Erkek İnfertilitesi EŞİMDE VARİKOSEL OLUP 1 KEZ TÜP BEBEKLE BEBEGİ OLUP 2.KEZ TÜP BEBEKLE KARDEŞ YAPICAK OLANLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
VARİKOSEL TÜP BEBEK

Eşimde varikosel sebebi ile 1aşılama negatif sonuclanip 1defada tüp bebebkle kizimi kucagima aldim rabbim tum isteyenelere versin.

Ama artik kardes yapmak istioruz ama tabiki normal yolla olmuo cocugumuz 3yasinda suan kizim ve tekrar tup bebebge basvurmak zorundayiz bizim gbi 2.kez tup bebekle bebek sahibi olan varmi???? Cevap bekliorum....

VARİKOSEL TÜP BEBEK

Eşimde varikosel sebebi ile 1aşılama negatif sonuclanip 1defada tüp bebebkle kizimi kucagima aldim rabbim tum isteyenelere versin.

Ama artik kardes yapmak istioruz ama tabiki normal yolla olmuo cocugumuz 3yasinda suan kizim ve tekrar tup bebebge basvurmak zorundayiz bizim gbi 2.kez tup bebekle bebek sahibi olan varmi???? Cevap bekliorum....
Degerleri cok mu kötü esinizin belki degismistir tekrar bi test verse

Ha

Haklisin zaten tekrar gorusmeye gidicez doktora esim tekrar test oluck bi umutla belki normal olur dioruz ama tutmuo sizdedemi bu tarz bi sorun var?
Benim esimde de varikosel var ama bizim bir evladimiz var normal yoldan kisa surede oldu
Bu hastaligi 2. yi isteyince ogrendik
Ama degerler normal ameliyata gerek yok dediler ama olmuyor

Benim esimde de varikosel var ama bizim bir evladimiz var normal yoldan kisa surede oldu
Bu hastaligi 2. yi isteyince ogrendik
Ama degerler normal ameliyata gerek yok dediler ama olmuyor

Rabbin izniyle ikincide olur isallah ne kadar guzel normal yoldan olmus simde 2. İcin ne dio doktorlar? Nasil bir yol izliceksiniz?

Cnm bnd
Herseyin normal oldugunu yaşım küçük diye beklememiz gerektigini soyluyorlar
Esimi tekrar bi dra gondericem ama

Cnm bnada oyle demislerdi yani erken yasta gdince bekleyin olur demisti bi tane profesor ama bizim hic olmadi kac sene bekledik 3yila yakin sonrada tup bebek yaptik rabbimm herkesin kucagini doldursn cok zor bise her isteyene versin umarim sizinde 2.normal yoldan olur cnm guzel haberlerini burdan aliriz.

Back
X