Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

ee zaten bu sebepten boşanacak halleri yok. tabiki barışacaklar. ama soru sormak başka bişey.kafada kurup kurup iş yerindeki adama msj atmak üsüne akşam konuyu tekrar açmak başka birşey
Siz hiç yapmadınız mı ?Her kadın illaki 3 sefer 5 sefer yapmıştır diye tahmin ediyorum.
Suçlamak çok yersiz.

niye arasın ki kızını. Allah'ım bu tür insanları anlamıyorum kendisi ile uğraşmayan kayınvalide var ve resmen sorun çıkarmaya çalışıyor ve eşini annesine karşı doldurmaya çalışıyor. benimki de sürekli peşimde tam tersi bi başımdan gitse kurtulsam başka bişi istemem

niye arasın ki kızını. Allah'ım bu tür insanları anlamıyorum kendisi ile uğraşmayan kayınvalide var ve resmen sorun çıkarmaya çalışıyor ve eşini annesine karşı doldurmaya çalışıyor. benimki de sürekli peşimde tam tersi bi başımdan gitse kurtulsam başka bişi istemem

işte bu yüzden sizden birşey olmaz maalesef.sorunları başınızdan atmakla olmaz bu işler.
ileride çocuklarınızada böyle öğretrseniz vay halinize.
çocuk anadan babadan ne gorurse onu yapar.Ama lafa gelince herkes birer iyilik meleği birlik olsun sayygı sevgi olsun dimi?
Öyle olmuyor işte...Kkonu sahibi hiçte eşini doldurmaya çalışmamış.Önce bir beyin süzgecimizden geçirip dosdoğru okuyalım.

Off nede büyütmussunuz ne var bunda bnim kizimin ilk dogum günüydü arayan olmadi bir ay boyunca soran olmadi hic yoktan kendinize malzeme çıkarmayin böyle seyleride dert etmeyin

Aramamışsa aramamış !
sizde fırsat beklemiş ve kadının açığını arayarak eşinizi doldurmuşsunuz
Çok ayıp yani ,kadın tatile gitmiş bırakın gönlünce gezsin dursun
belki oda sizin aramanızı bekledi
Siz arayıp babaannesi kızım seni çok özledi sesini duymak istiyor deseydiniz!

Aramamışsa aramamış !
sizde fırsat beklemiş ve kadının açığını arayarak eşinizi doldurmuşsunuz
Çok ayıp yani ,kadın tatile gitmiş bırakın gönlünce gezsin dursun
belki oda sizin aramanızı bekledi
Siz arayıp babaannesi kızım seni çok özledi sesini duymak istiyor deseydiniz!

Ne kadar konuya balıklama atlayan insanlarısnız.Ben çok takıldım bu konuta zaten böyle yorum yapanlarada takılmıyor değilim.
Kadın bas bas bağırıyor biz gittiğinden beri çok aradık diye hay allah ya bir siz göremediniz.önce eski sayfaları bir okuyun ya.

Ne kadar konuya balıklama atlayan insanlarısnız.Ben çok takıldım bu konuta zaten böyle yorum yapanlarada takılmıyor değilim.
Kadın bas bas bağırıyor biz gittiğinden beri çok aradık diye hay allah ya bir siz göremediniz.önce eski sayfaları bir okuyun ya.

Ozaman konunun başında yazması gerekir 29 SAYFA OLMUŞ.Hangi birini okuyalım !
Sizde direk balıklama atlayıp benim yorumuma cevap verdiğiniz gibi !

Ozaman konunun başında yazması gerekir 29 SAYFA OLMUŞ.Hangi birini okuyalım !
Sizde direk balıklama atlayıp benim yorumuma cevap verdiğiniz gibi !
Yok balıklama atlamadım.Direkt olarak yazdım.Balıklama buna denmez!

Balıklamanın ne olduğunu sizden öğrenecek değilim.
Yorumlarınızı kendinize saklayın
Rahatsız olduysanız okumazsınız yorumumu olur biter.
İnsanları yargılamadan da bir insanı kırmak sizin haddinize değil.
Herkes aklı başında insanlar.Herkes düzgün cevaplar verirse mantık çerçevesinde kimse kimseyi üzmemiş olur.

işte bu yüzden sizden birşey olmaz maalesef.sorunları başınızdan atmakla olmaz bu işler.
ileride çocuklarınızada böyle öğretrseniz vay halinize.
çocuk anadan babadan ne gorurse onu yapar.Ama lafa gelince herkes birer iyilik meleği birlik olsun sayygı sevgi olsun dimi?
Öyle olmuyor işte...Kkonu sahibi hiçte eşini doldurmaya çalışmamış.Önce bir beyin süzgecimizden geçirip dosdoğru okuyalım.

gayet de doldurma bu. adam annesi hakkında konuşmak istemeidği halde konuyu 2 kere açmak nedir ya arkasından konuşmak istiyor ya da gidip annesine hesap sorsun istiyor. madem o kayınvalidesi, annesi yerine koysun kendi sorsun. inşallah sizin de benimki gibi bir kayınvalideniz olmaz. kimsenin de başına gelmesini istemem böyle bir durumu. erkek annesi adayıyım büyük konuşmayayım ama çocuğumun mutlu olması benim mutlu olmamdan daha önemli. gelinimi rakibim olarak görüp niye her gün aramadı, gelmedi diye huzur bozacağımı sanmıyorum çocuklarıma da bunu öğreteceğim evet.

siz de kendi çocuklarınızı bildiğiniz gibi yetiştirin başkalarının anneliğine karışmayın.

İnsanları yargılamadan da bir insanı kırmak sizin haddinize değil.
Herkes aklı başında insanlar.Herkes düzgün cevaplar verirse mantık çerçevesinde kimse kimseyi üzmemiş olur.

BU benim fikrim size soracak değilim ne yazacağımı
Ve benim fikrimce şuan konu sahibinin kv sine karşı takındığı tutum yanlış
Eşi konuyu kapatmasına rağmen tekrar açması ilişkisinde kopukluğa sonrasında birbirlerini artık dinlememye neden olur.
Şİmdi buradan konu sahibi gerçekten çok haklısın alkış mı dememi beklediniz anlamadım !
Bana göre tutumu yanlış ve yanlış olan bir şey ne ise fikir sormuşsa buraya da yazıyorsa yazarım.
Burada ban yemek istemediğimden konuyu uzatmayacağım
Belliki sizin canınız istemiş her yoruma saldırdığınız gibi
Ama üzgünüm sizinle uğraşamıyacağım.

gayet de doldurma bu. adam annesi hakkında konuşmak istemeidği halde konuyu 2 kere açmak nedir ya arkasından konuşmak istiyor ya da gidip annesine hesap sorsun istiyor. madem o kayınvalidesi, annesi yerine koysun kendi sorsun. inşallah sizin de benimki gibi bir kayınvalideniz olmaz. kimsenin de başına gelmesini istemem böyle bir durumu. erkek annesi adayıyım büyük konuşmayayım ama çocuğumun mutlu olması benim mutlu olmamdan daha önemli. gelinimi rakibim olarak görüp niye her gün aramadı, gelmedi diye huzur bozacağımı sanmıyorum çocuklarıma da bunu öğreteceğim evet.

siz de kendi çocuklarınızı bildiğiniz gibi yetiştirin başkalarının anneliğine karışmayın.
Yargısız infaz denir buna.
konu sahibinin önceki konularnıda okudum bir açıp bakın bence.O sizden daha fazla çekmiiş kaynanasından ayyy evlerden ırak.
Ve hala kaynanasını düşünüyor ediyorsa bu kadın onun ben alnından öperim valla ne güzel yetiştirilmiş.
Kin beslemiyor.Burda ki çoğu hatuna yapılsa bu tür olaylar o gelınler gebertir o kaynanayı :)

Arkadaş biz diyoruz aman uzak olsunlar, bazıları da aramadı sormadı diyor. Şimdi gariplik bende mi :KK14:

Çok teşekkür ederim.İnanın okadar yorumdan sonra kendismi bedbaht çaresiz çok kötü bir durumda hissettim.Sanki küfür ettim iftira atmışımda bu muameleyi hak etmişim gibi bir durum oluştu.
Dün kayınvalidemle konuştum.
Sağolsun anlayışlıdır.Laf arasında baktım onun açacağı yok ki ben çekinmem yanlışım varsa da ben böyle böyle yaotım derim.
Ben ona dedim;ya sizin hakkınızda konuşuyoduk birbirimizi arayan soran insanlarız neden aramadılar kızımı hiç mi özlemediler dedikten hemen sonra eşim seni aradı dedim.Aynen kayınvalidemin tavrı bu oldu

---Aman deli mi be o kazık kadar adam herşey 3.kişiye mi hemen anlatılırmış.Nedemişsin ki sen?

Dedim ay anneee Allah razı olsun kendimi suçlu hissettim dedim.
Neden hissediyormuşsun ver bakiiyim bizim deli oğlanı dedi oğluyka konuştu kalayladı herhalde.

Yüreğime su serpildi.

Olumlu da olumsuz da yorum gelecek elbet..Bu değişmez bir kuraldır..Hatta bazıları tetikte bekler ille negatif bir şeyler yazmak için..O yüzden sen oku hepsini tabiki ama her iki düşünceden de alman gerekeni al yorumlardan..
Ayrıca aranızda geçen konuşma içinde,kayınvalidenin bu güzel tavrı içinde sevindim..

Birincisi erkekler bu tarz konuşmaları sevmezler. O nerden bilsin annesinin neden aramadığını. En sevmedigim şey kiminle derdin varsa ona soracaksın. Soramiyosan da susacaksin.
İkincisi eşiniz de hata yapmış ama sakın sessiz de olsalar erkekler anlık farklı tepkiler gösterebiliyorlar.
Tabiki dertleseceksiniz ama sizinki DERT değil emin olun.

Ne alakası var kadın bir soru sormuş.
Belli ki siz kadınlar kocalarınıza birşey sormaya çekinen insanlarsınız.
Hatun bir soru sormuş ne var bunda nerede burda bir kötülük görüyorsunuz?

eşi bas bayağı hata yapmış sonlara doğru bayanın yorumlarına bakarsanız herşeyi halletmişler hatta kaynanası da gelinin yanından olmuş.
Bben hiç bir hata göremedim...
Niye 2. Üyelik aldınız morwenfb morwenfb ? Ban süreniz uzayacak bu sebeple.

keşke şu kaynanalar gbi siyasetçi olabilsek. baştan yanlış yapmışın. ilk olarak eşine "çock babannesni sorup duruyo özledi heralde hç aramadıda. nie aramadıki acaba " dicektin ve olanları uzaktan izlicektin .
ama sudan sebepten eşinle problem olmş.. başka şeyler yoksa çokta şeetmemek lazm :KK49: bi arkadaşmda hergün torununu sormaya arıyor die şikayetçi kaynvalidesnden. yaranamıyolar mı ne :dondurma:

Back
X