Eşimdeki bu ilgisizlik sevgisizlik adı her neyse...bir çare yok mu?

bizim türk erkekleri aynı tip aynı model
evlenince adamlarda anne aşkı doguyor
allahtan benimki dogru yolu buldu darısı sizinkine ama sizinki umutsuz vakaya benziyor:ssz:

evlenmeden önce ailesi yok gibiydi..görüşmezdi pek nişanlandık izinlerde tatillerde vb..memleketler ayrı olduğu ailesi onu beklediği halde çıkar gelirdi yanıma günlerce orda burda kalırdı sırf beni görmek için ozaman ben kıyamazdım ailenin yanınada git buralarda perişan olma diye sonra bi evlendi dünyası hayatı evliliği aile oldu..

Başlıktada söylediğim gibi arkadaşlar konu yine yeniden eşim::( akşamları gelir gelmez tv telde oyun yada bilg başında..yada uyuyor..ben konuşmasam konuşmuyor doğru düzgün..ve bütün gün aramıyo öldünmü kaldınmı diye::(sorunca hep yoğun hep işi var...konuşacak pek kimsem yok memleketlerden uzağız ikimizde...bide çok cimri bana karşı::(anlam veremiyorum davranışlarına ayrılmayı bile düşünür oldum ne zamandır,hiç mutlu değilim ama denemediğim bişe kalmasın ilerde kendimi suçlamayım diye sabır sabır diyorum hiç bir değişiklik yok onda aynı sevgisizlik 2 yıllık değil 20 yıllık evli gibiyiz,ailesinin benim üzerimdeki baskıları yönlendirme çalışmaları ve kalıba sokma çabaları yüzünden onlarla resmiyim pek görüşmüyorum aylardır,oda beni böyle cezalandırıyo mu acaba ?anlayamadım bilemedim nereye gidecek benim sonum hayırlısı::(

hiç uzatmadan söylüyorum,dayanamıyorsan bebeğinde yoksa evli kalıp hayata kendine zindan etme ,bebeğin olsa hadi biraz daha bekle derdim ama şu durumda düzelmesini beklemek pembe kar yağmasını beklemek gibi bir şey olacak kanımca

kesinlikle ailesine karşı mesafelisin diye yapıyor.
Benimki bana geçen gün dedi ki değer görmek istiyorsan değer verdiklerime değer ver:ssz:
Içimden dedim ulan dünkü b.k, ulan peşimde it gibi gezdin gezdin.
Yalvar yakar ikna ettin. Sana şans verdiğimde allah razı olsun dedin o kadar çaresizdin.
Bugün geçmiş karşıma ettiğin laflara bak.
Sadece ters ters baktım...
Bir zaman sonra konuşmak anlamsız geliyor:ssz:

aynen benimkide açıkça dediki geçen benim seni sevmemi istiyosan ailemi seveceksin bunu bana kaynana olacak o tatlı saf kadında söyledi geçen iznimizde laf arasında açıkça bize değer verirsen eşinde sana değer verir dedi...vay bee dedim ne hale gelmişim adam 6 sene sensiz hayat bana haram yaşayamam..çık dışarı kaçırcam seni yoksa ben geliyorum kimseye yar etmem diye diye...zorla aldı getirdi beni nerdeyse ozaman yoluna baksaydı beni böyle sevecekse benimde günahıma girip böyle ucuz ceza ödül sistemine girmeseydi..ne gerek vardıki evlenmemizin sonuçta görücü usulü evlenmedik sevdin kabul ettin kapımı aşındırdın artık git gel yalvar yakar...sonra yaptığına bak..hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum..rengini gösterseydi deseydi evlenmeden önce bunları bende hayatıma bakardım..

Bence ;
Eşini karşına al ,çok sert ve net bir tavırla konuş.Ve asla yumuşama.
Konuşacağın yer asla ev olmasın.Ev onların kalesi.
O işden gelmeden ona bir mesaj çek herhangi bir cafe,rest vs bi yerde olduğunu iş çıkışı oraya gelmesini konuşmamaız gerken şeyler var diye çağır.
Ve sen kendine çok özen göstererek git.
Hani evdeki halinle değil sanki koktelyel gidiyormuşsun gibi.
Zaten o mesajı aldığında irkilecektir.Ve muhtemelen arıyacaktır.Asla telkde görüşme.Yüzyüze görüşmemiz lazım durum ciddi de.
O akşama kadar kuracaktır.Çünkü erkekler bu tarz konuşmalar yapmakdan çekinirler ve bu konuşmayı bertaraf etmek iin bin tane bahane yartırlar.
O geldiği zamanda .
Çok mutsuz olduğunu,ve bu mutsuzluğa devam etmek istemdiğini,yaşadın hayattan muzdarip olduğunu söyle.Böyle devam edese bu hayatda onunla yürmüyeceğini netce anlat.Asla ailesini suçlama,sen zaten böylesin gibi cümleler kurma.Paylaşaımının neredeyse hiç olmadığını,senin evdeki hizmetçi olmadığını,paylaşımları arttırarak mutlu olabileceğiniz ama onun araya soğukluğu soktuğunu anlat.
Gör bak nasıl silkeleneceksenin tavrına karşı zaten ne istersen öyle yap gibi bir tavır sergilerse zaten seni mutlu edecek bir erkek değil.Ki inana bana sergilemiycektir.Erkkelerin o sert umursamaz tavırlarının altında başka bi çocuk var.Bence dene .Tecrübeyle sabittir.
Evliliğimiizin 2.yılında koyduğum bir tavırdır bu.Eşim nedenli ciddi olduğumu anladı.Şimdi 9 senelik evliyizve geçen 7 senede o konuşmamın izleri var inan.Kaybetme korkusu içinde.

işinin yoğunluğu, yorgunluğuyla alakası yok bence cnm. Bu fikri kafandan uzaklaştır bence.
Benim eşim yeri geliyor 24 saat, yeri geliyor 53 saat aralıksız görev yapıyor. Yinede gün içerisinde defalarca beni arar.
Eve gelince hiç olmazsa nasılsın, günün nasıl geçti diye gecenin 3 ünde sorar. Bu kadar sohbet insanı da yormaz zaten.
Bence senin eşin aile olduğunun farkında değil hala. Bunu mutlaka çözün cnm. Yoksa böyle gelir böyle gider.
Sende bir bireysin seninde isteklerin var. Biraz onun biraz senin isteklerin olursa evlilik rayına oturur.
Bende aileme çok düşkünüm, eşimin ailesine düşkünlüğünden çok çok fazla. Ama benim ailem yeri geldiğinde eşimden ibaret olmalı diyebiliyorum. öyle olmayacaksa ne diye evlendim??
Bu sorunu mutlaka çözün cnm..

biliyorum cnm doğrunun öyle olmadığını 5 dk sını ayırıp arayabileceğini ilgisizliğini..keyfine böyle geldiğini..herşeyin farkındayım konuştum defalarca biz artık bir aileyiz kendi ailelerimiz hem uzakta hemde 2 planda olmalı kendi hayatımızı kurduk birbirimize anlayışla sevgiyle davranalım yoksa başka türlü bir ömür geçmez..dürüst olalım defalarca bunları konuştum konuştum..ama anlamıyor demekki kafada bir kalıp var yapışmış beton gibi çıkarıp atamıyor..ayrıca evet bende aileme çok düşkünüm kim değilki ona at diyen olmadıki dengeyi kuramadı sonra mutsuzluğu bana mal etti..

Bence ;
Eşini karşına al ,çok sert ve net bir tavırla konuş.Ve asla yumuşama.
Konuşacağın yer asla ev olmasın.Ev onların kalesi.
O işden gelmeden ona bir mesaj çek herhangi bir cafe,rest vs bi yerde olduğunu iş çıkışı oraya gelmesini konuşmamaız gerken şeyler var diye çağır.
Zaten o mesajı aldığında irkilecektir.Ve muhtemelen arıyacaktır.Asla telkde görüşme.Yüzyüze görüşmemiz lazım durum ciddi de.
O akşama kadar kuracaktır.Çünkü erkekler bu tarz konuşmalar yapmakdan çekinirler ve bu konuşmayı bertaraf etmek iin bin tane bahane yartırlar.
O geldiği zamanda .
Çok mutsuz olduğunu,ve bu mutsuzluğa devam etmek istemdiğini,yaşadın hayattan muzdarip olduğunu söyle.Böyle devam edese bu hayatda onunla yürmüyeceğini netce anlat.Asla ailesini suçlama,sen zaten böylesin gibi cümleler kurma.Paylaşaımının neredeyse hiç olmadığını,senin evdeki hizmetçi olmadığını,paylaşımları arttırarak mutlu olabileceğiniz ama onun araya soğukluğu soktuğunu anlat.
Gör bak nasıl silkeleneceksenin tavrına karşı zaten ne istersen öyle yap gibi bir tavır sergilerse zaten seni mutlu edecek bir erkek değil.Ki inana bana sergilemiycektir.Erkkelerin o sert umursamaz tavırlarının altında başka bi çocuk var.Bence dene .Tecrübeyle sabittir.
Evliliğimiizin 2.yılında koyduğum bir tavırdır bu.Eşim nedenli ciddi olduğumu anladı.Şimdi 9 senelik evliyizve geçen 7 senede o konuşmamın izleri var inan.Kaybetme korkusu içinde.

bu yorumun altına imzamı atarım :13:

aynen benimkide açıkça dediki geçen benim seni sevmemi istiyosan ailemi seveceksin bunu bana kaynana olacak o tatlı saf kadında söyledi geçen iznimizde laf arasında açıkça bize değer verirsen eşinde sana değer verir dedi...vay bee dedim ne hale gelmişim adam 6 sene sensiz hayat bana haram yaşayamam..çık dışarı kaçırcam seni yoksa ben geliyorum kimseye yar etmem diye diye...zorla aldı getirdi beni nerdeyse ozaman yoluna baksaydı beni böyle sevecekse benimde günahıma girip böyle ucuz ceza ödül sistemine girmeseydi..ne gerek vardıki evlenmemizin sonuçta görücü usulü evlenmedik sevdin kabul ettin kapımı aşındırdın artık git gel yalvar yakar...sonra yaptığına bak..hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum..rengini gösterseydi deseydi evlenmeden önce bunları bende hayatıma bakardım..

buraya yazdıklarınızı eşinize de söylediniz mi eğer söylemediyseniz alın karşınıza söyleyin madem böyle yapacaktın neden peşimden koştun böyle devam edecekse ben yokum ama son bir şans veriyorum eger hala böyle devam ederse herkes kendi yoluna gitsin deyin belki aklı başına gelir

Son düzenleme:
eşiniz bariz sizi cezalandırıyor.
burada bize anlattıklarınızı alın karşınıza ona da anlatın.arkamdan koştun , evlendik , şimdi yaptığın halta bak , bu işin sonu ne olacak , sen beni bu yaşımdan sonra terbiyemi etmeye çalışıyorsun , senin ailen artık benim gözünü aç , ben daha fazla dayanamam , boşanır yürür giderim deyin. bu konuşmadan sonra siz de eşinizle muhabbeti azaltın. beni neden aramadın , günün nasıl geçti , iyi misin , sana ne yemek yapayım gibi onu düşündüğünüzü anlamasına yarayacak sözler kullanmayın. evde iki samimi olmayan arkadaş gibi yaşayın. yatakları ayırmayın ama beraber de olmayın ama gece mesela yanlışlıkla elinizi bi taraflarına dokundurun , yaz geldi yarı soyunarak uyuyun yani onu tahrik edin ama asla devamı gelmesin. gelse de mesela öpün bırakın yanağından ama asla yaltaklanmalarına aldanmayın , istediğini alıp aynen devam eder.bir zaman sonra yavaş yavaş tava gelecektir. baktınız gelmedi , tak sepeti koluna. çünkü bu kadar içinizi dökmenize , yüz vermemenize ve kadınlığınızı kullanmanıza rağmen insafa gelmezse sizi silmiş demektir. gitsin anasının koynunda yatsın.

bence ;
eşini karşına al ,çok sert ve net bir tavırla konuş.ve asla yumuşama.
Konuşacağın yer asla ev olmasın.ev onların kalesi.
Zaten o mesajı aldığında irkilecektir.ve muhtemelen arıyacaktır.asla telkde görüşme.yüzyüze görüşmemiz lazım durum ciddi de.
O akşama kadar kuracaktır.çünkü erkekler bu tarz konuşmalar yapmakdan çekinirler ve bu konuşmayı bertaraf etmek iin bin tane bahane yartırlar.
O geldiği zamanda .
çok mutsuz olduğunu,ve bu mutsuzluğa devam etmek istemdiğini,yaşadın hayattan muzdarip olduğunu söyle.böyle devam edese bu hayatda onunla yürmüyeceğini netce anlat.asla ailesini suçlama,sen zaten böylesin gibi cümleler kurma.paylaşaımının neredeyse hiç olmadığını,senin evdeki hizmetçi olmadığını,paylaşımları arttırarak mutlu olabileceğiniz ama onun araya soğukluğu soktuğunu anlat.
Gör bak nasıl silkeleneceksenin tavrına karşı zaten ne istersen öyle yap gibi bir tavır sergilerse zaten seni mutlu edecek bir erkek değil.ki inana bana sergilemiycektir.erkkelerin o sert umursamaz tavırlarının altında başka bi çocuk var.bence dene .tecrübeyle sabittir.
Evliliğimiizin 2.yılında koyduğum bir tavırdır bu.eşim nedenli ciddi olduğumu anladı.şimdi 9 senelik evliyizve geçen 7 senede o konuşmamın izleri var inan.kaybetme korkusu içinde.

bilmiyorumki cnm ev onların kalesi evde konuşma aslında çok doğru evde ne zamna konuşsak bi rahatlık bi vurdumduymazlık alıp gidiyo..doğru ama burası küçük bir yer pek gidilecek yer yok aslında ama bu tavrı farklı biçimde anlatmaya çalışcam teşk yorumun için..

eşiniz bariz sizi cezalandırıyor.
Burada bize anlattıklarınızı alın karşınıza ona da anlatın.arkamdan koştun , evlendik , şimdi yaptığın halta bak , bu işin sonu ne olacak , sen beni bu yaşımdan sonra terbiyemi etmeye çalışıyorsun , senin ailen artık benim gözünü aç , ben daha fazla dayanamam , boşanır yürür giderim deyin. Bu konuşmadan sonra siz de eşinizle muhabbeti azaltın. Beni neden aramadın , günün nasıl geçti , iyi misin , sana ne yemek yapayım gibi onu düşündüğünüzü anlamasına yarayacak sözler kullanmayın. Evde iki samimi olmayan arkadaş gibi yaşayın. Yatakları ayırmayın ama beraber de olmayın ama gece mesela yanlışlıkla elinizi bi taraflarına dokundurun , yaz geldi yarı soyunarak uyuyun yani onu tahrik edin ama asla devamı gelmesin. Gelse de mesela öpün bırakın yanağından ama asla yaltaklanmalarına aldanmayın , istediğini alıp aynen devam eder.bir zaman sonra yavaş yavaş tava gelecektir. Baktınız gelmedi , tak sepeti koluna. çünkü bu kadar içinizi dökmenize , yüz vermemenize ve kadınlığınızı kullanmanıza rağmen insafa gelmezse sizi silmiş demektir. Gitsin anasının koynunda yatsın.

zihniyette ceza ödül sistemi var evet ne yazikki..geçen iznimizde ailesindeydik bende evi temizledim yemek filan yaptım neyse bu geldi akşam bi yerlere gidelim dedi gezmeye,kaynana hemen ordan hadi bakalım eşin seni ödüllendiriyo çıkın bakalım dedi..ya bu ne demek yani ev temizledim diye yada yemek yaptım diye ne kadar aşşalayıcı..kendimi zor tuttum zaten kötü gelinimya bide..evlendikten sonra hayatta daha iyi anladığım birşey oldu hiçbirzaman karşılıksız sevmeyeceksin vermeyeceksin..sonra hep tek taraflı fedakar olman bekleniyo ve yıpranan üzülen sen oluyorsun...teşk ederim eşime içimdeki çocuğu öldürmeyi başardı sonunda..istediğini alıp aynen devam eder..ne doğru bi laf...

bilmiyorumki cnm ev onların kalesi evde konuşma aslında çok doğru evde ne zamna konuşsak bi rahatlık bi vurdumduymazlık alıp gidiyo..doğru ama burası küçük bir yer pek gidilecek yer yok aslında ama bu tavrı farklı biçimde anlatmaya çalışcam teşk yorumun için..

Rica ederim,Umarım hak ettiğin mutluluğu en kısa zamnda yakalrsın ,

Hem Terazi Hem Akrep oy oy oy...Akrep ikiz kardeşim var.Gayet rahat,vurdumduymaz ve cool oluyor erkekleri.Asla tehdit sökmez.
Terazi bağımsızlıgına düşkün,kolay tutulan,flörtöz,akrep bir o kadar sabit ...Akrep içine kapanıktır zaten...

Konuşmak iyi fikir.ama fayda saglasın istiyorsanız sen degil ben dili kullanın.Ben bu olaylard böyle etkileniyorum,üzülüyorum.Şahsen böyle olsun isterdim.
Eleştirdigininizi ,tehdit ettiğinizi düşündügü anda duvar örülecektir yine...

Korkmaz bu erkekler...Boşanmış erkege bir seycik olmuyor bu toplumda...Arkasında kız oglan kız bulabilecek kadar DESTEK ANNECİKLERİ VAR::((

Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

hem terazi hem akrep oy oy oy...akrep ikiz kardeşim var.gayet rahat,vurdumduymaz ve cool oluyor erkekleri.asla tehdit sökmez.
Terazi bağımsızlıgına düşkün,kolay tutulan,flörtöz,akrep bir o kadar sabit ...akrep içine kapanıktır zaten...

Konuşmak iyi fikir.ama fayda saglasın istiyorsanız sen degil ben dili kullanın.ben bu olaylard böyle etkileniyorum,üzülüyorum.şahsen böyle olsun isterdim.
Eleştirdigininizi ,tehdit ettiğinizi düşündügü anda duvar örülecektir yine...

Korkmaz bu erkekler...boşanmış erkege bir seycik olmuyor bu toplumda...arkasında kız oglan kız bulabilecek kadar destek annecikleri var::((

allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

bulsun cnm kız oğlan kızınıda bulsun ben allahın adaletine inanırım ilahi adalet er geç yerini bulacaktır..zaten allaha sığındım hep..dediğin gibi kolay yönlendirilebilir bir erkek terazi ama bi ben yapamıyorum nasılsa artık anlayamadım..

bulsun cnm kız oğlan kızınıda bulsun ben allahın adaletine inanırım ilahi adalet er geç yerini bulacaktır..zaten allaha sığındım hep..dediğin gibi kolay yönlendirilebilir bir erkek terazi ama bi ben yapamıyorum nasılsa artık anlayamadım..

İnsanlar 30 unu geçince yükselenleri yönetir derler.Benim ki direkt Oglak a dönüşmüştü...ne çektim be müzeyyen? Ha duvar Ha oğlak yükselen...akrep te tınnnn dinlemez.Fikri sabit burçtur.Kendi bildiginin aksine gitmez .Burnu dikine dikine...ondandır yönetilmesin zaten...YöNETİLMESİNLER ADAM OLSUNLAR KENDİLERİ OLSUNLAR,AZICIK DÜŞÜNSÜNLER ADİL OLSUNLAR YETER ASLINDA:))

peeehhh boşasın o zaman niye oyun oynayıp hala sizin bahçenizde oyalanıyor...geçsin bunları ...biz bu filmi gördük arkadasım.korkak bunlar.asla aile destegini elinin tersiyle itmez paşalar.Asla anneciginin bitanesi rolunden vazgecmezler...

ahhh ne doğruu ne güzel yazmışsın helall olsun sana :46::46::46::46::46::46:
yere batsın öyle adamlar. ahh pardon, adamlık her erkeğe nasip olmuyor malesef..

konu sahıbı arkadaşım aynından bır tanede bende mevcut o deil severek ısteyerek evlendıgım 2 yıl tek sorun yasamadıgım kocam cocugumuz olduktan sonra anlattıgın gıbı bır adam olmaya basladı logusalıgımdan ıtıbaren annesi ablalarından bır suru sey gordum yasadım o gun bufundur ayda 2 mutlaka bı kavga cıkıyo yıldım artık aılesınden ya sabır cekmekten ıyılık edıp kotulup bulmaktan yıldım rabbım yardımcımız olsunn ya bu deveyı gudecegız ya bu dıyardan gıdecegız bunun caresı yok gıbı odun bu erkeklerr analarından kopamamıs tek hucrelı canlı bunlar amıp:47:

Back
X