Merhaba esim 1 senedir alkolik bir adamdi ve eve gelmiyordu geceleri artik son zamanda iyce uzaklasmisti ve beni dovdu sovdu hep onun yaninda olmaya calistim cunku cok sevdim 3 bucuk senelik evliydik artik suphelenmeye basladim inkar ediyodu hep ama ben sabirla bekledim ve birgun suphelendigim kizla konusmalarini yakaladm her gece dukkanda beraber kalyolarmis ve birlikte olduklarini ogrwndim sonra gittim dukkanda bastim onlari esim beni kizin onunde dovmeye kalkti vs daha sonrasinda ailesine gittim ama aileside benim arkamda durmadi suclu olarak hep beni gorduler sen istedigini yapmadn oldu birbucuk aydir da ayriyiz ayrildim ama resmi olarak bosanmadik daha fakat gorusmuyoruz bitti ama suan sartlar boyle oldugu icin bosanamyoruz cocugum felan yok ona sukrediyorum ama icim bunalyo daraliyorum onu seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum kafam cok karisik konduramiyorum yediremiyorum ama bittim cok yoruldum bir hobi edinmek istiyorum esimi sevmiyorum ama kendimi hic iyi hissetmiyorum piskolojik olarak coktum yardima ihtiyacim var