Eşimden ayrılmak üzereyim :(

Her boşanma konusunda;

1- Bu sorunlu evliliğe 1./2./3. Çocuk neden?
2- Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Arkadaşlar,konu sahipleri bunları zaten her gün/gece sürekli düşünüyor. Yapmayın.
Allah yardım etsin yazsanız daha makbule geçer eminim. Ben okurken bile “yine mi yaa” diyorum.
Inanın korunmasına rağmen hamile kalanlar tanıyorum ben 3 yıl korunduk ilk düşükten sonra ikinci bebeğime ilk deneyisimde hamile kalmıştım 5 yıl da sürekli korunmadik ama hamile de kalmadım yani doğum ölüm nikah değişmiyor bence
Tüm üyeleri genellemek istemem ama bazı üyeler sırf hayattan hırsını alabilmek için konu sahibine yükleniyor hayat şartlar standartlar eğitim seviyesi çevre yapısı bir çok faktörü göz önünde bulundurarak yorum yapılmalı ve yangına körükle gidilmemeli diye düşünüyorum konuya bakarsın tarzına yaşam standartına uymuyorsa yazmaz geçersin bdv evet onemli bir topik ama sanki amacından saptı gibi .Daha çok konu sahibini linç veya fake konularla dolu

Son düzenleme:
Eşimle ikimizin arasında asla sorun yok biz iyi anlaşıyoruz bu yüzden bebeğim olsun istedim. Eşimden yana şikayetim yok tek sorun babası ve eşimin ayrı bi eve maddi korkular yüzünden çıkmaması çıkmıcam da demiyo ama ben o kadar bıktım ki bi an önce çıkalım istiyorum. Benide bebeğide istiyor ama işler karışık. O yüzden ikinci çocuğu niye yaptın gibi şeyler söylemeyin arkadaşlar eşimle şahsı sorunumuz yok. Ne olursa olsun özel hayatımıza yansıtmıyoruz yoksa daha farklı şeyler olur ..

Back
X