eşimden ayriliyorum

ebetly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
133
29
123
36
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık bir evliliğim sona eriyor.Bir yandan mutluyum çünkü eşime karşı içimde duygu kalmadı diğer yandan mutsuzum çünkü 4 yaşında bir kızım var ve ben de 26 yaşındayım.İlk senelerimiz hatta kızım doğduktan sonraki 2 senemiz güzel geçti ne oldu ise ben çocuk istemeye başlayınca oldu.eşimle aramda 17 yaş var.eşim ilk teklif ettiğim zaman istemedi ve arkasından çok tartıştık derken ben fazla dillendirmedim.Aile büyükleri girdi araya vs.ikna olmadı.sonra arkasından düzensiz adet girme derken sonunda pko sendromu geçirdim ve dr mantıklı olarak hamile kalmami önerdi..ilklerde çok ağladım.eşim bana destek oluyordu güya hatta 1 sene ugrasin arkasından aşılama ya gidelim derken.eşim ters hamle yaptı ve ben onu zorluyor musum gibi imalar yaparak istemedi.benim zaten ilaçlardan dolayi cinsel konuda isteğim kalmamıştı bu da son nokta oldu ve psikolojim alt üst oldu..eşimi görünce düşman görüyor musum gibi oldum anlayacağınız hersey bitti.Ben o kadar dil döktüm ki ne dediysem ikna edemedim ve bana oturmayan taslarimiz var vs vs bir sürü gereksiz bahaneler yarattı ve ben en son artık evi terk ettim.avukatimizda hazır.bende hazırım.boşanan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi..Bu anlaşmalı boşanma sürecinde ev ve arabanın borcu bitmedigi halde manevi tazminatta alabiliyor muyuz öğrenmek isterim Teşekkürler

17 yas cok cok fazla. Kacinilmaz olmus olaylar. Arada bu kadar yas olunca, ciftler birbirlerini hic ama hic anlayamiyorlar. Kusak catismasi gibi. Gecmis olsun. Dilerim daha mutlu, guzel gunleriniz olur kizinizla.

1 tane cocugunuz varmis zaten neden taslar yerine oturmadi diyor ki?
2. Cocuga mi hazir hissetmiyor?
Bosanmak icin tek sebebiniz buysa bir orta yol bulmaya calisin.
Arada cocugunuzda var, hakkinizda hayirlisi..

Bence ikinci çocuğu istememiş ve bundan dolayı tepkisini dile getirmiş. Aileleri niye devreye sokuyorsunuz ki onı anlamıyorum? Çocuk sizin karar sizin. Ve bir tane evladınız varmış zaten istemeyedebilir,tekrar bir sorumluluk şuan için ağır gelmiş olabilir. Anlayışla karşılamanız gerekirdi..

Merhaba,
2. bir cocuk için neden bu kadar direttiniz bu kadar kısa sürede?
öte yandan bu kararı aileler neden bildi, sizce adamı istemediği bişeye bu kadar zorlamak insancıl geliyormu? Bana gelmiyorda.
ve pko hastalarının neden hamıle kalması gerekıyor tıbbı olarak merak ettim?
ve siz 2. bır cocugu esınızden ayrılınca hemen yapabıleceksenız ayrılın desteklerız ama ? anladıgınızı umuyorum

17 yaş çok fazla
1 çocuk varken uyuşmayan neymiş
2.çocuk için fazla diretmek hele de ailelere kadar duyurmak hoş değil, özel şeyler özel kalmalı
Ama eşin bahane arıyormuş gibi, sırf bu sebepten uyuşmadık denmez belki başka rahatsızlıkları da vardır bu evlilikte
Sen evi terk etmekle iyi yapmamışsın, hatalı olan gitmeli ya da boşanma başvurusu olmadan kaleyi terk etmemek lazım 'kaçtı gitti' diyebilir vs. yani

Back
X