Eşimden çok Sogudum :(

muzderif

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
44
0
16
Bursa
Biz eşimle birbirimi severek evlendik flört ederkende yeni evlendiğimiz günlerdede bana olan sevgisi fazlaydı en azından benimkinden. onun bu sevqisi benide kendine baqladı daha çok daha çook sevdim ama sonra herşey değişti o dha ilgisiz oldu ben alıştığım ilgiyi sevgiyi bekledim 6 ay sonra hamile kaldım. hamileliğimn son ayında eşim eski nişanlısını facede aramıe ş onun bununn facesine bakmış hemde ben yanında uyurken ama bulamamış görünce yıkıldım aqlamaktan bitap düştüm diyeyim. sonra affettirdi kendini söz verdi sadece meraktan baktım dedi. öle böle derken 5 ay geçti dün gece geçmişe baktım yne bir arkadaşın arkadaş listesini gözden geçirmiş eski nişanlısının akrabası oluo arkadaşda görünce çıldırdım. önce mesajla aqzıma geleni söyledim sonra ewe geldi baqırdım çaqırdım bide utanmaz haklı gibi üste çıktı kırdı döktü ewde ne varsa ama inanın o kadar soqudumki anlatamam ne yapmalıyım çocuğum olmasa 1 dk durmam akıl verin. :(

Yapabilirseniz face hesabını kapattırın. Huzurunuzu bozmayın. Değmez. Telefonlarını da karıştırın belli etmeden. Zaten siz az cok anlarsınız ne olup bittiğini. Ama hemen en kötüsünü düşünmeyin derim. Evlendikten sonra fazla ilgi göstermiyor erkekler. Hangi arkadaşımla konuşsam aynı şikayet.. :/ Allah hepimiz için en hayırlısı neyse onu nasip etsin :(

Biz eşimle birbirimi severek evlendik flört ederkende yeni evlendiğimiz günlerdede bana olan sevgisi fazlaydı en azından benimkinden. onun bu sevqisi benide kendine baqladı daha çok daha çook sevdim ama sonra herşey değişti o dha ilgisiz oldu ben alıştığım ilgiyi sevgiyi bekledim 6 ay sonra hamile kaldım. hamileliğimn son ayında eşim eski nişanlısını facede aramıe ş onun bununn facesine bakmış hemde ben yanında uyurken ama bulamamış görünce yıkıldım aqlamaktan bitap düştüm diyeyim. sonra affettirdi kendini söz verdi sadece meraktan baktım dedi. öle böle derken 5 ay geçti dün gece geçmişe baktım yne bir arkadaşın arkadaş listesini gözden geçirmiş eski nişanlısının akrabası oluo arkadaşda görünce çıldırdım. önce mesajla aqzıma geleni söyledim sonra ewe geldi baqırdım çaqırdım bide utanmaz haklı gibi üste çıktı kırdı döktü ewde ne varsa ama inanın o kadar soqudumki anlatamam ne yapmalıyım çocuğum olmasa 1 dk durmam akıl verin. :(

merhaba...
öncelikle cok uzuldum durumuna.Umarım en hayırlı bir sekilde atlatır halledersin..
evlilikten sonra erkekler bir dönemece giriyor, keza bu sevginin artması ya da azalmasından öte, alışkanlıkların değişmesi, yenilenmesi veya sekil degiştirmesiyle alakalı bence.
öncelikle sorum su, esinin evliklten sonra sevgisinin azaldıgını düşünüp, sana olan sevgisi belki artar diye mi hamile olmaya karar verdin?
eger hamileliğinde etken buysa, kadınlar olarak erkeklerde baglayıcı bir farkındalık yaratmak adına yanlıs bir yol. seni hamile, hasta, güçsüz ya da yardıma muhtac bir haldeyken sevmesini isteriz bazen, bunu bir yol olarak görürüz. ama bu yanlıs bir karar olurdu; umarım nedeni bu degildir..

eşinin eskiyi özlediğni düşünmek istemiyorum. Ancak insan kendinde olmayanı sever, ister ve merak edermiş. belki de bu anlık bir merak, onun hayatının nasıl gittiği yönende bir durtu yalnızca. biliyorum, bu gibi durumlarda sinirlerine hakim olmak zordur. Eşine birden celallenmek yerine, al karsına konus. artık ebraber bir hayatınızın oldugunu ve birbirinize karsı sorumluluklarınız oldugunu anlat. bu görüştügün kimselerden, giydiğin kıyafete, gittiğin meakanlara kadar olan tüm degişiklikleri kapsar. bunun amacının yalnızca merak dürtüsüyle kaynaklandıgını anladıgını, ama bu tarz hareketlerin ve merakların evliliğinize zarar verdiğini söyle. sucayıcı olmamaya ve kendini de eleştirmeye calıs. kadınlık vasıflarını ne kadar ve nasıl yaptıgını ona anlat. ona "sen söylesin böylesin" demek yerine ona güçlü oldugunu göster. duygularına hakim oldugna inansın. sonra istersen git agla, bagır, kır, dök. ama onun yanında yapma bunu...

eger sogudunsa ve artık bir sey yapmanın gerek olmadıgına inanmıssan; bunun için enerjin yoksa, yapabileceklerini gör. önceliklerini belirle. fırsatlarını göz onune al ve hayatına yeniden bir yön ver.

umarım her şey güzel olur..:)

merhaba...
öncelikle cok uzuldum durumuna.Umarım en hayırlı bir sekilde atlatır halledersin..
evlilikten sonra erkekler bir dönemece giriyor, keza bu sevginin artması ya da azalmasından öte, alışkanlıkların değişmesi, yenilenmesi veya sekil degiştirmesiyle alakalı bence.
öncelikle sorum su, esinin evliklten sonra sevgisinin azaldıgını düşünüp, sana olan sevgisi belki artar diye mi hamile olmaya karar verdin?
eger hamileliğinde etken buysa, kadınlar olarak erkeklerde baglayıcı bir farkındalık yaratmak adına yanlıs bir yol. seni hamile, hasta, güçsüz ya da yardıma muhtac bir haldeyken sevmesini isteriz bazen, bunu bir yol olarak görürüz. ama bu yanlıs bir karar olurdu; umarım nedeni bu degildir..

eşinin eskiyi özlediğni düşünmek istemiyorum. Ancak insan kendinde olmayanı sever, ister ve merak edermiş. belki de bu anlık bir merak, onun hayatının nasıl gittiği yönende bir durtu yalnızca. biliyorum, bu gibi durumlarda sinirlerine hakim olmak zordur. Eşine birden celallenmek yerine, al karsına konus. artık ebraber bir hayatınızın oldugunu ve birbirinize karsı sorumluluklarınız oldugunu anlat. bu görüştügün kimselerden, giydiğin kıyafete, gittiğin meakanlara kadar olan tüm degişiklikleri kapsar. bunun amacının yalnızca merak dürtüsüyle kaynaklandıgını anladıgını, ama bu tarz hareketlerin ve merakların evliliğinize zarar verdiğini söyle. sucayıcı olmamaya ve kendini de eleştirmeye calıs. kadınlık vasıflarını ne kadar ve nasıl yaptıgını ona anlat. ona "sen söylesin böylesin" demek yerine ona güçlü oldugunu göster. duygularına hakim oldugna inansın. sonra istersen git agla, bagır, kır, dök. ama onun yanında yapma bunu...

eger sogudunsa ve artık bir sey yapmanın gerek olmadıgına inanmıssan; bunun için enerjin yoksa, yapabileceklerini gör. önceliklerini belirle. fırsatlarını göz onune al ve hayatına yeniden bir yön ver.

umarım her şey güzel olur..:)

çok güzel anlamış ve anlatmışsın derdime ortak olduğun için teşekkür ederim dediklerini bizzat uygulayacagım

çok güzel anlamış ve anlatmışsın derdime ortak olduğun için teşekkür ederim dediklerini bizzat uygulayacagım

ne demek, rica ederim. umarım bir işe yarar:)
dediğim gibi sen sakinliğini koru, sana yakışanı yap, sakın ha sakın terbiyeni bozma.

Allah'a dua et, her şey güzel olsun. :)):16:

Valla eşinizin face de eski nişanlısını aratmış olması illa sizi aldattığını göstermiyor...Ben de bir kaç kez eski sevgilimin facesine bakmıştım.Eşim görse kapı önüne koyucak demek ki...Yani insan sırf merakından da bakabiliyor.Ona mesaj yazmadığı sürece ya da bu durum sık sık tekrarlanmadıkça bence boşuna bozmayın huzurunuzu...Eşini karşına al ben de böyle yapsam senin de canın sıkılır lütfen beni anla bunu tekrar etmeyelim de...Umarım karşılıklı konuşarak halledersiniz...

öylesine meraktan bakmıştır, hepimiz dönem dönem eski sevgililere falan bakarız facete, ne yapmış ne etmiş diye. kendinizi boşuna yıpratmayın derim. ama bu bahaneyse ve aranızda başka kopukluklar varsa sakince oturup konuşun, neleri değiştirebileceğinize bakın derim.

Allah aşkına siz nerden biliyorsunuz arattığını, benimde facebookum var ama inanın bilmıyorum , sanırım teknolojiyi geridenn takıp edıyorum:18::18::18: ayrıca böle bi durumun olmasıda kötü olmuş hersey ortada resmen...

Esiniz cok cok ayip ediyor.herkesin gecmisi var ama evlendikten sonra sunger cekilmesi lazim!eski hayatini eski asklarini ozleyen birisinden hayir gelmez size ama belki zamanla olgunlasir umarim aklini basina alir!

Öncelikle cok üzüldüm durumunuza cok zor yaşadıklarınız
Birde hamileliğin etkisi olsa ki cok duygusal olmalısınız ve bence biraz abartmıssınız.
Bak canım erkekler bizim gibi değillerdir.
Bunu bazı kadınlar anlamıyor görmüyor ama öyle.
İLgi konusuna gelince hep aynı ilgi olsa inan bu sefer sende sıkılırdın buraya eşim benimle cok ilgileniyo sıkıdım der gelirdin Biz insanoğlu böyleyiz nankörüz.
Face konusunu da abartmışın Meraktandır gerçekten yani her insan geçmişini merak eder aratır bakar napıyor nerde diye sorgulayabilir bu normal.
Bu durum böyle olduğu için sizde cok üstüne gittiniz için eşinizin tepkiside bu olmuş.
Face konusunu dert etmeyin bence ayrıca öyle sinirle de birşeyler söylemeyin sonra cok pişman olursunuz.
Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler.. bunu yapmayın.
Su an önemli olan sorun olan bence eşinizin Sizi sevip sevmediği.. Bunu da en iyi siz bilirsiniz..
Hayat hep aynı değil ki güzeimm aşk sevgi ilgi aynı olsun..

Oyh böğrüme öküz oturuyor artık bu facebook muhabbetinden. Şimdi "sen yaşamadın bilmezsin acısını ühü" diyenler olacak. Yaşadım efenim. Zamanını hatırlamıyorum ancak çok geçmedi üzerinden. Bir sitede dolaşırken bu facebook'un hareketler dökümü kısmının birçok ayrılığa sebep olduğunu belirten ve nasıl kurcalandığını anlatan bir yazı okumuştum. Merak ettim tabi. Benim herifin facebook'una girdim ki hiç adetim değildir. Baktım aratmış eski eşini de sevgilisini de. Tarihine baktım bir iki ay öncesi. Birlikteydik tabi o dönemde de. Sonra kendi profilime baktım. Tabi o zamana kadar haberim yoktu aramaların görülebildiğinden. Enem ben daha beter durumdayım. Eski sevgilinin arkadaşının sevgilisini bile aratmış görünüyorum. Halbuki o şahsı tanımıyorum bile. Facebook öyle bir illet ki, bir an merak edip bir ismi aratıyorsun. Sonra onun profilinde bir isim daha görüp onu da aratıyorsun. Fotoğraflara yazılanlara bakarken bu zincir devam ediyor...

İnsanız yahu tabi ki merak edip bakıyoruz arada. Ben ilkokul arkadaşlarımı da merak edip arattım. Eski hödüğün babasına da baktım. Bir şey hissettiğimden mi? Hayır sadece basit gereksiz bir meraktan. Ben bu durumdayken adama nasıl sorayım niye arattın diye?

Velhasılı herifime sordum akşam. Hatırladığım kadarıyla diyaloğu da yazayım. Sesli konuşma değil mesajla konuşuldu konu.

-Ühühühü saçımı süpürge ettim ama aldatıldım. Allah bilağnıı virsiğğn.
-Of salak bırak geyiği ne oldu söyle hele.
-Len o facebook'un hali ne. Aramalar falan. Vay be gözümden düştün. Hani cool hallerin? Geçmiş takıntılı ezik seni.
-Ne yapmışım be?
-Sevgililer aranmış.
-Ya bir yürü git.
-Neyse canım ben de arıyorum arada sorun değil.
-Ney?
-Sorun değil diyorum.
-Ondan önce dediğini sordum ney diye?
-Hadi kib aeo bye uff snne be slk.
-...

Neyse adam üste çıktı. Baktı benim aratmamı sindiremeyecek kendi facebookunu kapattı ki böyle bir talepte bulunmamıştım. Sırf ben aratmayayım diye kendini temize çekti çakal. Şimdilerde sanalla pek alakası yok lakin saçma bir şekilde bana müdahale ediyor. Velhasılı takılmayın böyle şeylere. Amaaan zaten uzaya da çıkamadık.

Son düzenleme:
meraktan da aratmış olabilir
ama oturup sakince konuşun bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin
zaten boşanmayı düşünmüyosunuz sanırım

Face bazen cok tehlikeli coook..
Evinizdeki huzuru kaybetmemek adina ya hesaplar kapanacak ya da merak diyip gececeksiniz.

Valla arkadasim, ben senin esinin yaptigini bizzat kendim yaptim.
Eski sevgilimi arattim, hangi akla hizmetle bilmiyorum ama hemde onun faceden.
Cünkü bilmiyodum baktigimi görebildigini. :44:

Bikac defa arattim, sonra Adam artik niye merak ediyosun, arattigini gördüm dedi.:53:
Ben yapsam sen kesin bi dakika durmazdin bosardin dedi.
Yerin dibine girdim,girdim cikasim gelmedi.
Ogün bügün Face elimi sürmem:49:

Sonucta nekadar güzel anlasiriz, severiz birbirimizi yillardir, demem oki, insanlar bazen merakli oluyo iste. :1:

Back
X