- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
İyi pazarlar kizlar.. Az önce canımı sikan bisey oldu annemi aradım napysnz diye evde yine kavga var dedi. Benim 16 yasında erkek kardeşim var bitane sınıfta kalmıştı şuan da tekrar lise 1i okuyor babam onu kredi çekip en iyi okula yazdırdı sırf OKUSUN diye ama o hiç çaba sarfetmiyor ona ders çalış dediğimizde sanki karşında dusman varmış gibi davranıyor .. Eşimin matematiği iyi olduğu için onu arada sınavlara calistirir.. Kardeşim geçenlerde esime saygısızlık yapmisti kısaca anlatayim kardeşim sınavlarının olduğu halde şehir disina gezmeye çıkacaktı esimde ders çalışması için onunla konuştu ama kardeşim saygısızlık yaparak biz ailecek konustuk enişte dedi yanı sen karışma gibisinden esiminde zoruna gitmiş. Annem az önce arayıp kavga ediyoruz diyince bende teli kapattigimda esime dedim ki ne olacak bu kardeşimin hali o da dedi ben artık onu çalıştırmayı düşünmüyorum benim çok zoruma gitti bana saygısızlık yapıyor dedi ki ( çok haklı evdekilerle bile çok saygısız bir çocuk oldu çıkti ) siz olsanız ne yaparsınız allah aşkına çok kötü oldum