• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
İyi pazarlar kizlar.. Az önce canımı sikan bisey oldu annemi aradım napysnz diye evde yine kavga var dedi. Benim 16 yasında erkek kardeşim var bitane sınıfta kalmıştı şuan da tekrar lise 1i okuyor babam onu kredi çekip en iyi okula yazdırdı sırf OKUSUN diye ama o hiç çaba sarfetmiyor ona ders çalış dediğimizde sanki karşında dusman varmış gibi davranıyor .. Eşimin matematiği iyi olduğu için onu arada sınavlara calistirir.. Kardeşim geçenlerde esime saygısızlık yapmisti kısaca anlatayim kardeşim sınavlarının olduğu halde şehir disina gezmeye çıkacaktı esimde ders çalışması için onunla konuştu ama kardeşim saygısızlık yaparak biz ailecek konustuk enişte dedi yanı sen karışma gibisinden esiminde zoruna gitmiş. Annem az önce arayıp kavga ediyoruz diyince bende teli kapattigimda esime dedim ki ne olacak bu kardeşimin hali o da dedi ben artık onu çalıştırmayı düşünmüyorum benim çok zoruma gitti bana saygısızlık yapıyor dedi ki ( çok haklı evdekilerle bile çok saygısız bir çocuk oldu çıkti ) siz olsanız ne yaparsınız allah aşkına çok kötü oldum :(

İyi pazarlar kizlar.. Az önce canımı sikan bisey oldu annemi aradım napysnz diye evde yine kavga var dedi. Benim 16 yasında erkek kardeşim var bitane sınıfta kalmıştı şuan da tekrar lise 1i okuyor babam onu kredi çekip en iyi okula yazdırdı sırf OKUSUN diye ama o hiç çaba sarfetmiyor ona ders çalış dediğimizde sanki karşında dusman varmış gibi davranıyor .. Eşimin matematiği iyi olduğu için onu arada sınavlara calistirir.. Kardeşim geçenlerde esime saygısızlık yapmisti kısaca anlatayim kardeşim sınavlarının olduğu halde şehir disina gezmeye çıkacaktı esimde ders çalışması için onunla konuştu ama kardeşim saygısızlık yaparak biz ailecek konustuk enişte dedi yanı sen karışma gibisinden esiminde zoruna gitmiş. Annem az önce arayıp kavga ediyoruz diyince bende teli kapattigimda esime dedim ki ne olacak bu kardeşimin hali o da dedi ben artık onu çalıştırmayı düşünmüyorum benim çok zoruma gitti bana saygısızlık yapıyor dedi ki ( çok haklı evdekilerle bile çok saygısız bir çocuk oldu çıkti ) siz olsanız ne yaparsınız allah aşkına çok kötü oldum :KK43:
Eşin haklı senin kardeşinin nazını niyazını çekmek zorunda değil bence.

bu arada kardeşin temiz bir sopa istiyor ailen o okusun diye o kadar fedakarlık etmiş çabalamış

onun yaptıklarına bak ,zorla da bir şey olmaz bu arada bırakın kendi haline bu saatten sonra.

İyi pazarlar kizlar.. Az önce canımı sikan bisey oldu annemi aradım napysnz diye evde yine kavga var dedi. Benim 16 yasında erkek kardeşim var bitane sınıfta kalmıştı şuan da tekrar lise 1i okuyor babam onu kredi çekip en iyi okula yazdırdı sırf OKUSUN diye ama o hiç çaba sarfetmiyor ona ders çalış dediğimizde sanki karşında dusman varmış gibi davranıyor .. Eşimin matematiği iyi olduğu için onu arada sınavlara calistirir.. Kardeşim geçenlerde esime saygısızlık yapmisti kısaca anlatayim kardeşim sınavlarının olduğu halde şehir disina gezmeye çıkacaktı esimde ders çalışması için onunla konuştu ama kardeşim saygısızlık yaparak biz ailecek konustuk enişte dedi yanı sen karışma gibisinden esiminde zoruna gitmiş. Annem az önce arayıp kavga ediyoruz diyince bende teli kapattigimda esime dedim ki ne olacak bu kardeşimin hali o da dedi ben artık onu çalıştırmayı düşünmüyorum benim çok zoruma gitti bana saygısızlık yapıyor dedi ki ( çok haklı evdekilerle bile çok saygısız bir çocuk oldu çıkti ) siz olsanız ne yaparsınız allah aşkına çok kötü oldum :KK43:

kendini eşinin yerine koy sen ne yapardın bu çok önemli
valla ben olsam bende çalıştırmam

Eşin haklı.ben olsam bana saygısızlık yapana ders veremezdim.belliki siz zorladıkça hem kardeşinin saygısızlığı artacak hem eşin iyice soğuyacak.özel öğretmen tutun.artık eşinizi de bu konuda zorlamayın.

Bu arada derdinin ana temeli kardeşin eşin değil ki neden başlık eşim:KK51:
Ona çok kirildim bende onun ailesinin yaptığı çok şeye kirildim ama elimi ayağımı cekmedim ayrıca az önce bana dedi ki ara gelsin calistirayim ben dedim ki o cümleden sonra mi arayayim dedi sen bilirsin

Eşin haklı senin kardeşinin nazını niyazını çekmek zorunda değil bence.

bu arada kardeşin temiz bir sopa istiyor ailen o okusun diye o kadar fedakarlık etmiş çabalamış

onun yaptıklarına bak ,zorla da bir şey olmaz bu arada bırakın kendi haline bu saatten sonra.
Benim zoruma giden bende onun ailesinden bir çok şey gordum ama onun yüzüne karşı yapmam etmem demedim

siz hic bi sey yapamazsiniz. Annesi babasi yapabilir sadece. Ulkemizdeki erkek cocuk anne babalarinin yarisindan cogu boyle. Sirf erkek diye sinirsiz, kuralsiz bir hayat sunup istedigi her seyi yapip sonra sikayetlenmek sacmalik. Sadece ders calis demek, varini yogunu onune sermek degil anne babalik. O yastaki bir cocuk kimseye hesap vermeden sehir disina cikacak cesarete ve paraya sahipse anne babanin oturup anne babaliklarini gozden gecirmesi sart.

siz hic bi sey yapamazsiniz. Annesi babasi yapabilir sadece. Ulkemizdeki erkek cocuk anne babalarinin yarisindan cogu boyle. Sirf erkek diye sinirsiz, kuralsiz bir hayat sunup istedigi her seyi yapip sonra sikayetlenmek sacmalik. Sadece ders calis demek, varini yogunu onune sermek degil anne babalik. O yastaki bir cocuk kimseye hesap vermeden sehir disina cikacak cesarete ve paraya sahipse anne babanin oturup anne babaliklarini gozden gecirmesi sart.
Kız kardeşimin sozlusu elazig a davet etmişti onu ondan gitti

Ona çok kirildim bende onun ailesinin yaptığı çok şeye kirildim ama elimi ayağımı cekmedim ayrıca az önce bana dedi ki ara gelsin calistirayim ben dedim ki o cümleden sonra mi arayayim dedi sen bilirsin
sende ona belli et o zaman ailesine kırıldığın zamanlar tavrını al

Valla eşiniz haklı kusura bakmayın. Kimse ergen bir çocuğun nazını niyazını çekmek zorunda değil, işi gücü olan koca adam mecbur mu?
Madem öyle siz de çekin elinizi onun ailesinden, onlar saygısızlık yaptıysa yardımı kesin.
Kardeşinizi de pedagoga götürün ya da götürmeyiz diyorsanız biraz gözünü korkutun, bir ergen beş parasız kalınca okulun değerini anlar.

Valla eşiniz haklı kusura bakmayın. Kimse ergen bir çocuğun nazını niyazını çekmek zorunda değil, işi gücü olan koca adam mecbur mu?
Madem öyle siz de çekin elinizi onun ailesinden, onlar saygısızlık yaptıysa yardımı kesin.
Kardeşinizi de pedagoga götürün ya da götürmeyiz diyorsanız biraz gözünü korkutun, bir ergen beş parasız kalınca okulun değerini anlar.
Parayla bu konunun ne alakası var babam kiracı insanın teki yanı

Eşine niye kırılıyorsun ki, senin kalbin var da adamın yok mu. O da kırılmış belli ki. Ben beni tınlamayan birinin niye peşinde dolaşayım. Okumakta gözü yoksa hiç uğraşmasın ailen. Düzelmiyor bunlar, benim iki erkek kardeşim de böyleydi. Annem ne gözyaşları döktü. Ama sonuç boş.. Kardeşinde de o ışık yok maalesef. Keşke okusa, çok pişman olur ilerde ama iş işten geçer.

baban aldım seni okuldan desin bi kaç zaman göndermesin harçlığı kesip para kazanman lazım evin erkeği oldun artık falan desin
bilgisayar internet cafe falan yasak koysun
3 günde mum gibi olur heralde :KK70:
çok iyi fikir bu ,para nasıl kazanılıyormuş eğitim nasıl kıymetliymiş anlamış olur böylece

Back
X