- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Bakin herkes fikrini soylemekte ozgurdur,bende sizde fikirlerimizi soyledik inanin amacim polemik yaratmak degil..Komiksiniz gerçekten. Gitsin başka kadınlar üstünde deneyip uzmanlaşıp öyle gelsin daha iyi olur aslında di mi? 25 yaşında bi gençten bahsediyoruz. Yüzde 99 ihtimalle Eşi ya ilk partneri yada ikinci üçüncü en fazla. Ilk yapılan uygulamalara deneme denir. Siz ilk defa bir yemeği yapmayı deneyip eşinize yedirdiğinizde deneme tahtası mı yapmış olıyorsunuz onu? Konudaki muhattabınızın da ben olduğumu sanmıyorum. Konu sahibi için işe yarar bi öneriniz varsa ona yazın. Bana laf sokma çabanızdan daha ötesini görmüyorum mesajlarınızda. Çocuk gibi şu da geldi aklıma şunu da söyleyeyim. Kaplan diyeyim, vahşi diyeyim, erkek üye diyeyim filan. Çok komik
Ciftler "rizasi"oldugu muddetce istediklerini de denerler buna lafim yok..ben soguk dus olayina takildigimdan size o yorumu yaptim, deneme amacli bile olsa esine soguk dus altinda zorlamayla iliskiye girmemesi gerek bunu belirttim..tesekkur ederim ayrica vakit ayirip cvp verdiginiz icin sevgiler..