Eşimden bıktım artık

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
merhaba kızlar
benim derdim eşimin gamsızlığı.eşimle meslektaşız 4 aylık da bir bebeğimiz var eşim beni ve kızımı seviyor biliyorum ama istiyorki hiçbir işe el sürmesin,önüne gelsin çayı kahvesi o internette sörf yapsın
kibarca söylüyorum yardım edermisin diye duymamamızlıktan geliyor sert söylüyorum bana hükmetmeye çalışıyosun diyor söylenince dırdır yapıyo oluyrm,annesi bekarken böyle alıştırmış şidide sürekli annesigile gitmek istiyor orda rahat ediyormuş
sosyal hayat yok sürekli oyun oynuyor cinselliğe gelince hergün istiyor yorgun olmuyor yardım istesem yorgunum
kv hanımında etkisi var sürekli ben beceriksizmişim kendi şöyle böyle yaparmış halbuki herşeyi kpe yaptırır
haftada 1 kadın tuttum ama bebek ev yoruluyrm bir de yaptığım yemeği beğenmiyor
ben dışa dönük bir insandım gezerdim şimdi ya evdeyiz ya annesigilde.yoruldum artık iş hayatım zaten sıkıntılı çocuğu uyutma kavgası verdik şimdi sen uyut yok sen uyut
ne yapayım bilmiyorum

Eşiniz kişilik itibarıyla ev işlerine yardım etmek derdinde değil bence. Sizde çok zorlamayın zorladılar uzaklaşır çünkü sizden, annesini arar hep, ona gitmek ister.
Kaynananizla rekabete girmenizi gerek yok, onun gibi 30 senelik ev hanimi değilsiniz sonuçta. Sizi o da yetistirmeyi ki yemeklerinuz aynı olan. Ki anne kızın bile ev düzenleri, el lezzetleri farklı oluyor.

Anneler erkekleri böyle yetiştiriyor..
Bize de çekmek kalıyor.
Eşime diyorum, oğlumu senin gibi yetiştirmeyeceğim..
Misal, yemek seçmeyecek, her şeyi yiyecek..
Yemek seçen adam da zor..
Ne pişireceğini şaşırıyor insan..
Ben alıştırıyorum, orası ayrı tabi:)

Yardımcı olmayan eş de ayrı dert.
Işten döndüklerinde yerlerinden kalkmaya halleri olmuyorken bizden hergün yemek bekleyebiliyorlar..
Erkekler paşadır, böyle yetiştirilirler.
Hatayı eşlerde değil annelerinde babalarında aramak lazım.
Babalar da çok etkili..

hangi oyunu oynuyor? benim eşim de sürekli pes oynuyor. ama karışmıyorum çünkü mutlu oluyor. ama ev işlerinde yardımcı olması gerekir tabiki.

ben çalışmıyorum ama çalışsamda durum değişmez eşim çok tembel işten gelince yerinden kıpırdamaz suyunu dahi çoğu zaman ben getiririm kahvesi çayı ayağına gelir zaten kıyafetlerini toplamaz gelişi güzel sağa sola koyar kendi çay ve suyunu alsa ben ev işinden sayıcam ama yok k.v böyle alıştırmış eşimin kardeşide böyle bu adamlar annelerinin eseri yapacak bişey yok yarın bi gün bebeğim olsa seninle böyle ilgilenemem diyorsun yaparsın yaparsın diyor yani tembellik kanına işlemiş seninki de değişmez sanmıyorum.erkekler çok bencil onunda etkisi var tabi.

Son düzenleme:
ne yapmalıyım bilmiyorum uykuya çok düşkün 2 saat uğraşıyrm uyandırmak için yine bana annesine yaptığı nazı yapamıyor,insan birlikte olmak paylaşmak istiyor ben salonda kızımla oturuyrm o odasında pes mi ne onu oynuyor sohbet yok bişey yok tamam bana sadık evinebağlı ama odun gibi tabiri caizse

senin yerinde olsam işten çıkar
paşa paşa evde oturur kızınla gezer gün günü ederim
beyfendide çalışsın dursun madem
yardımı yoksa evi geçindirsin

Büyüklerin hatası. Erkek çocuklarını böyle alıştırmamak lazım. Herkes kendi sorumluluğunu bilmeli. Zor ne desem bilemedim ...

Bence erkekler bencil değil, kızmayında bir laf var sırtımızı eğersek binen çok olur diye...

Ben ne erkekler biliyorum, eşi gelmeden salata yapıp masayı hazırlayan. annesi böyle büyütmüş sizde kabullenmişsiniz. her erkek böyle değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…