Biz eşimle birbirimi severek evlendik flört ederkende yeni evlendiğimiz günlerdede bana olan sevgisi fazlaydı en azından benimkinden. onun bu sevqisi benide kendine baqladı daha çok daha çook sevdim ama sonra herşey değişti o dha ilgisiz oldu ben alıştığım ilgiyi sevgiyi bekledim 6 ay sonra hamile kaldım. hamileliğimn son ayında eşim eski nişanlısını facede aramıe ş onun bununn facesine bakmış hemde ben yanında uyurken ama bulamamış görünce yıkıldım aqlamaktan bitap düştüm diyeyim. sonra affettirdi kendini söz verdi sadece meraktan baktım dedi. öle böle derken 5 ay geçti dün gece geçmişe baktım yne bir arkadaşın arkadaş listesini gözden geçirmiş eski nişanlısının akrabası oluo arkadaşda görünce çıldırdım. önce mesajla aqzıma geleni söyledim sonra ewe geldi baqırdım çaqırdım bide utanmaz haklı gibi üste çıktı kırdı döktü ewde ne varsa ama inanın o kadar soqudumki anlatamam ne yapmalıyım çocuğum olmasa 1 dk durmam akıl verin.
merhaba...
öncelikle cok uzuldum durumuna.Umarım en hayırlı bir sekilde atlatır halledersin..
evlilikten sonra erkekler bir dönemece giriyor, keza bu sevginin artması ya da azalmasından öte, alışkanlıkların değişmesi, yenilenmesi veya sekil degiştirmesiyle alakalı bence.
öncelikle sorum su, esinin evliklten sonra sevgisinin azaldıgını düşünüp, sana olan sevgisi belki artar diye mi hamile olmaya karar verdin?
eger hamileliğinde etken buysa, kadınlar olarak erkeklerde baglayıcı bir farkındalık yaratmak adına yanlıs bir yol. seni hamile, hasta, güçsüz ya da yardıma muhtac bir haldeyken sevmesini isteriz bazen, bunu bir yol olarak görürüz. ama bu yanlıs bir karar olurdu; umarım nedeni bu degildir..
eşinin eskiyi özlediğni düşünmek istemiyorum. Ancak insan kendinde olmayanı sever, ister ve merak edermiş. belki de bu anlık bir merak, onun hayatının nasıl gittiği yönende bir durtu yalnızca. biliyorum, bu gibi durumlarda sinirlerine hakim olmak zordur. Eşine birden celallenmek yerine, al karsına konus. artık ebraber bir hayatınızın oldugunu ve birbirinize karsı sorumluluklarınız oldugunu anlat. bu görüştügün kimselerden, giydiğin kıyafete, gittiğin meakanlara kadar olan tüm degişiklikleri kapsar. bunun amacının yalnızca merak dürtüsüyle kaynaklandıgını anladıgını, ama bu tarz hareketlerin ve merakların evliliğinize zarar verdiğini söyle. sucayıcı olmamaya ve kendini de eleştirmeye calıs. kadınlık vasıflarını ne kadar ve nasıl yaptıgını ona anlat. ona "sen söylesin böylesin" demek yerine ona güçlü oldugunu göster. duygularına hakim oldugna inansın. sonra istersen git agla, bagır, kır, dök. ama onun yanında yapma bunu...
eger sogudunsa ve artık bir sey yapmanın gerek olmadıgına inanmıssan; bunun için enerjin yoksa, yapabileceklerini gör. önceliklerini belirle. fırsatlarını göz onune al ve hayatına yeniden bir yön ver.
umarım her şey güzel olur..:)
çok güzel anlamış ve anlatmışsın derdime ortak olduğun için teşekkür ederim dediklerini bizzat uygulayacagım
Biz eşimle birbirimi severek evlendik flört ederkende yeni evlendiğimiz günlerdede bana olan sevgisi fazlaydı en azından benimkinden. onun bu sevqisi benide kendine baqladı daha çok daha çook sevdim ama sonra herşey değişti o dha ilgisiz oldu ben alıştığım ilgiyi sevgiyi bekledim 6 ay sonra hamile kaldım. hamileliğimn son ayında eşim eski nişanlısını facede aramıe ş onun bununn facesine bakmış hemde ben yanında uyurken ama bulamamış görünce yıkıldım aqlamaktan bitap düştüm diyeyim. sonra affettirdi kendini söz verdi sadece meraktan baktım dedi. öle böle derken 5 ay geçti dün gece geçmişe baktım yne bir arkadaşın arkadaş listesini gözden geçirmiş eski nişanlısının akrabası oluo arkadaşda görünce çıldırdım. önce mesajla aqzıma geleni söyledim sonra ewe geldi baqırdım çaqırdım bide utanmaz haklı gibi üste çıktı kırdı döktü ewde ne varsa ama inanın o kadar soqudumki anlatamam ne yapmalıyım çocuğum olmasa 1 dk durmam akıl verin.
Bu facebook geçmişine nasıl bakılıyor Allahını seven söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?