Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

bnde hamileyken yerlerde sürüdü eşim büyük kavgalar her yerm morluk içinde gezerdim.
bn affettim boşanmadım birazda ulaşım sorunu vardı ha deyince ewi terk edemiyordum. valizimi topluyodum 2 güne kalmaz affettiriyordu. affettim ve sonuçlarını söyleyim affedersen aynı şeyleri yaşarsın.
eşimle aram ne kdar iyi olsada yaptıklarını içimden çıkaramıyorum. her kavgada yüzüne vuruyorum. hç sebep yokken olnları düşünp ağladğm oluyor. eşim değişti şmdi ama ben çok yıprandım.
senin eşin değişcek mi bilemeyiz imkanın varsa senden özür dileyip yalvarıp inandırmasına müsaade etme ( ben inandm)
Allah yardmcım olsn

bnde hamileyken yerlerde sürüdü eşim büyük kavgalar her yerm morluk içinde gezerdim.
bn affettim boşanmadım birazda ulaşım sorunu vardı ha deyince ewi terk edemiyordum. valizimi topluyodum 2 güne kalmaz affettiriyordu. affettim ve sonuçlarını söyleyim affedersen aynı şeyleri yaşarsın.
eşimle aram ne kdar iyi olsada yaptıklarını içimden çıkaramıyorum. her kavgada yüzüne vuruyorum. hç sebep yokken olnları düşünp ağladğm oluyor. eşim değişti şmdi ama ben çok yıprandım.
senin eşin değişcek mi bilemeyiz imkanın varsa senden özür dileyip yalvarıp inandırmasına müsaade etme ( ben inandm)
Allah yardmcım olsn
Sen yurtdışında yaşamıyor musun vera?
Orada yaptırımlar çok sağlam. Buradaki gibi değil. Keşke şikayet etseydin, affetmeseydin.

Konu sahibi, sen de biraz terbiyesizsin bana göre, ne yapacağım diye sorma. Hastaneye git muayene ol hemen. Sonra da boşan. Bu nasıl bir evlilik

+1
var böyle acıdan dayaktan hoşlanan tipler kadın darp raporu almıyor ki devlette şikayet yerine geçer mi boşanır mıyım diye
öldürsen boşanmaz
zaten ancak ölerek boşanacak bu gidişle

yalnız kalmaktan korkuyor desem hazır bekleyeni de varmış. tek sorun bebek mi yani? e aldırsın o zaman, zaten doğurmamak için uğraşıyor böylesi de günah, doğsa bebeği sevmeyecek belli ki o da günah. e neden aldırmıyor anlamıyorum ki

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyeceğim ama olan zavallı minik bir bebeğe olmuş. .
Konu sahibinin tavrı çok kaba. Kocası şiddet uygulamaktan zevk alan bir zorba..
Hala bu saçmasapan evlilikten medet uman kişide bir gr mantık yoktur nokta.

Aaaaa eski nişanlı ve kendini bilmez annenin konuşmalarını kaçırmışım. .oda ayrı bir rezalet. Sizlerin hayata ve diğer insanlara bakışınız bir tuhaf konu sahibi..gördüğüm kadarı ile aranızda normal olan bir tek kişi yok!!

Sen yurtdışında yaşamıyor musun vera?
Orada yaptırımlar çok sağlam. Buradaki gibi değil. Keşke şikayet etseydin, affetmeseydin.

Konu sahibi, sen de biraz terbiyesizsin bana göre, ne yapacağım diye sorma. Hastaneye git muayene ol hemen. Sonra da boşan. Bu nasıl bir evlilik

ewt cnm ama ilk geldğm sıralar ne dil biliyordum nede burdan bi yer biliyordum . bilet almayı bile bilmiyordum. eşimde bunu çok güzel kullandı :KK43: Aynı şeyleri bida yaşamam inşallah. izleri silinmiyor silinmeyecek hiç.

Senin hic kendine saygin yokmu ya
Belliki adamdan habire dayak yiyorsun
Kac kurtul...ailen yokmu ne diyorlar

Uygulanan şiddetin vahşeti zaten tartışmasız ortada. Ne yapılması gerektiği de. Bazen insanoğlu başına gelenleri biraz da kendinden bilmeli...
Bu konuları okuyunca benim hiç derdim yokmuş yahuuu diyorum.

O s***** kelimesini evde kullansam eşim benimle en az bir gün konuşmaz kendine dokundurtmaz yüzüme bakmaz unutmaz ve gözünden bayağı düşerim...Basbayağı küfür...Deyim gibi kullanılan ifade ise "kafa ütülemek".

Konu sahibi sen de amma kafamızı s...pardon ütüledin yaaa

Son düzenleme:
Bunun tek derdi eski nisanlisi hamile haliyle kocasina hakaret ediyor üstüne atliyor vuruyor karsilk görüncede acitasyon yapiyo hamile halimle dövdüüüü kasinma kizim sende adami dövsün diye zorlamis belliki

önce ki konunuzuda okudum. bence siz evliliğinizde yaşadığınız hayalkırıklıkları sebebiyle, anneninizin size anlattıklarıda üstüne eklenince ya depresyon geçiriyorsunuz, ya da psikolojik olarak dengenizi kaybetmişsiniz. zira bu boyutta şiddet görmenize rağmen, ki anladığım kadarıyla ilk defa olmamış, hala kendinizi ve bebeğinizi korumaya dönük hiç bir adım atmıyorsunuz.

mutlaka bir uzman bulun, terapiye gidin, ruh haliniz daha dengeli bir zemine geldiğinde de ne yapmanız gerektiğine karar verin.

"yuva kolay mı kuruluyor", "hemde hamileyken nasıl döver" (sanki hamile değilken dövmesi daha kabul edilebilir bir durum), "aldatma/dayak vesaire yok" klişelerine girmek dahi istemiyorum. bir insanın kendisini bu kadar ezdirmesi her şeyden önce kendisine saygısızlık. evet yuva kolay kurulmuyor, ama bir insanda kolay yetişmiyor. onca emek harcanıyor o kadın o yaşa getirilinceye kadar. bütün bunları, özbenliğinizi sırf bir yuvaya sahip olabilmek için neden bir kenara atasınız ki? lütfen toplayın kendinizi ve kendinize ruhen, bedenen sağlıklı bir yol çizin.

Allah yardmcnz olsn çok zor bir durum aynı şeyleri yaşadm hamile iken insan zaten hasas oluyor üstüne bide şiddet...
Babasız çocuk yetiştirmek te kolay değil
Ben bırakıp gidemedm yuvamı...
Polis çağır dava aç sonra da ayrıl. Keşke bu kadar kolay olsaydı herşey...

Darp raporu almalısın sonrası sana kalmıs

Back
X