• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Esimden ayrildim

bsak34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
53
13
3
Merhaba esim 1 senedir alkolik bir adamdi ve eve gelmiyordu geceleri artik son zamanda iyce uzaklasmisti ve beni dovdu sovdu hep onun yaninda olmaya calistim cunku cok sevdim 3 bucuk senelik evliydik artik suphelenmeye basladim inkar ediyodu hep ama ben sabirla bekledim ve birgun suphelendigim kizla konusmalarini yakaladm her gece dukkanda beraber kalyolarmis ve birlikte olduklarini ogrwndim sonra gittim dukkanda bastim onlari esim beni kizin onunde dovmeye kalkti vs daha sonrasinda ailesine gittim ama aileside benim arkamda durmadi suclu olarak hep beni gorduler sen istedigini yapmadn oldu birbucuk aydir da ayriyiz ayrildim ama resmi olarak bosanmadik daha fakat gorusmuyoruz bitti ama suan sartlar boyle oldugu icin bosanamyoruz cocugum felan yok ona sukrediyorum ama icim bunalyo daraliyorum onu seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum kafam cok karisik konduramiyorum yediremiyorum ama bittim cok yoruldum bir hobi edinmek istiyorum esimi sevmiyorum ama kendimi hic iyi hissetmiyorum piskolojik olarak coktum yardima ihtiyacim var

Kendi aileniz yok mu? Neden boşanamiyorsunuz anlamadım ..

Kötü zamanlardan geçmişsiniz.. Şükredin ve kendinize yeni bir sayfa açın kafanızı dağıtacağınız mutlu olacağınız şeyleri yapmaya çalışın süreç zor atlatmak kolay değil ama en azından kendinize gelmeyi başaracaksınız !

Şu anlattıklarınızdan sonra sizce sevip sevmemenizin bir önemi var mı?
Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?

Sizi aldatan bir erkek müsvettesine karşı bir gram dahi sevgi besliyorsanız o sevgiyi bıçak gibi kesin atın, lütfen..

Kötü zamanlardan geçmişsiniz.. Şükredin ve kendinize yeni bir sayfa açın kafanızı dağıtacağınız mutlu olacağınız şeyleri yapmaya çalışın süreç zor atlatmak kolay değil ama en azından kendinize gelmeyi başaracaksınız !
Gercekten cok zor guclu durmaya calsyorum fakat ne yapablrim bu surecte yardima ihtiyacm var

öyle bir yazmışsınız ki sanki ozur dilese bir daha yapmayacgm dese barışacak gibi duruyorsunuz?

mutlaka seviyosunuzdur ama bu sevgi size değer katmıyo maalesef. önemli olan size değer vermesiydi ama vermemiş. kendinizi değersiz hissetiren biriyle de devam etmemeli zaten. emin olun bu hayatta değer görmek, kıymet verilmek sevmekten çok daha önemli. ne hali varsa görsün! sizin de karşınıza gerçekten değer veren iyi kalpli insanlar çıksın.

öyle bir yazmışsınız ki sanki ozur dilese bir daha yapmayacgm dese barışacak gibi duruyorsunuz?
Sadece kafam cok karisik olmycak duaya amin dememeyo ogrendim ama duygularim kafam cok karisik sadece suan hic iyi bir piskolojim yok affedermyim affetmezmiyim inanin bilmiyorum ama affetmem sanrm ne yapcagmi bilmiyorum sadece unutmak istiyorum cok sevdm ama sokup atamyprum yasananlari cok tukendim yoruldum bidaha barismam cunku ayni seyleri yasamk istemiyorum

mutlaka seviyosunuzdur ama bu sevgi size değer katmıyo maalesef. önemli olan size değer vermesiydi ama vermemiş. kendinizi değersiz hissetiren biriyle de devam etmemeli zaten. emin olun bu hayatta değer görmek, kıymet verilmek sevmekten çok daha önemli. ne hali varsa görsün! sizin de karşınıza gerçekten değer veren iyi kalpli insanlar çıksın.
Saolun dogru diyorsunuz ben bittim zaten tuketti beni olmayinca olmuyo emek vermedi hic bi zaman hep ayrlmak istedi dn sonjnda oldu ostedgi

Sadece kafam cok karisik olmycak duaya amin dememeyo ogrendim ama duygularim kafam cok karisik sadece suan hic iyi bir piskolojim yok affedermyim affetmezmiyim inanin bilmiyorum ama affetmem sanrm ne yapcagmi bilmiyorum sadece unutmak istiyorum cok sevdm ama sokup atamyprum yasananlari cok tukendim yoruldum bidaha barismam cunku ayni seyleri yasamk istemiyorum
Bu kafa karışıklığında bence sakın görüşme. Çünkü sende ben barışma potansiyeli Sezdim.! Boşanıp hayatına bakacaksın ilk zamanlar zor olabilir ama sonrasında iyi ki diyeceksin. Sakın ama sakın seni küçük düşürmüş bir adamı sevmeye affetmeye kalkma !

Bu kafa karışıklığında bence sakın görüşme. Çünkü sende ben barışma potansiyeli Sezdim.! Boşanıp hayatına bakacaksın ilk zamanlar zor olabilir ama sonrasında iyi ki diyeceksin. Sakın ama sakın seni küçük düşürmüş bir adamı sevmeye affetmeye kalkma !
Hep baristim zaten gel dedi geldim git dedi gittim kulla gibi oynatti sevgimi kullandi beni kullandi resmen ama artik cocuk oyuncagi degil sonucta kac kere yasadik bu durumu

Hep baristim zaten gel dedi geldim git dedi gittim kulla gibi oynatti sevgimi kullandi beni kullandi resmen ama artik cocuk oyuncagi degil sonucta kac kere yasadik bu durumu
İlk yaşadığınız zaman kesip atmayı bilmemissin işte... Dava ne zaman ?

Saolun dogru diyorsunuz ben bittim zaten tuketti beni olmayinca olmuyo emek vermedi hic bi zaman hep ayrlmak istedi dn sonjnda oldu ostedgi
haketmemiş sevginizi ne diyeyim. bir gün pişman olur ama iş işten geçer. ödetin ona borcunu ve gömün gitsin.

Kocam dediğin adamın başkasıyla birlikte olduğunu öğrenmek kolay bi psikiloji değildir. Ama merak etme geçecek.. Sen dik dur sakın dönme o kocaya bugünleride unutcaksın..

Back
X