arkadaslar belki daha önce konumu okuyanlar olmustur. okumayanlar icin kisa bir özet geceyim. esim gecmisimi unutamayip sürekli önüme sürüyor. eski sevgililerimi arastiriyor ve hep bana sen söyleydin böyleydin diyor. bir süredir iyidik. gercekten yavas yavas hersey düzeliyor sandim. bize inandim. esimi cok seviyorum, o da beni deli gibi seviyor biliyorum ama iste bu kahrolasi erkeklik gururu bize rahat vermiyor. benim eski face'imi acik tutuyor (yani evlenmeden önceki kizlik adimla olan). umudu eskiden takildigim ve ona söylemedigim birilerinin yazmasi ve yüzüme vuracak bir acik bulabilmesi. ben coktandir o sayfaya girmekten vazgecti saniyordum ama öyle degilmis. az önce aradi ve bir erkek ismi söyledi. kendi bilmezin biri arkadaslik yollamis. biliyorsunuz öyle kiz tavlamak icin rastgele arkadaslik yollayan insanlar cok. tanimiyorum öyle birini dedim ama inanmadi, iyice delirdi bagirdi cagirdi. bende tamam yeter aksam isden geldigimde evde olma esyalarimi alip gidecegim sonra da insan gibi ayrilalim dedim. bana ailenin yanina git aksam beni bekle dedi. ailemi alip gelecegim acik acik herkese senin ne mal oldugunu anlatacagim ve bu is bu aksam bitecek dedi. evet benim evlenmeden önce hatalarim oldu ve hepsini biliyordu, yine de kabul etti evlendi. simdi bunlari nasil yapar bana anlamiyorum. hani cok seviyordu? hani sevgisi herseyden güclü ve büyüktü. mesayim bitecek de eve gidecegim diye cok korkuyorum.aksam büyük rezalet cikacak orasi kesin. ne yapacagimi hic bilmiyorum. seytan kac git diyor ama onu yapacak param da gücüm de yok. isim gücüm iyi ve hala borclarimiz var ödemem gereken. güya borclarin hepsini kapatacakmis haftaya... ya böyle biter mi? 3 yildir birlikteyiz, daha tam 1 yil olmadi evlenmemize. o kadar mücadele ettik bunlarla. simdi böyle biter mi? bu kadar seye ragmen hala seviyorum onu. simdi herkes bosver kac kurtul, ailen ne olursa olsun seni zaten birakmaz felan diyecek biliyorum ve bu dogru da. asla birakmazlar ve yine sarip sarmalarlar ama ben bunu kendime yediremiyorum. evet hatalar yaptim, tövbemi ettim ve yolumda dümdüz yürüyorum. bunlari hak etmedigimi düsünüyorum. nolur biri bana mantikli bir akil versin cünkü cildirmak üzereyim!