Yapıyorum bundan yana sıkıntım yok ama isteksiz kendisi memnun değil kendine yediremiyorEşinize biraz daha erkek gibi hissettirin.Bir süre pasif olun onu kontrol etmeye çalışmayın,eleştirmeyin,takdir edin.Bitkisel ilaç ya da macun..Bu tarz şeyleri eşinizin düşünmesi lazım.Siz müdahale etmeyin.
Eskiden peki nasıldıYapıyorum bundan yana sıkıntım yok ama isteksiz kendisi memnun değil kendine yediremiyor
Başkasına erekte oluyodurKizlar 8 yıldır evliyim eşimle bu zamana kadar cinsellikte hiç problemimiz olmadı ilk zamanlar acı çekiyordum ama sonra hallettim kısa zamanlı vajinismus vardı şimdi ise eşimde isteksizlik ve ereksiyon sorunu var hastaneye gitmek istemiyor bitkisel ilaç denemek istiyorum macun olmaz ne önerirsiniz ACİLLL!!
Önceden normaldi 15 dk yi düşmezdiEskiden peki nasıldı
Yok ya öyle deme aklıma başka şeyler sokmaBaşkasına erekte oluyodur
Içine su serptin kadınınBaşkasına erekte oluyodur
2 aydirOlur arada ne zamandir boyle
İnşallah düzelir yaErkekler aşırı stres olduğu dönem arada olabilir. Bizde kısa süreli yaşamıştık. Erkekler bundan utanıp bazen ilişkidende kaçabiliyor. Adama biraz zaman verin, yanaşın ama her zaman sevişme ve seksle sonuçlanmasını beklemeyin. Öpüp koklaşın işte, geçecektir zamanla