Erkek İnfertilitesi eşimde sperm düşük,ama

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gulson16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
7
0
36
Bursa
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım müsadenizle bir soru sormak istiyorum.Eşim sperm testi yaptırdı 1ml / 3milyon çıktı sonra doktoru hormon testleri istedi,çok normal çıktı,renkli testis ultrasonu istedi normal çıktı herşey , varikosel de olmadığı söylendi,acaba neden spermi düşük çıktı varmı bu tarz sorunu olan

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım müsadenizle bir soru sormak istiyorum.Eşim sperm testi yaptırdı 1ml / 3milyon çıktı sonra doktoru hormon testleri istedi,çok normal çıktı,renkli testis ultrasonu istedi normal çıktı herşey , varikosel de olmadığı söylendi,acaba neden spermi düşük çıktı varmı bu tarz sorunu olan

merhaba gulson,bu tarz sorun yaşayanlar var tabiki de.tavsiyem iyi bir ürolog ile görüşüp bir yol çizmen.nerde yaşıyorsun ankaraya yakın bir yerdeysen kaan aydosa gidebilirsin.sperm sayısını artırmak için biz proxseed kullanıyoruz,arısütü,bal ,polen,bol yeşillik öneririm

merhaba gulson,bu tarz sorun yaşayanlar var tabiki de.tavsiyem iyi bir ürolog ile görüşüp bir yol çizmen.nerde yaşıyorsun ankaraya yakın bir yerdeysen kaan aydosa gidebilirsin.sperm sayısını artırmak için biz proxseed kullanıyoruz,arısütü,bal ,polen,bol yeşillik öneririm

tsk ederim cevaplarınız için allah razı olsun,evet şuanda bursada bahartıp ta profesor dr güven bey e gidiyor eşim bakalım tahlil sonucları , hormonlar , renkli ultrasonda herşey normal ama sperm imiz dusuk bakalım ne önericek , internette sitede hep okuyorum ,sperm dusuk olanlarda , ya varikosel var yada hormonları problemli , bizde böyle sorun olmamasına ragmen sperm dusuk olması açıkcası korkuttu :(

tsk ederim cevaplarınız için allah razı olsun,evet şuanda bursada bahartıp ta profesor dr güven bey e gidiyor eşim bakalım tahlil sonucları , hormonlar , renkli ultrasonda herşey normal ama sperm imiz dusuk bakalım ne önericek , internette sitede hep okuyorum ,sperm dusuk olanlarda , ya varikosel var yada hormonları problemli , bizde böyle sorun olmamasına ragmen sperm dusuk olması açıkcası korkuttu :(

bizim de varikosel ve hormon sonuçlarımız normal....oluyor böyle... nedeninede doktorlar genel şeyler söylüyor.yaşlarınız evlilik süreniz ne bilmiyorum ama tez vakitte sonuç alırsınız inşallah.sorun olursa sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım.sperm testinizde ileri hızlı morfoloji hakkında birşey yazmıyor mu?morfoloji de önemli oluyor

Son düzenleme:
ben 22 yaşındayım eşim 25 , bu arada 4 yıllık evliyiz,sanırım sizdede bizim gibi problem var herşey normal ama sperm sayısı dusuk :( bakalım bugun yarın eşim doktora gidicek doktor ne diyecek.

Bu arada sperm analizinde

30 dk da hareket durumunda şöyle yazılmış aynen yazıyorum size..

miktarı 2cc
renk:sarı
gorunum:opak
ph:alkali
likefiye süresi : 30 dk

hareketli %60
hareketsiz % 40

morfoloji boş bırakmış
normal %99
baş anomalisi %0
kuyruk anamolisi %1

mikroskopi : 15-20 lökosit
sperm sayısı 4 milyon /ml

cevaplarınızı bekliyorum

ben 22 yaşındayım eşim 25 , bu arada 4 yıllık evliyiz,sanırım sizdede bizim gibi problem var herşey normal ama sperm sayısı dusuk :( bakalım bugun yarın eşim doktora gidicek doktor ne diyecek.

Bu arada sperm analizinde

30 dk da hareket durumunda şöyle yazılmış aynen yazıyorum size..

miktarı 2cc
renk:sarı
gorunum:opak
ph:alkali
likefiye süresi : 30 dk

hareketli %60
hareketsiz % 40

morfoloji boş bırakmış
normal %99
baş anomalisi %0
kuyruk anamolisi %1

mikroskopi : 15-20 lökosit
sperm sayısı 4 milyon /ml

cevaplarınızı bekliyorum

canım sizin sayınızın dışında hareketlilik normal sperm gayet iyi görünüyor.beslenmeye özen göstererek vitamin takviyesi ile sorun kalmaz gibi bakalım doktorunuz ne diycek

Back
X