Eşim:(

Gulshahs

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
92
56
18
39
5 aylık evliyiz..Sanıyorum ki eşim beni kabullenemedi..Oysaki 3 yılda flört ettik..
Eleştiriye tamamen kapalı,ne zaman yapmadığı bişeyi söylesem hemen küsüp günlerce küs kalıyor.Örneğin bu sabah sırtım tutuldu ve ağlaya ağlaya onu uyandırdım.Onun ilk yaptığı şey ise bi bardak su alıp içti ve sonra gelip bana neyin var dedi,sonra bana yardımcı olmak istesede bende kalp kırıldı..şimdi nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum.

5 aylık evliyiz..Sanıyorum ki eşim beni kabullenemedi..Oysaki 3 yılda flört ettik..
Eleştiriye tamamen kapalı,ne zaman yapmadığı bişeyi söylesem hemen küsüp günlerce küs kalıyor.Örneğin bu sabah sırtım tutuldu ve ağlaya ağlaya onu uyandırdım.Onun ilk yaptığı şey ise bi bardak su alıp içti ve sonra gelip bana neyin var dedi,sonra bana yardımcı olmak istesede bende kalp kırıldı..şimdi nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum.
Cok mu nazlisin?

3 yılda birbirinizin mimiklerinden bile sorunları anlamanız gerekti.
İkinizde çok triplisiniz gibi geldi.
Günlerce küsmek, ilgi bekleyip hemen göremeyince gönül koymak falan olgunlaşmadan evlenilmiş galiba.

peki sence ne yapmalıydı bu sabah?
ben eşimi uyandırsam uyku sersemliğiyle 30 dakika kendine gelip neyin var demez. ayılamamıştır birden. veya dili damağı yapışıyor insanın bazen.

Önce "beş yıllık evliyiz" diye okudum, gözlerim yoruldu sanırım.. Zira beş yıllık evlilikte ne kadında bu naz olur, ne erkekte su içse bile gelip yardım talebinde bulunma... Zira kadın nazı zaten azaltmış olur, erkek de çoktan eşinin huyunu almış olur.

Beş aylık evlilik için sizin bu nazınız ve takmanız normal, onun da su içmesi..
Büyütmeyin..

Yani bu kadar küçük bi sebepten onu eleştirmemi( kombi bozulmuştu ve arkadaşlarıyla buluşabilmek için kombiyi yaptırmamıştı) kabul etmedi ve bana küstü.Aslında bu olayın çıkış noktası 1 ay önce ailevi bir konu nedeniyle kavga ettik..1saat içinde yazlıktan eve döndük annelerimizi çağırdı ve biz yapamıyoruz falan dedi..yine ben alttan aldım ve annelerimizin yardımıyla barış sağlandı.Eşim çok zor bir insan bu şekilde nasıl devam edebiliriz bilmiyorum

3 yılda birbirinizin mimiklerinden bile sorunları anlamanız gerekti.
İkinizde çok triplisiniz gibi geldi.
Günlerce küsmek, ilgi bekleyip hemen göremeyince gönül koymak falan olgunlaşmadan evlenilmiş galiba.

Gece yanına gidip küs uyumak istemediğimi söyleyip şirinlik yaptım ama o ise bana kalbini kırıcam git beni yanlıs bırak dedi

Gece yanına gidip küs uyumak istemediğimi söyleyip şirinlik yaptım ama o ise bana kalbini kırıcam git beni yanlıs bırak dedi
Birbirinize yanlış tepkiler verdiğiniz için ilişkiniz yıpranıyor.
Eşiniz tripli siz tripli zor yani.

peki sence ne yapmalıydı bu sabah?
ben eşimi uyandırsam uyku sersemliğiyle 30 dakika kendine gelip neyin var demez. ayılamamıştır birden. veya dili damağı yapışıyor insanın bazen.
Bence benimle ilgilenmek istemedi gibi,o kadar kötü hissediyorum ki kendi mi

Vallah ben esimi öyle uyandirsam sirtini döner devam yatar. Bir kac saat gecip kendiliginden uyandiktan sonra ve bunu ona anlatsam niye beni uyandirmadin der. Sen gene sükret bacim en azindan kalkmis benim esimin ruhu bile duymaz

benim eşimde hassastı bana alıştı artık küsmüyor bu arada bence ikiniz aynı derecede hassassınız geçmiş olsun eşiniz yanlış birşey yapmamış.

Back
X