikiyatriye hiç sıcak bakmıyor bir insan kendi kendinin psikolojisini düzeltemiyorsa kimse düzeltemezmiş boşu boşuna o kadar para veriyormuş insanlar. Ben kendim gittim onun bu agresif hareketlerinden dolayı bana da aynı lafı etti boşu boşuna gidiyorsun kendi kendini iyileştirebilirsin diye. Bende ona acaba ben nasıl bu hale geldim sakın sen dediğin gibi kendi kendini iyileştiremediğin için olabilir mi diyorum başlıyor vır vır vır. Sevgiye gelince bilmiyorum içimde bir şeylerin öldüğünü hissediyorum ona karşı aslında bu düşünce uzun zamandır vardı ama ben hep bastırmaya içimdeki o sevgiyi ayakta tutmaya çalışıyordum şu an bomboşum ona karşı yüzüne bakasım dahi gelmiyor.

çalışıyor musunuz?
boşanmayı düşünüyor musunuz?
 
Evet çalışıyorum. Boşanmayı düşündüm hala da düşünmüyor değilim ama ileride keşke dememek için sabrediyorum ama daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum.




haddim olmayarak;saygı ve sevgi bitmişse sürdürmenin de bir anlamı yok:50:
tabiki sizin kararınız,insallah düzelir eşiniz mutlu olursunuz iyi günlerrr :3::3:
 
Erkek haliyle ne karışıyor kadın işine. 3 kilo sütten ne kadar sütlaç çıktığını biliyor da sanki annene laf ediyor. Ben de senin yerinde olsam bütün sütten sütlacı yapar sabah akşam dayardım sütlacı, kurusa bile yedirirdim. O zaman anlardı annenin bazı durumlarda tavsiye vermesi iyi mi oluyormuş kötü mü. Bir kere büyüklerimiz bizlerden her açıdan daha tecrübeli, evet annen haklı hayatım demek yerine adam açmış ağzını yummuş gözünü, terbiyesizlik yapmış.
 

haddim olmayarak;saygı ve sevgi bitmişse sürdürmenin de bir anlamı yok:50:
tabiki sizin kararınız,insallah düzelir eşiniz mutlu olursunuz iyi günlerrr :3::3:

Zaten en son yaşadığımız bu olay yani birbirimizle tartışmalarımızı tolere edebiliyordum neticede tartışmalarımızda bile hakaret etmiyorduk. Ama annem için söylediği söz benim için yenilir yutulur cinsten değil. Şu dönem düşünmek için kendime zaman tanıyorum aslında bir nevi. Sevgi benim açımdan bitmeye yüz tuttu ama onun için hala ilk günkü gibi devam ediyor. Bunu kendisi de söylüyor. Normal şartlarda sürdürmezdim ama arada iki çocuk olunca 1 kez değil birçok kez düşünmek gerekiyor bazı şeyleri.
 
Ya ne kadar saçma hareketler çocuk gibi bi kere bi kadın neyi ne kadar yapacağını bilir o gelip senin mutfağına ne karışıyo umarım eşin hep böyle fevri değildir acaip saçmalamış annen kim oluyor falan diye bence bu sütlaç muabbeti değil başka bişeye kızdı ona denk geldi.Saçma ya
 
Ya ne kadar saçma hareketler çocuk gibi bi kere bi kadın neyi ne kadar yapacağını bilir o gelip senin mutfağına ne karışıyo umarım eşin hep böyle fevri değildir acaip saçmalamış annen kim oluyor falan diye bence bu sütlaç muabbeti değil başka bişeye kızdı ona denk geldi.Saçma ya

Fevri hareketleri ara ara var ama mutfak konusunda daha doğrusu evle ilgili ilk kez böyle davrandı. Bende anlam veremiyorum annemle arasında bir problem var desem yok gayet iyi araları da.
 
Back
X