• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden boşanmak istiyorum

Boşanma davası açılırken erkeğin evden gitmesi ve aylık tedbir nafakası isteminde bulunuluyor diye biliyorum hatta avukatıda baro ayarlıyor ama muhtardan fakirlik belgesi mi ne lazımdı. Yalnız türkiyede erkekler çok tehlikeli başka şehire gidip izini kaybettirdiği halde yıllar sonra öldürülen kadınlar var onu geçtim birde boşandıktan sonra nafaka yetecek mi çalışabilecek misiniz?
 
Mesleğim yok ama ömür geçmiyor sevmeyince soğudum
Bacım özel çocuğun varmış,işin yokmuş ,sen sevmeyince falan diyorsun..Sevgi şu durumda aradığın şey olmaması gerek...Tamam adam gitti,boşanmayı kabul etti diyelim,seni nasıl bir hayat bekliyor olacak acaba,anlatır mısın?Barınma ihtiyacı,geçinme ihtiyacın karşılanacak mı?senin özel çocukla çalışma imkanın olacak mı?
 
çocuklarını al git
ne yapabilir ki en fazla boşanma
ayrı yaşadığınız süreler dolunca zaten boşanacaksınız
 
Back
X