• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimde şiddet eğilimi var !

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimde şiddet eğilimi var ve gün geçtikçe katlanılamaz hale geliyor. En azından benim için öyle. İkili tartışmalarımız esnasında bir yerden sonra kopar ve orayı burayı yumruklama aşırı derecede bağırma (kükreme diyim)

Sonra tabii ben fosss. susmak zorunda kalıyorum. beş dk sonra özürler yalvarmalar. ertesi gün çiçekler fln.
Yalnız eşim kaç kez uyarmama rağmen çocuğada aynı şeyleri yaşatmaya başladı ve çocuk çok üzgün. örneğin

çocuk gündüz uyuduğu için akşam bizimle geç saate kadar oturmasına izin veriyordum.(sabah erken kalkıyor okuldan gelince birkaç saat uyuyor akşam geç saatlere kadar bizimle vakit geçirmek istiyor)

sonuçta çalışıyoruz. dün eşim başladı saat 11,30 oldu manyak bu çocuk yat fln. her kızdığında salak manyak aptal gerizekalı kafası saman dolu gibi sözler sarfediyor. kaç kere tartıştım vazgeçmiyor.

neyse sabahları birlikte kahvaltı ediyorlar o bırakıyor çocuğu ben geç gidiyorum işe. bu sabah büyük bir gürültüyle uyandım. bağırma ve mutfakta şangırtı. aha dedim kavga çıktı. o uyku sersemiyle bir yataktan fırlayışım var çocuğu dövecek diye aklımı kaybedecektim neredeyse:KK43:

neyse çocuğa sordum tık yok. eşime sordum neymiş yumurtasını yememiş. her sabah aynı şeymiş. neyse sakinleştirdim. öptü gitti. mutfağa gittim kalan yumurtayı yiyeyim bari diye diye birde ne göreyim:KK57: çocuğu yumurta tabağı fayansa yapışmış bardak tabak ne varsa tuz buz

aradım bana yaptığın göz korkutmayı parmak kadar çocuğada mı yapıyorsun dedim ağzıma geleni saydım kölenmiyiz senin dedim. iyi her şeye eyvallah deyip susalım diyor:KK57: yani arada bir bunu yaparak egosunu tatmin ediyor ama ilişkimize aşırı zarar verdiğinin farkında değil

benim durumumda olan varmı normalde çok iyi ama ne zaman sinirleneceği belli olmuyor ne yapmalıyım gidişat kötü:KK61:

Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimde şiddet eğilimi var ve gün geçtikçe katlanılamaz hale geliyor. En azından benim için öyle. İkili tartışmalarımız esnasında bir yerden sonra kopar ve orayı burayı yumruklama aşırı derecede bağırma (kükreme diyim)

Sonra tabii ben fosss. susmak zorunda kalıyorum. beş dk sonra özürler yalvarmalar. ertesi gün çiçekler fln.
Yalnız eşim kaç kez uyarmama rağmen çocuğada aynı şeyleri yaşatmaya başladı ve çocuk çok üzgün. örneğin

çocuk gündüz uyuduğu için akşam bizimle geç saate kadar oturmasına izin veriyordum.(sabah erken kalkıyor okuldan gelince birkaç saat uyuyor akşam geç saatlere kadar bizimle vakit geçirmek istiyor)

sonuçta çalışıyoruz. dün eşim başladı saat 11,30 oldu manyak bu çocuk yat fln. her kızdığında salak manyak aptal gerizekalı kafası saman dolu gibi sözler sarfediyor. kaç kere tartıştım vazgeçmiyor.

neyse sabahları birlikte kahvaltı ediyorlar o bırakıyor çocuğu ben geç gidiyorum işe. bu sabah büyük bir gürültüyle uyandım. bağırma ve mutfakta şangırtı. aha dedim kavga çıktı. o uyku sersemiyle bir yataktan fırlayışım var çocuğu dövecek diye aklımı kaybedecektim neredeyse:KK43:

neyse çocuğa sordum tık yok. eşime sordum neymiş yumurtasını yememiş. her sabah aynı şeymiş. neyse sakinleştirdim. öptü gitti. mutfağa gittim kalan yumurtayı yiyeyim bari diye diye birde ne göreyim:KK57: çocuğu yumurta tabağı fayansa yapışmış bardak tabak ne varsa tuz buz

aradım bana yaptığın göz korkutmayı parmak kadar çocuğada mı yapıyorsun dedim ağzıma geleni saydım kölenmiyiz senin dedim. iyi her şeye eyvallah deyip susalım diyor:KK57: yani arada bir bunu yaparak egosunu tatmin ediyor ama ilişkimize aşırı zarar verdiğinin farkında değil

benim durumumda olan varmı normalde çok iyi ama ne zaman sinirleneceği belli olmuyor ne yapmalıyım gidişat kötü:KK61:
Onun bu kadar böbürlenmesine,sen fırsat vermişsin.Tam kati tepkin tavrın olmalı.Öyle yap yap özür dileyince affet.Sonra o özürlerde olmaz haberin olsun.Evladına manyak salak demek,ona vurmakla eşdeğer bence.Gitsin tedavi olsun.Hatta ahlak dersi alsın.Bu arada bir çocuğun kalkma ve yatma saati vardır.Geç saatlere kadar oturması da disiplin açısından olumlu değil.

Öfke kontrol sorunu yaşıyor belli ki. İkna edebiliyorsan doktora götür. Yok, ben ikna edemem, zaten bu adamda ikna olacak hal de yok dersen eğer, çözüm basit. Çayının içine her gün bir adet antidepresan atacaksın veyahut aktardan sarı kantaron alıp kaynat, ıhlamur diyerek her gün bir bardak içir. Kedi gibi uslu uslu dursun, oh mis.

benim öyleydi eski eşim kapıları kumandayı tabakları yani eşyalara zarar verir kırardı baktım sıra yavaştan bana geliyor hadi bay deyip boşadım

aynen geçen sakin ol deyip ellerine ellerimi uzattım ellerimi sertçe itti. evet bende gidişattan korkuyorum ama 13 yıldır böyle hiç vurmadı ama ya vurursa diyorum ve diken üstündeyim

Çocuktan böyle bir ortamda, psikopatça hareket eden bir baba figüru ile büyüyüp sağlıklı bir BİREY olmasınıda beklersiniz siz şimdi ebeveyn olarak ??
Yazık, yazık... Bu yavrulara yazık.

Belli ki psikolojik,bitirmeyi dusunmek yerine tedavi teklif edin.iyi biri diyorsunuz,sizi kaubetmemek adina kabul edecektir bence...

yaaa sorma cnm. çok iyi biri ev işinde yardımcı her konuda hiçbirşeyime karışmaz. iyi bir baba iyi bir koca. bizle gezer arkadaş ayağı yoktur. ailesine karşı beni savundu küstü. (ben istemememe rağmen)
daha saymakla bitmez aileme saygılı bu durum dışında elle tutulur bir sorun yok gibi ama

tedavi olurmu bilemem ama sabah bağırırken tedavi ol ilaç al dedim

Boşamakta ne kolay ya bdv de her konu açana boşan ayrıl başka da bi tavsiye yok Bekara karı boşamak kolaydır misalı.. ortada çoçuk varken bu kadar kesip atmak doğru değil.. bi aile psikoloğuna gidin eşinle normalde sorunun yoksa boşanmak kolay mı ki adam sonra pişman oluyor yani o da sana değer veriyor belli ki sadece öfkesini kontrol edemiyor. En ufak sorunda mahkemeye koşmak yerine eşini ikna et psikoloğa gidin ama en son çare boşanmak olsun tüm yollar bittikten sonra..

Bu ne böyle ya dengesiz bir adammış ben bu adama asla güvenmezdim..
yarın bir gün kesinlikle sizi ve çocuğunuzu döver..
Önleminizi şimdiden alın ve asla bu hareketlerine öperek falan cevap vermeyin
Böyle devam etmeyceğini anlaması lazım..

Onun bu kadar böbürlenmesine,sen fırsat vermişsin.Tam kati tepkin tavrın olmalı.Öyle yap yap özür dileyince affet.Sonra o özürlerde olmaz haberin olsun.Evladına manyak salak demek,ona vurmakla eşdeğer bence.Gitsin tedavi olsun.Hatta ahlak dersi alsın.Bu arada bir çocuğun kalkma ve yatma saati vardır.Geç saatlere kadar oturması da disiplin açısından olumlu değil.

cnm ben fırsat vermedim hiçbir zaman vermem ama ömür boyu küs kalamamki. tepkimi gösteriyorum ama adamda aşağılık kompleksi var ve ben bunu biliyorum. çalışıyorum ve evde gerçektende en son benim sözüm geçer

eşim de arada böyle şeyler yaparak egosunu tatmin ediyor.
çocuk konusunda annem bakıyor ve laf anlamıyor okuldan gelip uyuyormuş. ve akşam uykusu gelmiyor. bizle vakit geçirecek zamanı da çok

az olduğu için göz yumuyorum. zaten 13 yaşında çok küçük değil bence

Yaptığı şiddet.
Size ya da çocuğunuza vurmuyor olması şiddet yok anlamına gelmiyor.
Çocuğunuzun ruh sağlığı kimbilir ne kadar bozulmuştur.
Böyle bir adamla yaşanmaz.
Çocuğunuza da bu korkuları da yaşatmamanız gerekir.

Öfke kontrol sorunu yaşıyor belli ki. İkna edebiliyorsan doktora götür. Yok, ben ikna edemem, zaten bu adamda ikna olacak hal de yok dersen eğer, çözüm basit. Çayının içine her gün bir adet antidepresan atacaksın veyahut aktardan sarı kantaron alıp kaynat, ıhlamur diyerek her gün bir bardak içir. Kedi gibi uslu uslu dursun, oh mis.

yaa evde bir antidepresan var geçen sene onu kullandı ama öfke patlamaları daha da beter oldu dr a gitmesi lazım acil hemde. gözleri dönüyor resmen adamın. cinnet geçirecek derecede kızlar napıcam ben

Bosanirdim. Ayni seyi halam esiyle yasadi hala yasiyor. Ufak oglu da bu ortamda bu adamin sindirme girisimleriyle buyudu. Cocuk su an 6. sinifta ve bizle dogru duzgun iletisim kuramiyor. Utangac, pisirik ve korkak bir sey oldu

Yaptığı şiddet.
Size ya da çocuğunuza vurmuyor olması şiddet yok anlamına gelmiyor.
Çocuğunuzun ruh sağlığı kimbilir ne kadar bozulmuştur.
Böyle bir adamla yaşanmaz.
Çocuğunuza da bu korkuları da yaşatmamanız gerekir.

evet bende öyle dedim sabah çocuk değil bir psikopat yetiştiriyoruz sayende dedim. yarın oda aynısı yapcak dedim. çocuğum çok korkuyor her şeyden . bize bişi anlatmazda başına bişiler gelir diye çok korkuyorum

O zaman ya adamı doktora götüreceksin, ya doktoru eve getireceksin.
Bir şekilde bu öfkenin dinmesi lazım, yoksa iş çığrından çıkacak; gazetelerdeki "cinnet geçiren koca bilmem naaptı" haberlerine konu olacak yaşadığın ev..

Back
X