EŞİMDEN AYRILDIM VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM

bitter34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
99
36
18
35
Yazacaklarıma belki inanamıyacaksınız ama iki çocuğumun üzerine yemin edip Allahı şahit tutuyorum.9yıllık evliyim 4yaşinda kız 8 yaşında bir erkek çocuğum var.eşim 2 yıl önce odada tek başına oyurup televizyon seyrederken aniden bağırmaya ve kendini evden dışarı atmaya başladı ne oldu dedim korkak ve titrek bir vaziyette bana otururken salonun duvarından kuçuk beyaz beyaz bir bulut şeklinde bir cismin bana doğru gelip vucuduma saplandı dedi oanda sanki yüksek vollatta vucuduma elektrik verdiler diye anlatmaya başladı.o günden sonra hayatımız zindana girdi eşim gece uyurken bağırıyor,gece vakti kalkıp dışarı atıyor kendini çarpıldığını ve devamlı ruyasında korkutulduğunu söylüyor.Durduk yerde içine sıkıntı düş düştüğünü gerildiğini ve devamlı bir korku içinde olduğunu söylüyor.o günden itibarenyalnız başına evde duramıyor gece lavaboya giderken bile beni uyandırıp kapıya kadar onunla gidip bekliyordum.bazan uyurken bağırıyor birilerinin nefesini kestiğini bir kaç saniye tutulduğunu soyluyordu.Bu iki yıl sürdü eşim biraz kıskanç tanımadığı komşuya göndermez ve buna benzer kıskançlıkları beni baya bi sıkıyordu.kız kardeşimin düğünü vardı bana düğünde oynama birileri seni çekif faceye youtubeye koymasin dedi bu yuzden tartistik onu sözlerimle bayabir tahrik ettim bana tokat attı .Annemi aradım geldi beni ve çocukları aldı .Ben ondan soğudum onu artık sevmediğimi,nefret ettiğimi baskılarından yıldığımı,bi daha geri dönmeyeceğimi bu evliliği kafamda bitirdiğimi söyledim.evde yalnız başına bir dakika duramayan eşim beş aydır yalnız vicdan azabı çekiyorum ama ondan soğudum o ve bu evliligi kafamda bitirdim.kafam allak pullak acaba birileri bize büyümü yaptı yoksa kadermi .Artık içimde onun sevgisi kalmadı ama onuo durumda yalnız bıraktım geceleri vicdan azabı çekiyorum ne olur bana akıl verin .....

Eşiniz bu durumu için doktora gitti mi?

İyi günde evet,kötü günde hayır diyenlerdensiniz.Vicdanınız rahat olmamalı zaten.

Evet doktara gitti .ayrı ayrı hocalara gitti her gittiğinde o gece daha kötü oluyordu.

Aynı durumda komşumuzda vardı.Erenköy ruh ve sinir hastanesinde bir süre yattıktan sonra düzeldi.

Bir insan neden ÇOCUKLARI (!) üzerine yemin eder!!
Bir İnsan neden büyü gibi saçma sapan şeylere inanır! Bol bol dua ederseniz her türlü kötülüklerden korunursunuz. Hiç kimse ve hiç bir şey dadan güçlü değildir!

Bir insan neden ÇOCUKLARI (!) üzerine yemin eder!!
Bir İnsan neden büyü gibi saçma sapan şeylere inanır! Bol bol dua ederseniz her türlü kötülüklerden korunursunuz. Hiç kimse ve hiç bir şey dadan güçlü değildir!
aynen öyle dua edip Rabbime sığınıp mis gibi uyuyorum oğlumla

Lütfen büyülü vb konular açmayınız.
Böyle şeylere de itibar etmeyiniz, bu gibi durumlarda psikolojik bir sorun olduğu kabul edilip uzman yardımı alınmalıdır.
Sizlerin bu gibi korku, endişeleri yüzünden adlarına büyü bozan medyum diyen kişiler milyarlarca lira para alıyor.
Daha dün şahit oldum, bir kadını korkutmuş büyücünün teki, 2 bin lira para yatırdı kadın borç ödeme adı altında, malzeme parasıymış, ne malzemeyse o altın kaplı süpürge çöpü mü ki 2000 lira ediyor değeri.

Böyle şeylerden çok endişe ediyorsanız şifası Allah, okuyun kendiniz.
Konu kurallar gereği kapatılmıştır.

Back
X