eşimde XYY kromozom bozukluğu var

MELEKiim

MiS KoKuLuM GeLDiM DE....
Pro Üye
23 Aralık 2011
14.371
18.310
498
yaklaşık 7 yıllık evliyim ve
ben 4 kez başarısız tüpbebek denemesi yaptırdım her defasında 20 civarı yumurta toplandı ve bir sürü embriyomuz oluştu
bende bir sorun yok tek sorun olarak kanda pıhtılaşma buldular.....
eşimde oligospermi tanısı kondu ne tedaviler de uygulamışsak hiç artmadı sayılar.......
3. tüpbebek tedavisinden sonra ikimizede genetik test yapıldı ve sonucunda eşimde xyy kromozom yapısı çıktı bize bu yüzden sayınız artmaz dediler ve embriyoların pgt ye girmesi gerekli olduğunu söylediler.....
size eşimin gen testi sonucunu yazıyorum değerlendirirmisiniz lütfen yeni bir tedaviye başlıyacağız ne yapmamız gerek
beni bilgilendirirmisiniz sizce sorun benim yumurta kalitem mi yoksa xyy kromozom yapısı mı bu yüzden mi tutunmuyo embriyolar

işte test sonucumuz:

DEĞERLENDİRİLEN PLAK SAYISI:20
GTG BANT :20
BANT DÜZEYİ :450/450
C BANT : -

biz bu testin sonucundan bişey anlamadık açıklarmısınız çokmu kötü durumumuz.........

Son düzenleme:
Merhaba eğer dört başarısız denemeniz olmuşsa ve genetik testinizde de sorun varsa pgd ile tüp bebek uygulaması yapılmalı. Sevgiler.

Konu güncel olsun
Benim eşimde de 47xyy kromozom bozuklugu çıktı genetik tarama testinde
Canım sıkıldı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…