Esimden cok korkuyorum ama bu sefer gidecegim galiba

yeter82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
181
17
28
Avusturya
arkadaslar belki daha önce konumu okuyanlar olmustur. okumayanlar icin kisa bir özet geceyim. esim gecmisimi unutamayip sürekli önüme sürüyor. eski sevgililerimi arastiriyor ve hep bana sen söyleydin böyleydin diyor. bir süredir iyidik. gercekten yavas yavas hersey düzeliyor sandim. bize inandim. esimi cok seviyorum, o da beni deli gibi seviyor biliyorum ama iste bu kahrolasi erkeklik gururu bize rahat vermiyor. benim eski face'imi acik tutuyor (yani evlenmeden önceki kizlik adimla olan). umudu eskiden takildigim ve ona söylemedigim birilerinin yazmasi ve yüzüme vuracak bir acik bulabilmesi. ben coktandir o sayfaya girmekten vazgecti saniyordum ama öyle degilmis. az önce aradi ve bir erkek ismi söyledi. kendi bilmezin biri arkadaslik yollamis. biliyorsunuz öyle kiz tavlamak icin rastgele arkadaslik yollayan insanlar cok. tanimiyorum öyle birini dedim ama inanmadi, iyice delirdi bagirdi cagirdi. bende tamam yeter aksam isden geldigimde evde olma esyalarimi alip gidecegim sonra da insan gibi ayrilalim dedim. bana ailenin yanina git aksam beni bekle dedi. ailemi alip gelecegim acik acik herkese senin ne mal oldugunu anlatacagim ve bu is bu aksam bitecek dedi. evet benim evlenmeden önce hatalarim oldu ve hepsini biliyordu, yine de kabul etti evlendi. simdi bunlari nasil yapar bana anlamiyorum. hani cok seviyordu? hani sevgisi herseyden güclü ve büyüktü. mesayim bitecek de eve gidecegim diye cok korkuyorum.aksam büyük rezalet cikacak orasi kesin. ne yapacagimi hic bilmiyorum. seytan kac git diyor ama onu yapacak param da gücüm de yok. isim gücüm iyi ve hala borclarimiz var ödemem gereken. güya borclarin hepsini kapatacakmis haftaya... ya böyle biter mi? 3 yildir birlikteyiz, daha tam 1 yil olmadi evlenmemize. o kadar mücadele ettik bunlarla. simdi böyle biter mi? bu kadar seye ragmen hala seviyorum onu. simdi herkes bosver kac kurtul, ailen ne olursa olsun seni zaten birakmaz felan diyecek biliyorum ve bu dogru da. asla birakmazlar ve yine sarip sarmalarlar ama ben bunu kendime yediremiyorum. evet hatalar yaptim, tövbemi ettim ve yolumda dümdüz yürüyorum. bunlari hak etmedigimi düsünüyorum. nolur biri bana mantikli bir akil versin cünkü cildirmak üzereyim!

arkadaslar belki daha önce konumu okuyanlar olmustur. okumayanlar icin kisa bir özet geceyim. esim gecmisimi unutamayip sürekli önüme sürüyor. eski sevgililerimi arastiriyor ve hep bana sen söyleydin böyleydin diyor. bir süredir iyidik. gercekten yavas yavas hersey düzeliyor sandim. bize inandim. esimi cok seviyorum, o da beni deli gibi seviyor biliyorum ama iste bu kahrolasi erkeklik gururu bize rahat vermiyor. benim eski face'imi acik tutuyor (yani evlenmeden önceki kizlik adimla olan). umudu eskiden takildigim ve ona söylemedigim birilerinin yazmasi ve yüzüme vuracak bir acik bulabilmesi. ben coktandir o sayfaya girmekten vazgecti saniyordum ama öyle degilmis. az önce aradi ve bir erkek ismi söyledi. kendi bilmezin biri arkadaslik yollamis. biliyorsunuz öyle kiz tavlamak icin rastgele arkadaslik yollayan insanlar cok. tanimiyorum öyle birini dedim ama inanmadi, iyice delirdi bagirdi cagirdi. bende tamam yeter aksam isden geldigimde evde olma esyalarimi alip gidecegim sonra da insan gibi ayrilalim dedim. bana ailenin yanina git aksam beni bekle dedi. ailemi alip gelecegim acik acik herkese senin ne mal oldugunu anlatacagim ve bu is bu aksam bitecek dedi. evet benim evlenmeden önce hatalarim oldu ve hepsini biliyordu, yine de kabul etti evlendi. simdi bunlari nasil yapar bana anlamiyorum. hani cok seviyordu? hani sevgisi herseyden güclü ve büyüktü. mesayim bitecek de eve gidecegim diye cok korkuyorum.aksam büyük rezalet cikacak orasi kesin. ne yapacagimi hic bilmiyorum. seytan kac git diyor ama onu yapacak param da gücüm de yok. isim gücüm iyi ve hala borclarimiz var ödemem gereken. güya borclarin hepsini kapatacakmis haftaya... ya böyle biter mi? 3 yildir birlikteyiz, daha tam 1 yil olmadi evlenmemize. o kadar mücadele ettik bunlarla. simdi böyle biter mi? bu kadar seye ragmen hala seviyorum onu. simdi herkes bosver kac kurtul, ailen ne olursa olsun seni zaten birakmaz felan diyecek biliyorum ve bu dogru da. asla birakmazlar ve yine sarip sarmalarlar ama ben bunu kendime yediremiyorum. evet hatalar yaptim, tövbemi ettim ve yolumda dümdüz yürüyorum. bunlari hak etmedigimi düsünüyorum. nolur biri bana mantikli bir akil versin cünkü cildirmak üzereyim!

Çözümü siz de yazmışsınız.
Ruh hastası bir adamla ömür geçmez.
Şimdi değil ama barışmaya kalkışırsanız korkun bence kendisinden.

esinin gercekten seni sevdigine inanmiyorum....gercekten seven adam gunahiyla sevabiyla sever acik aramaz...

Sonuçta herkes ilk sevgilisiyle evlenmiyor eşinin tam olarak kıskandığı eskiden sevgililerin olması mı yoksa onlarla yaşadığın şeyler mi var hazmedemeyeceği.Yinede seni böyle rezil etmeye hiç hakkı yok canım.Konuşarak halledemez misiniz?

Çözümü siz de yazmışsınız.
Ruh hastası bir adamla ömür geçmez.
Şimdi değil ama barışmaya kalkışırsanız korkun bence kendisinden.

en dogrusu ayrilmak biliyorum ama iste aksam ailemle gelip seni herkese rezil edecegim, herseyini anlatacagim demesi beni delirtiyor. yapar biliyorum. ayrilmak icin mi evlendim ben bu adamla? rüya gibi dügünümüz oldu, hep cok mutlu olduk ama bu konular birden aklina gelince olan oluyor. senin gözünde gönlünde hala eskiler var diyor bana. oysa ben hepsi icin pismanim ve hic birini hatirlamak bile istemiyorum. hatalarimi düsündükce kendime kiziyorum ve yakistiramiyorum, cünkü aslinda o hatalari yapacak insan degilim. yaparken bile "sen ne yapiyorsun" dedim kendime ama yine de yaptim. cocuklugum ve gencligim cok yanliz gecti ve her ilgi gösterene kostum. simdi de acisini cekiyorum. artik cok yoruldum. cok ama cok sevdim esimi, hic kimseyi sevmedigim kadar. bunlari bana bunca seyden sonra nasil layik görür hic bilmiyorum. annem mahfolacak aksam beni karsisinda görünce...

aileni niye karıştırıyormuş , ciddenm sorunları var eşinin geçmişini düşündükçe canı yanıyor ve canını yakmak istiyor

e be adam bu kadar takcan kafana evlenmeseydin o zaman , seni de bu kadar üzmezdi en azından

kendi evine gitsen o kadar istiyorsa kendi gitsin aileleri karıştırmanın ne manası var ikiniz evlendiniz eğer ki yürümüyorsa ikiniz sonlandırırsınız olay çıkarmakta neymiş

Sonuçta herkes ilk sevgilisiyle evlenmiyor eşinin tam olarak kıskandığı eskiden sevgililerin olması mı yoksa onlarla yaşadığın şeyler mi var hazmedemeyeceği.Yinede seni böyle rezil etmeye hiç hakkı yok canım.Konuşarak halledemez misiniz?

malesef birlikte oldum onlarla... cok utaniyorum bunun icin ama olan oldu degistiremiyorum ki :(
cok konustuk, restler cektim, esyalarimi topladim iki kere beni kapidan geri cevirdi sarildi ve birakamam seni dedi. ama yine de dönüp dolasip bizi ayni noktaya getiriyor. artik cok yoruldum ve konusmanin hic faydasi yok biliyorum. kac kere git doktora dedim ama onu da kendine yediremiyor. ne anlatayim doktora diyor? senin o**** oldugunu mu? ben bu laflari hep yuttum ama artik ne yapacagimi hic bilmiyorum. bana kalsa gider 2-3 gün hotelde kalir kafami dinlerim ve ona göre karar veririm ama ona da izin vermiyor. illaki ailene gideceksin ve biz de gelecegiz herseyi anlatacagim herkese diyor. delircem!

canım,

insanların evlenmedne önce belli bir sınıra kadar, birbirlerine geçmişi anlatmalarını anlarım. ama bunun dozajının olduğunu düşünüyorum.
evlenmeden önce konuştuklarımız yada konuşulan dinlenir, fakattt evlendikten sonra tek tek kusulur.

sen böyle yapmıştın.
sen şöyle yapmıştın.
sen bunla gezmişssin, bunla vs.vs. gider.

bu da böyle bir örnek.

ama bu hayat böyle geçmez. insan bu kadar paranoyak olurmu.

aileni niye karıştırıyormuş , ciddenm sorunları var eşinin geçmişini düşündükçe canı yanıyor ve canını yakmak istiyor

e be adam bu kadar takcan kafana evlenmeseydin o zaman , seni de bu kadar üzmezdi en azından

kendi evine gitsen o kadar istiyorsa kendi gitsin aileleri karıştırmanın ne manası var ikiniz evlendiniz eğer ki yürümüyorsa ikiniz sonlandırırsınız olay çıkarmakta neymiş

adam olsan beni evden kovmazsin, kendin gidersin dedim ama dinleyen yok! oturdugumuz ev babasinin, benim kalmam zaten dogru olmaz. ama en azindan yeni bir düzen kurana kadar aslinda bana müsade etmesi gerekir. ama o isi cirkeflige vuruyor. ben kayin validemi ve kayin babami aslinda cok seviyorum, onlarin da birdaha asla yüzüne bakamam herseyi ögrenirlerse!

adam olsan beni evden kovmazsin, kendin gidersin dedim ama dinleyen yok! oturdugumuz ev babasinin, benim kalmam zaten dogru olmaz. ama en azindan yeni bir düzen kurana kadar aslinda bana müsade etmesi gerekir. ama o isi cirkeflige vuruyor. ben kayin validemi ve kayin babami aslinda cok seviyorum, onlarin da birdaha asla yüzüne bakamam herseyi ögrenirlerse!

eşin eğer herşeyi ortaya dökerse dönüşü olmnayan yola girdiğinin farkındadır sanırım , çok pişman olucak eğer sinirle öyle birşey yaparsa ama umarım iş işten geçmeden farkına varır , bi arasan sorsan siniri geçmiştir belki, en azından konuşmuşsunuzdur ama yine konuşursunuz akşam başbaşa sakin kafayla

hakikaten çok zor bi durum:44: hala da seviyorum diyorsunuz. ama eşiniz çok yanlış yapıyor sen başta neyin ne olduğunu biliyorsan hala eski defterleri kurcalamayacaksın. bundan sonra ne yaptığın önemli olmalı onun için. bence kendi evine git ve onu orada beklediğini söyle veya sana zarar vermesinden korkuyorsan dışarıda buluşup konuşmayı teklif et. umarım kabul eder. anlat ne düşündüğünü, ne hissettiğini. evlendikten sonra bir hatan olup olmadığını sor ve ona göre her şeyi ardında bıraktığını yaşadıklarının pişmanlığını hissettir kendisine ve sonuç olarak bu senin geçmişin bunu bilerek seninle bi yuva kurmayı kabullendi. dilerim hallolur her şey.

offff bilmiyorum gercekten cok zor.....uzuldugum sey esinle 3 yilda gecirdiginiz zamanda problem olmuyor evleniyorsunuz 1 yildami bunu problem haline getiriyor.....sevgiliyken gozler kor oluyorda evlenincemi aciliyor....

Evlenmeden önce olanları nasıl öğrendi peki eşin?Sen mi anlattın eğer öyleyse keşke huyunu bile bile anlatmasaydın herşeyi.Bilemedim açıkcası zor bir durum.Normalde dürüstlükten yanayım ama erkeklere çok dürüst oluncada böyle canını yakıyorlar

gercekten uzuldum durumunuza,boyle bı adamla ve hergun tedırgın olarak omur gecmez
demıyormusunuz esınıze ben sana herseyı anlattım hata yaptım pısmanım dedım ama sen evlendın benımle sımdı nıye bole yapıyosun dıye,sonucta sız zorlmadnız onu kendı ıstedğı ıle evlendı
pekı oncekı yasadklarnızı aılenız bılıyormu

malesef birlikte oldum onlarla... cok utaniyorum bunun icin ama olan oldu degistiremiyorum ki :(
cok konustuk, restler cektim, esyalarimi topladim iki kere beni kapidan geri cevirdi sarildi ve birakamam seni dedi. ama yine de dönüp dolasip bizi ayni noktaya getiriyor. artik cok yoruldum ve konusmanin hic faydasi yok biliyorum. kac kere git doktora dedim ama onu da kendine yediremiyor. ne anlatayim doktora diyor? senin o**** oldugunu mu? ben bu laflari hep yuttum ama artik ne yapacagimi hic bilmiyorum. bana kalsa gider 2-3 gün hotelde kalir kafami dinlerim ve ona göre karar veririm ama ona da izin vermiyor. illaki ailene gideceksin ve biz de gelecegiz herseyi anlatacagim herkese diyor. delircem!

afedersin ama bu senin değil onun rezilliği olur. evlendiği zaman aklı neredeymiş o zaman niye gidip konuşmamış anlatmamış kimseye susmuş? işte türk erkeğinin örneği acaba o evlenmeden kaç kadınla birlikte olmuş? sen onları suratına çarpmıyorsan o niye ikide bir huzuru bozmaya çalışıyo. bildiğin hasta, ya her şeyi göze alıp ailenin yanına dön evliliğini sonlandır ya da bu hasta düşünceyle ömür boyu uğraşmak zorunda kalacaksın üzgünüm.

daha once kkda bir konu okumustum....kadin 2 yildir evli..evlenmeden once birliktelikleri olmus esi bile bile kabul etmis...esi sorun yapmamis bunu taki kadin cocuk isteyinceye kadar....cocuk esi istemiyor sebebi ise esinin gecmisi.....cocuklarima nasil annelik yapacaksin diyor gecmisinle olmaz diyor...kadinda cocugumuz hicbirzaman olmicaksa ayrilalim diyor adamda bir sartla diyor....bosanma sebebini gecmisini ailene anlatacaksin kimse demesin damadimiz suclu hatalarini ailen bilsinki ilerde beni suclamasin....kadinda bunu ailesine nasil soylicek diye kara kara dusunuyordu....ailesi boyle birseyi kaldiramayacagini soylemisti....sonuc ne oldu bilmiyorum allah yardimcin olsun ne diyeyim....

Zor bir durum ama sen sustukca ezıldıkce ezecek senı
madem sevıyorsun onunda sevdgını ondan ayrılarak anlayabilirsin bırakacaksın ama guclu dur karsısında tamam bende senınle yapamam zaten de bırak gıtsın sevıyorsa zaten geri dönecek ve pişman olacak ama psikolojisi düzelmeden kabul etme
aynı şeylerı bende yasadım sonunda karsısında guclu durarak buldum çözümü Allaha şükür eski konuları hiç açmıyor

en dogrusu ayrilmak biliyorum ama iste aksam ailemle gelip seni herkese rezil edecegim, herseyini anlatacagim demesi beni delirtiyor. yapar biliyorum. ayrilmak icin mi evlendim ben bu adamla? rüya gibi dügünümüz oldu, hep cok mutlu olduk ama bu konular birden aklina gelince olan oluyor. senin gözünde gönlünde hala eskiler var diyor bana. oysa ben hepsi icin pismanim ve hic birini hatirlamak bile istemiyorum. hatalarimi düsündükce kendime kiziyorum ve yakistiramiyorum, cünkü aslinda o hatalari yapacak insan degilim. yaparken bile "sen ne yapiyorsun" dedim kendime ama yine de yaptim. cocuklugum ve gencligim cok yanliz gecti ve her ilgi gösterene kostum. simdi de acisini cekiyorum. artik cok yoruldum. cok ama cok sevdim esimi, hic kimseyi sevmedigim kadar. bunlari bana bunca seyden sonra nasil layik görür hic bilmiyorum. annem mahfolacak aksam beni karsisinda görünce...

Anlatsın.
Erkekliği bu demek ki...
Ben olsam sonuna kadar inkar ederdim.
Karşıma yattığım adamı getirse "tanımıyorum,hayatımda görmedim" derdim.
"Sonra da benden ahlaksız tekliflerde bulundu. (grup seks,anal seks gibi) kabul etmeyince iftira atıyor" derdim, herkesin ortasında.
Hadi bunları da ispatlasın.

2 gözyaşı da döktüm mü; benim ailem bana mı inanır ona mı?
ahahahahayyyy
Dinsizin hakkından imansız gelir demişler!!!

evlenirken kan tahlili , sağlık raporu flan istiyorlar ya , bence erkeklerden de psikolojik yeterlilik raporu tarzında bişey istemeleri lazım.. öküz altında buzağı aramak kocanın yaptığı.. geçmişin değil , şuan ilgilendirir onu.. güven problemin varsa evlenme kardeşim , bi ömür hayatı zindan etmeye ne hakkı var.. çok sinir oldum...

Son düzenleme:
Back
X