- 29 Mayıs 2010
- 133
- 29
- 123
- 36
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık bir evliliğim sona eriyor.Bir yandan mutluyum çünkü eşime karşı içimde duygu kalmadı diğer yandan mutsuzum çünkü 4 yaşında bir kızım var ve ben de 26 yaşındayım.İlk senelerimiz hatta kızım doğduktan sonraki 2 senemiz güzel geçti ne oldu ise ben çocuk istemeye başlayınca oldu.eşimle aramda 17 yaş var.eşim ilk teklif ettiğim zaman istemedi ve arkasından çok tartıştık derken ben fazla dillendirmedim.Aile büyükleri girdi araya vs.ikna olmadı.sonra arkasından düzensiz adet girme derken sonunda pko sendromu geçirdim ve dr mantıklı olarak hamile kalmami önerdi..ilklerde çok ağladım.eşim bana destek oluyordu güya hatta 1 sene ugrasin arkasından aşılama ya gidelim derken.eşim ters hamle yaptı ve ben onu zorluyor musum gibi imalar yaparak istemedi.benim zaten ilaçlardan dolayi cinsel konuda isteğim kalmamıştı bu da son nokta oldu ve psikolojim alt üst oldu..eşimi görünce düşman görüyor musum gibi oldum anlayacağınız hersey bitti.Ben o kadar dil döktüm ki ne dediysem ikna edemedim ve bana oturmayan taslarimiz var vs vs bir sürü gereksiz bahaneler yarattı ve ben en son artık evi terk ettim.avukatimizda hazır.bende hazırım.boşanan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi..Bu anlaşmalı boşanma sürecinde ev ve arabanın borcu bitmedigi halde manevi tazminatta alabiliyor muyuz öğrenmek isterim Teşekkürler