Slm kızlar yine ben . cok mutsuzum bugunlerde hicbirseye karar veremiyorum ayın ücü memleketime gidiyorum . dönmemek istiyorum buraya eşimi seviyorum ama ailesine olan baglılıgı beni hayattan bıktırdı ben eski uyeyim hesabım silindi acılamadıgı icin kendimi yine tanıtayım evliligimden beri kayınlarımla aynı evde ve ascus virusu ile kendimi yiyip yiyip bitirdim.evliligimizin yedinci ayındayız bir gun bile yanlız kalamadık ama kaynanam gilin tarafı bana ayrı evde yaşıyorsun diyorlar Şanslıymışım . kaynım biri evli biri bekar evli olan gidip gidip geliyor bekar olan bizimle yaşıyor. Ve hamileyim

enfeksiyonum cok oldugu icin doktor hamile kalmazsın korunma ilaclarini birak dedi ve biraktıgım ikinci ayda hamile kaldim sonra doktora soyleyince bu hastaliktan kurtulabilirsin bu cocukla dogur rahim temizlenir dedi . neyse döndum eve geldim altınlarımı alıp memlekete gitmek istedim altınlari eşim almış satmış borca benden habersiz yermi milyar para ve o kadar altınım gitti

ya para gitsin ama altınlarım evim yok ,istanbulda hamileyim, kayınlarım gelip burda kalıyor. hic bir maddi manevi destek yok allah şahit ev kirası ,fatura ,mutfak ihtiyacı bir ekmek getirmezler eliboş geliyorlar . ben ekmek yok deyince birşey olmaz ac degilim . biraz beklesin esim gelince o kendisiyle getiriyor . daha kendi eşyalarin bile yok ikinci el oda yetmiyormuş gibi eşim işten cikti 10 milyar ayrı borc 4 milyar kredi borcu bilmedigim daha bir suru borc var kumar yok sigara yok gezme desen birlikte heryere cikariz bu kadar borc. Ve ailesi, hastalıgım, bebegim ,evim ve ustune ustluk bana pskolojik baskı yapıyor memleketime gitmemem icin beni bu halde bırakma diyor ben cok mutsuzum onu cok seviyorum ailesiyle yaşamak istemiyorum o kadar borc varken sizce ne yapim