Eşim

Ansisizgel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
5
0
1
32
Uc yillik evliyim ve kazara bi bebegim oldu iyikide olmus diyorum ama esimden hakaret mi isitmedim dayakmi yemedim asalanmadim mi akliniza ne gelirse yasadim severek evlenmedim baskasini severken esime zorla verildim 21 yasindayim simdi ama intihari bile dusunurken iki yasindaki kizm ne olacak biktim artik gevurun memleketinde tek basima kaynanam oyle esim demeye nefret ettigim insandan tiksiniyorum bana her elini degmesinde ölüyorum her birliktelikte agliyorum kaldiramiyorum artik ben ne yapabilirim bosansam bebegim var kiyamiyorum bosanmasam hayat gitmiyor kalbim kac yil geride kaldi biliyorum tek basima kaldim

Siz ayrıyken de babalığını yapabilir.
Hakaret ve şiddetin içinde çocuk büyütmekten daha iyidir boşanmak.

Boşansan değil böyle bir aile yapısı ile boşanmazsan bebeğine kıyama bir zahmet!!
21 yaşında ve 2 yaşında çocuk... Keşke şu an olmanız gereken yer olan bir eğitim kurumunda olsaydınız...

Boşanmayıp hem çocuğunu hemde kendini mutsuzlugamı iteceksin? Emin ol o ortamda yetişen ve suan babasız büyümesini istemediğin çocuğun sana ileride keşke babamdan boşansaydın Zaman'ında diyecek. Uçak düşerken nefes almak icin düşen maskeyi önce kendinize sonra çocuğunuza takın diyor, neden düsündünmü? Sen nefes alamaz ölürsen çocuğunda ölür. Sen mutsuz olursan çocuğunda olacak. Boşan boşan boşan eger düzelme imkanı yoksa

İleride keskelerim olacak ama ya kizim buyuyunce dayanamdin mi derse nasil anlatirim bilmiyrum kafami bunlar karistiriyor

Her defansinda duzelicem soz diyor ama yok kendisinde psikolojik bi sorun var en ufak seye sinirlenip gozu donuyor diyo ben ne yaptigimi bilmiyon o zaman doktora git diyorum yanasmiyor

Bebeğinizi düşünüyorsanız boşanmalısınız.
O bebeğin mutlu, özgüvenli seven ve sevilen bir anneye ihtiyacı var.
Hor görülen, dayak atılan bir anneye değil...
Kaldı ki rol modeli siz olacaksınız.
İster misiniz kendiniz gibi hayat yaşamasını?

Bir defa evi terk ettim kizimi aldim kactim babasi sozler verdi geri gelmem icin simdide esim cocukla tehtit ediyo tirnagini koklatmam gidersen degisicem seni kendimi de oldururum diyor

Bazı anne babalar ne kadar anlayışsız. Zorla evlendirip bir ömür taşıyacağınız acıya mahkum etmişler sizi. Çok üzücü.
Bu şekilde çocuğunuza sağlıklı bir ortam rahatmanız imkansız. Bebeğiniz için ayrılmalısınız.
Tedavi olmaya yanaşmıyor diyorsunuz fakat düzelse bile sevginiz yok ona karşı hayat böyle geçmez.

biz evimizdeki tüm kötü davranışları törpülemeye çalışıyruz bebeğimiz için.sen hakaret işitirken dayak verken çocuk bunlara tanık olcak yazık günah boşan bu adamdan canım.çocuğuna iyilik etmiyosn evli kalarak.neden zorla evlendirdi ailen?boşansan napıcaksın?

Once kendinize değer vermelisiniz. Yok , illa ben cocugum icin katlanirim diyorsaniz, o ortamda yetişen cocugun ruh sagligi da bozulur. Hakaretin, kufurun, siddetin olduğu ortamda buyur, hic bir zaman iyilesmeyen yaralar birakir butun bunlar onun ruhunda, kiziniz da henüz 20 yasina yasina gelmeden gider olur-olmaz insanla evlenir sirf evden, mutsuz ortamdan uzaklaşmak,kurutulmak için. O da sizin yasadiklarinizi yasar. Bu kisir dongu seklinde devam eder.. Hem kendiniz, hem de kiziniz için ayrilmalisiniz.. Zor, ama oyle bir evde, ailede yasamak daha zor. Allah esinizi islah eylesin, size de, yavrunuza da yardimci olsun.

Back
X