Eşim

Ben altinlarimi benden habersiz satan adamı Sevemem.

Ailenin yanına kafanı dinlemek dinlenmek için git , bu gidişin belki eşin için de bi düşünme süreci olsun aklı başına gelsin. Madem sende eşini seviyosun , eşine ben yalnız seninle evliyim kayınlarımla aynı evde kalmak istemiyorum gidişat böyle olacaksa ben annemlerin yanından dönmüyorum deyin. Umarım herşey gönlünüzce olur. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Slm kızlar yine ben . cok mutsuzum bugunlerde hicbirseye karar veremiyorum ayın ücü memleketime gidiyorum . dönmemek istiyorum buraya eşimi seviyorum ama ailesine olan baglılıgı beni hayattan bıktırdı ben eski uyeyim hesabım silindi acılamadıgı icin kendimi yine tanıtayım evliligimden beri kayınlarımla aynı evde ve ascus virusu ile kendimi yiyip yiyip bitirdim.evliligimizin yedinci ayındayız bir gun bile yanlız kalamadık ama kaynanam gilin tarafı bana ayrı evde yaşıyorsun diyorlar Şanslıymışım . kaynım biri evli biri bekar evli olan gidip gidip geliyor bekar olan bizimle yaşıyor. Ve hamileyim :KK43: enfeksiyonum cok oldugu icin doktor hamile kalmazsın korunma ilaclarini birak dedi ve biraktıgım ikinci ayda hamile kaldim sonra doktora soyleyince bu hastaliktan kurtulabilirsin bu cocukla dogur rahim temizlenir dedi . neyse döndum eve geldim altınlarımı alıp memlekete gitmek istedim altınlari eşim almış satmış borca benden habersiz yermi milyar para ve o kadar altınım gitti :KK43: ya para gitsin ama altınlarım evim yok ,istanbulda hamileyim, kayınlarım gelip burda kalıyor. hic bir maddi manevi destek yok allah şahit ev kirası ,fatura ,mutfak ihtiyacı bir ekmek getirmezler eliboş geliyorlar . ben ekmek yok deyince birşey olmaz ac degilim . biraz beklesin esim gelince o kendisiyle getiriyor . daha kendi eşyalarin bile yok ikinci el oda yetmiyormuş gibi eşim işten cikti 10 milyar ayrı borc 4 milyar kredi borcu bilmedigim daha bir suru borc var kumar yok sigara yok gezme desen birlikte heryere cikariz bu kadar borc. Ve ailesi, hastalıgım, bebegim ,evim ve ustune ustluk bana pskolojik baskı yapıyor memleketime gitmemem icin beni bu halde bırakma diyor ben cok mutsuzum onu cok seviyorum ailesiyle yaşamak istemiyorum o kadar borc varken sizce ne yapim

Eşiniz kayinlarinla sizi ayni evde nasil tutabiliyo yanliz birakip ise gidebiliuo neler okuyoruz neler duyuyoruz.sizin o evde ne işiniz var hala? Dogumdan sonra onlarin yanindami emzirceksiniz o halde yatcaksiniz ?o kadar borç nerden gelmiş kumar yok içki sigara yok gzmek yoksa ?

ailenin yanına git bence de. geri dön derlerse yalan söyle. madem karnın aç kalmıyor diyorlar, her gün aç yaşıyorum, ben de bebeğim de açlıktan öleceğiz de. o zaman belki ailen seni geri göndermez. eşine de şartlarını söylersin, eğer yaparsa o zaman dönersin evine.
bir de o kadar borcun nedenini öğren derim, altınlarını da ödemesini söyle. çünkü onlar senin.

Kaynin sizde niye kalıyor kendi ailesinde kalsın bi kacgunluk misafirlik neysede sürekli kalmasına anlam veremedim. Sadece yemek gelmesiyle sorun hallolmazki insan evinde huzurlu da yaşamak ister.

Ayıptır sorması ailen seni bekar evine git de yaşa diye mi verdi...bekar evi derken,anlattıklarından,sanki o ev eşinin ve kaynının bekar eviymişte,sen sonradan onlara hizmetçi diye gitmişsin...eşyam yok diyor,borç çok eee...
Ailen yemeğini ye sus mu diyor yani...pes doğrusu...daha yazacak çok şey var da neyse...senden habersiz altının bozdurun adamdan niye çocuk yaptın merak ettim doğrusu

Eşine temelli gidiyormuşsun gibi söylersin.Ailene ise bir süreliğine gelmiş gibi davranırsın.Bırak ailen biraz kalıp döneceğini düşünsün.Doktor dinlenmem gerektiğini söyledi dersin.Evde gelen giden çok,bütün gün ayakta oluyorum dersin.
O süreçte eşine istediğin şartlar olursa döneceğini söylersin.Allah yardımcın olsun.

Anlıyorum ki yılansız çalılık yok daha işin başındasın canım kartlarını akıllıca oyna tahammül sınırlarını ne kadar geniş tutarsan etrafındaki herkez senden o kadar taviz alır tahammül sınırlarını çok dar tut ki o bunu kabul etmez diyip çok üstüne gelmesinler cesaretle ol

Back
X