Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

zorkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
16
6
1
38
Arkadaslar esimle cok kucuk bi olay yuzunden tartistik..
Esimi ise gulerek ugurladim sakalasarak konusarak cikti kapidan isyerinde ozledim seni falan filan msjlar atti..
Gelince de yuzume bakmadi bes karis suratiyla yanima oturdu. Yemek yedik konusmadi cay yaptim konusmadi..
Neyin var dedim yok bisey dedi.. sabah cok neseliydin dedim herzaman gulcem diye bisey yok dedi
Dogru tabi herzaman gulemezsin ama bisey olmus ki surat asiyosun bi hata mi yaptim dedim biraz sessiz kalmak iyidir dedi.
Bende sinirlendim aksama kadar bi allahin kuluyla konusmuyorum biyere cikmiyorum zaten hamileyim bide sen surat yapiosun bi skntin varsa anlat yoksa sabaha kadar senin kafani boyle s...cem dedim
Baska da bisey dememe kalmadi kalkip bana tokat atti ve kafama vurdu defalarca.
Sonra kalkti gitti yanimdan.

Sonra elim ayagim titredi sen bana hamileyken nasil vurursun deyip itekledim kollarimi morartti dudagim patladi yerde surudugu icin dizim kanadi. Kafaminda uzerine yatamiyorum aciyor.
Sonra ben agladim esyami toplayip gidiyorum dedim defol git Allah senin de bebeginin de belani versin dedi sonra kapiyi uzerimden kilitledi gece yarisi milleti basima toplama diye gondermedi . Uyudu sabah 6 da kalkip cantami hazirliyordum o kucuk cantayi degil buyuk valizini al bidaha bu eve gelme diyerek bagirdi bu defa ben saldirdim sana sormucam ne yapcagimi diye budefa ben onun saclarina yapistim yine siddet uyguladi.. heryerimde morluklar var.
Bebegimin dusuk tehlikesi var kasiklarima kramp giriyor :(
Arkadaslar sorum su bizim evlilimizde aldatma yok
Yalan yok
Eve gec gelme yok
Tartisabilecegimiz hicbi konu yokken biz bu hale geliyoruz
Eski konumda da esimin siddet uyguladigindan bahsetmistim.
Ne yapmaliyim.

Önce polisi ara hemen eve gelirler. Arkasından darp raporunu al. Şikayetçi ol. Sonra dava aç. Bunlar zor birşey değil.

Seni ve karnındakini düşünmeyen adamın yalanı yok yada aldatması yok diye eeee boşamayacak mısın?

Doğmamış bebeğine bile şiddet gösteren adamda vicdan mı olur. Bir de beddua!!!!

Bugün kovan adam, yarın özür dileyince eve döneceksen sus otur o zaman.

Ama bunu yaparsan yanlış yaparsın.

Esimi ise gulerek ugurladim sakalasarak konusarak cikti kapidan isyerinde ozledim seni falan filan msjlar atti..
Gelince de yuzume bakmadi bes karis suratiyla yanima oturdu. Yemek yedik konusmadi cay yaptim konusmadi..
Neyin var dedim yok bisey dedi.. sabah cok neseliydin dedim herzaman gulcem diye bisey yok dedi
Dogru tabi herzaman gulemezsin ama bisey olmus ki surat asiyosun bi hata mi yaptim dedim biraz sessiz kalmak iyidir dedi.
Bende sinirlendim aksama kadar bi allahin kuluyla konusmuyorum biyere cikmiyorum zaten hamileyim bide sen surat yapiosun bi skntin varsa anlat yoksa sabaha kadar senin kafani boyle s...cem dedim

Sonra elim ayagim titredi sen bana hamileyken nasil vurursun deyip itekledim kollarimi morartti dudagim patladi yerde surudugu icin dizim kanadi. Kafaminda uzerine yatamiyorum aciyor.
Sonra ben agladim esyami toplayip gidiyorum dedim defol git Allah senin de bebeginin de belani versin dedi sonra kapiyi uzerimden kilitledi gece yarisi milleti basima toplama diye gondermedi . Uyudu sabah 6 da kalkip cantami hazirliyordum o kucuk cantayi degil buyuk valizini al bidaha bu eve gelme diyerek bagirdi bu defa ben saldirdim sana sormucam ne yapcagimi diye budefa ben onun saclarina yapistim yine siddet uyguladi.. heryerimde morluklar var.
Bebegimin dusuk tehlikesi var kasiklarima kramp giriyor :KK43:
Yalan yok
Eve gec gelme yok
Ne yapmaliyim.
Ne olmussa evden cktnda snra olmus biri yanlis birsy soylemis muhtemel ve konduramadigi birsey buda inanmis

Bebegimin dusuk tehlikesi var kasiklarima kramp giriyor :KK43:
Yalan yok
Eve gec gelme yok
Ne yapmaliyim.
O sondaki ne yapmalıyım sorusu şaka dimi?
Bi de kafa s**mek ????

Ne olmussa evden cktnda snra olmus biri yanlis birsy soylemis muhtemel ve konduramadigi birsey buda inanmis
Sordum oyle bisey yok bunu surekli yapar. Cok iyiykrn mutluyken aniden yuzu duser surat asar bende surekli neyin var diye sorarim sonuc hep boyle biter.

Arkadaşım neden adamin ustune gidiyorsun kafa s.kmek ne demek allah askina??? Tabiki hicbir sey sana siddet gostermesini hakli cikarmaz elleri kirilsin kalk git ailene ac bu adi köpeğe de davayi. Hamile kadina şiddet uygulamis ya suraya bak darp raporu almayi dusunuyosundur umarım

Sordum oyle bisey yok bunu surekli yapar. Cok iyiykrn mutluyken aniden yuzu duser surat asar bende surekli neyin var diye sorarim sonuc hep boyle biter.
Uzuldum canim ya icinde zorla hapsettigi birsey var ozmn onu zorluyan ve ondan mutsuz ve agresif davraniyor eminim ki ck uzgundur suan insALLAH aksam telafi eder cnku bu kadr fevri bundn dolayi olur mutlu gidip mutsuz donmesi anlatamadigi birseyler muhakkak vardir ustelediginz icin o olay yuzundn gelen butun agresifligi sizde uyguluyr bu cok yanls insansinz morlukla atlatcaksnz diye bsy yk caniniza bsy olabilr ALLAH cc korusun sizin gitmenizide istemedigindn uzerinize kitlemis ama tabi sylememis soyluyemez de o pismanligini icinde yasiyor dur tedavi sart anlatamadklri var esinizin bilinc altinda bazen cknca kotulesiyr uzak durun gozu donuyr demek ki

Eşiniz kadar siz de problemlisiniz. Ne demek adamın üstüne atlamak karnınızda bebek varken ? O bebeğe Allah korusun bir zarar gelirse oturur kına yakarsınız eşinizle. Kusura bakmayın ama herkes anne baba olmamalı. Ve de boşanın.

Eşiniz kadar siz de problemlisiniz. Ne demek adamın üstüne atlamak karnınızda bebek varken ? O bebeğe Allah korusun bir zarar gelirse oturur kına yakarsınız eşinizle. Kusura bakmayın ama herkes anne baba olmamalı. Ve de boşanın.
Bebeginden nefret ediyorum diyor senden nefret ediyorum diyor sabah seni cok seviyorum dedin ama diyorum yalan soyledim diyor onun bebegini tasimak istemiyorum :( kendimi salak gibi hissediyorum

öncelikle hemen darp raporu al
boşanmak istemiyorsun belli
adamın düzelmeyeceği de belli Allah sabır versin
darp raporunu unutma
Darp raporu aldigimda sikayetci olmus oluyorum degil mi . Sikayetci olmadan rapor almam mumkun degil mi bosanma mahkemesinde kanit olur

Adam seni de sevmiyor bebeğini de sevmiyor.İki gün sonra af diler ama.Bir kadını kimse dövemez hele hamile bie kadını asla. Gidesin yok gibi belli en azından bi darp raporu al bulunsun elinde ilerde işine yarayacak gibi

Darp raporu aldigimda sikayetci olmus oluyorum degil mi . Sikayetci olmadan rapor almam mumkun degil mi bosanma mahkemesinde kanit olur

darp raporu alırken o an anında polise intikal edilmiyor galiba
tam bilgim yok ama
benim bildiğim raporu alıp polise götürürsen şikayet işlemleri başlıyor
ki rapor önemli alın bence hemen zaman geçirmeden

Adam seni de sevmiyor bebeğini de sevmiyor.İki gün sonra af diler ama.Bir kadını kimse dövemez hele hamile bie kadını asla. Gidesin yok gibi belli en azından bi darp raporu al bulunsun elinde ilerde işine yarayacak gibi
Ailem arkamda degil. Ailem bebek olmasa kabul eder,ama hamilryken degil

Arkadaşın bir önceki konusunu okudum onu da yeni açmış sanırım. Eski nişanlısı sürekli annesine gidip kızınızı her türlü kabul ediyorum diyormuş. Annede bunu söylüyormuş bu durumda bence anneniz boşanmanıza karşı çıkmaz sanırım.

Ailem arkamda degil. Ailem bebek olmasa kabul eder,ama hamilryken degil
Dayak yediğinizi söylediğiniz de bile mi arkanızda olmazlar ama bakınbu doğru değil bu adam zaten bu sebepten rahattır. Nasılsa ailesine gitmiyor hakaret edeyim nasılsa aksam eve döndüğümde burda bunu ben döveyim.. bu adam buna alismis bence. Valiz toplarken dalga geçer gibi büyük al demesi de bu sebepten. Madem aileniz kabul etmiyo siz neden evden ayriliyorsunuz? Eşiniz gitsin

Back
X